Tarkim pora draugauja net nemate vienas kito ir tik po kurio laiko susitike? Pvz.:mergina susipazista su vaikinu per interneta, ir ilga laika bendrauja, galiausiai jis jai "pasiulo draugauti" ir taip jie tampa pora…Taciau tik po kurio laiko susitinka…
Tai nesamone?O gal kaip tik rimots meiles irodymas, kai gali parodyti, kad rupi ne zmogaus isvaizda o vidus
Internete gali pasirodyti kaip tarkim ypatingas linksmuolis, o realybėj kaip paniurėlis… internete dažniausiai žmogus nebūna savo paties kopija - tai jau būna kitas žmogus… Šeip man tokios draugystės nepatinka, bet jei kažkam gerai - tai negi trukdo?
na supranti gal pasiulo nerimtai o po to sumano susitikti o kad isvaizda ar vidus juk per inta negali zinoti zmogaus charakterio kaip elgiasi realiame gyvenime matai tik raides monitoriuje
temos autoriui:
Sakai išvaizda nėra viskas - pažiūrėčiau kaip tu elgtumeisi, jeigu taip padraugavus sutiktum kokį spuoguotą vienuolimetį pienburnį su išplėšytu veidu, išlupta akimi bei didele opa ant kaktos? Manau išvaizda taip nebūtų svarbi ania?
nu tada gerai, bet šiaip čia buvo pvz… tarkim TU - susitiktum tokį žmogelį kaip aš apibūdinau, tai nemanau, kad būtų - man patinka tavo vidus ir tu man patinki toks koks esi…
aš to nesakau, bet būna iškrypusių diedokų, kurie taip kokią jauną mergaitę apgaudinėja, paskui į mašiną, nuveža į savo rūsį ir tvirkina kasdieną… čia yra rizika… aišku ne visi tokie, bet geriau jau susipažinti realybėje, kad nebūtų jokių nepasitikėjimų