Ar siejat ateitį su menu?

aaaaaa… nu jei jau prisipažinai taip nuoširdžiai tai nebarsim Juokiasi nu o tokiu atveju tai niaaa… mokslą aš traktuoju kaip lėšų, laiko ir pastangų investiciją į veiklą. o iš savo meno pinigų darytis aš nenoriu. todėl niekaip nesiečiau.

sieju sieju. perspektyvu, tik ir paklausu darosi, taip, kad menininkams jau reikia ugdytis agresiją kovai Juokiasi

as tai svajoju pabaigus mokykla studijuoti keramika. zinau kad reikia pradeti dirbti jau dabar del savo svajones,bet kartais taip sunku,juk toks amzius… puikaii suprantu kad budama keramike milijonu neturesiu,dar neaisku gal net uz moksla reikes pinigelius klot,bet as tu milijonu ir nesiekiu. svajoju kadanors turet savo dirbtuves,ten kurt ir priimt jaunus zmones mokytis sio amato. manau tai realu. reikia tiketi savo svajonemis ir dirbti del ju. tada tikrai pasiseks.

Labai norėčiau Girtas

tiesiog gera ir grazu skaityti tokius zodzius. nesakau, kad tai netiesa, bet negaliu tuo patiketi… ash nusiteikus kurkas liudniau.

[quote] Dzhena rašė:
Su niekuo kitu,o tik su menu.Gal tai lėmė tai,kad nuo pat vaikystės augu menininkų tarpe,nežinau.Bet tiesiog jaučiu,kad be meno,mano gyvenimas būtų niekas.
Taigi viskas jame esa nepakartojama…
O dėl perspektyvumo,tai manau labai viskas priklauso nuo pasirinktos meno krypties ir jos populiarumo.Tačiau viskas pasiekiama norais,pastangomis ir žinoma dedant daug darbo.

porschegirl rašė:
ash tai manau, kad visos meno sritis, nepriklausomai nuo populiarumo, nera perspektyvios, tachiau sutinku, kad visos reikalauja tavo ishvardintu dalyku Šypsena
[/quote]

O kodėl gi,daugelis menininkų esa populiarūs,jų darbai vertinami ir visa kita.Grafika - viena perspektyviausiu meno krypčių.
Tik tiek,kad reikia mokėt prasiveržt ir tada būsi pastebėtas.Gi kiek esa daug puikių meno žmonių,kurie papr. mažiau žinomi.O gaila.

Taip taip, busim architekte Laimingas vat cia tai perspektyvu Kietas ir cia menas menas menazzz (tik truputi su matematiniu-loginiu prieskoniu… Nekaltas)

Linksmybės

kur cia tokia yra? kurioj salyje?

ne, bet žinau, kad niekada nenustosiu eit į teatrą, klausyt muzikos, skaityt knygas.

taip.siesiu.po mokylos(dabar mokausi menu mokykloje) mastau stoti i VDA .siaip ir su muzika kazka noreciau…anksciau grojau ir dabar visai noreciau tik kitu instrumentu,taip pat noreciau tobulinti vokala.

ateity sieti su menu galima ne tik dirbant meniniko darbą.Tai gali būti ir hobis .
Žinoma ketinu sieti, nes tikrai nenustosiu rašyti, na gal ir piešti.Nekaltas

Man atrodo, kad gyvenimą su menu “susiejau” ne pati, bet mano mama, kai nuvedė mane i muzikos mokyklą Šypsena na o kai stojau į konservatoriją, tai pačios pasirinkimas buvo… Ateityje tikrai liksiu mene, tik gal ne muzikoje… Laikas parodys.

Ko jūs čia visi kakaduojat apie tai kas perspektyvu, o kas ne?? NĖRA neperspektyvių specialybių, yra tik neperspektyvūs žmonės!!!

Dėl to ir sėdžiu dailės akademijoj Šypsena

Norėčiau kada nors gyventi iš savo meno, bet kažkaip nelabai matau perspektyvų Pavargęs

aš kaip tik keramiką studijuoju Kietas
šiaip labai rekomenduoju.
šian kaip tik su viena pirmoke kalbėjom apie tai, ar jai verta dar studijuoti, jei jaučiasi ne ten įstojusi vien dėl diplomo.
nžn, jei reikia kažkur mokytis vien dėl diplomo, tai akademija - viena geresnių vietų, jei turi bent kažkokių meninių gabumų.
Aišku, čia ne viskas idealu, toli gražu, bet aš su malonumu einu į paskaitas, nėra taip, kad eičiau ir bijočiau (kaip būdavo mokykloj, kai nė velnio nesigaudydavau chemijoj ar matkej, o mokytis reikėjo).

Jis ir taip susijas gyvenimas - menas. Neturiu kazkokiu gabumu todel tai mano duona tikrai nebus (niekada nesakyk niekada) bet jo istrinti kad ir kaip noretum manau neimanoma butu Šypsena

o ash dabar kaip tik tam tikra prasme pykstu ant savo tevu, kad jie su manim nepasielge, kaip su tavim tavo mama. nes jei jie butu tai padare, dabar man viskas butu buve daug lengviau. tad zinok dekok mamai, nes ji zygdarbi padare Šypsena

“NĖRA neperspektyvių specialybių, yra tik neperspektyvūs žmonės!!!” - puikus sakinys Cha cha

Tai aishku, chia faktas, kad gyvenimas vienaip ar kitaip yra susijes su menu. Galu gale, kaip berods jau daug kas chia ir tu taip pat sakei, jog pats gyvenimas tikrai yra menas. Bet vat ash ir turiu omeny tuos zmones, kurie galvoja ish to pragyventi, uzsidirbti pinigus. arba negalvoja, nes bijo ar dar kazkas trukdo… Šypsena