As varuoju
varuok
o šį ožį jau atbanino?
Čia ne BMW, Qrmis tave aBgavo
dzedajau> kada inpisi 22MGL? kvailio gabalas
Tokia vairuoju,tik juoda… Vectra OPC 2.8 TURBO Beje,norejau atsiprasyt,man atrodo,kad sumaisiau Qurmius,sorry… O galima daliviams atsiprasyt? Yra Qurmis Siauliuose,bet jauciu,dabar,kad ne tas…
beje> kada paviesinsi filmuotas medziagas, kaip qrmis auto pardavoja? uz bazara manau reiketu atCakit
Robis-as nieko blogo nepadariau
ajajai,pirma puola aiskitis santykiu,paskui aiskinasi,ar tikrai tas zmogus
Baudejas,ne tavo reikalas,as parasiau Qurmiui PM,baudejas-buk zmogus,juk atsiprasiau,kiek dar galima nesamones daryt,juk suauges zmogus esi ar ne?
Ir beje,Robis,to senai telefono neemiau,nes radau pigiau… O nesenai taves klausiau kainos,bet tu sakei,kad ne LT esi…
dzedaj> tai kokiu reikalo sudo primalei?esu suauges…kipsas gerai pasake
nieko blogo nepadarei, tik apsitriochinai neblogai Savo nuoskaudų ir nepamiršiu dėl tamstos “konkretumo”
Kažkokias pievas kalbi, turėjai imti pavasarį ar net žiemą 2vnt. E52, sakei ir užstatą gali palikti, imsi 100proc., tik paskui tempei gumą, dingai, atsiradai sakei užsiėmęs neturi laiko, kitą dieną atidedame ir vėl dingai
doktorai, kam tu jam baną nuėmei?
norejau tokios, paziurejau kaip ji vairuojasi per top gear - nebenoriu
Kosmoz- pažiūrėk kokia garso izoliacija pas tą Vectrą, aš kai pamačiau, šoką gavau, rodos ne kibirinis japonas 92m
Robis,prie ko cia BANAI? ka? O neemiau todel,kad,KARTOJU,PIGIAU RADAU,O PO TO BUVAI ISVAZIAVES… Juk rasiau tau,bet ne LT buvai…