Ar siejat ateitį su menu?

ash tai manau, kad visos meno sritis, nepriklausomai nuo populiarumo, nera perspektyvios, tachiau sutinku, kad visos reikalauja tavo ishvardintu dalyku Šypsena

su kuo? Šypsena

bet ar to uzteks?

oho, chia neiprastai su tom tatuiruotem Šypsena sekmes! Mirkt

ooo… mano drauge Šypsena tas pats stilius ir mano. tik ash dainuoju, negroju. irgi ziauriai norechiau stot i akademija, bet neturiu jokio muzikinio ishsilavinimo, tad beda Liūdnas bet sekmes tau1 Šypsena

tai ne shiokio tokio, o dar ir kokio meno chia yra Šypsena ateity kreipsiuos, ok? Cha cha

ech, visishkai suprantama…

zinai skamba kaip menininko zodziai kazkodel Juokiasi

na ir puiku. mano manymu viskas priklauso nuo poziurio ir nusistatymo. jeigu taip manai, tai ir bus perspektyvu. kuo didziausios sekmes neprarandant tokio nusiteikimo! Mirkt

ech, chia norechiau save ishbandyt, nes man visai idomu. tik neturiu tam gebejimu… Šypsena o kaip su fotografija lietuvoj? ash tuo nelabai domejaus, tad nezinau… ar lietuvoj perspektyvu bent truputi? ar labai sudetinga tarkim surengt savo paroda?

Na va, dar ir bendraminčių yra. Laimingas
Šiaip aš įvairių stilių klausau, plečiu akiratį, bet pati noriu užsiimti būtent tais trimis.Taip
Dėkoju. Tau taip pat įgyvendinant ateities planus. Mirkt

Nors ateitį ir žadu sieti su fotografija, bet visgi tai darysiu tikrai ne Lietuvoje, kiek žinau perspektyvų šioje srityje Lietuvoje praktiškai nerasta, tad paprastai žmonės, kurie baigia studijas čia mauna užsienin, kad bent ką susirastų ir tai daugelis atkrenta, tad ir rizikos šioje srity nemaža. Šnekant apie parodas nemanau, kad taip jau sudėtinga yra jas surengti, daug sudėtingiau sudominti ir pritraukti žmones į jas, na aišku kuo esi žinomesnis tuo labiau tikėtina, kad pritrauksi daugiau žmonių dėmesio, bet kai nesiruošiu aš čia reikštis tas ir nėra man labai aktualu, visgi svajonėse noriu nuosavo fotografijos salono, kur nors Anglijoje, o svajonės sako pildosi Nekaltas. Žiūrėsim, kaip čia dar bus. Šypsena

Būtent.Savo ateity sieju su menu.
Baigusi 12 klasių ketinu stoti į Meno ir dailės akademija,jaučiu,kad tai mano sritis. Laimingas

Aha, stosiu į konservavimo ir restauravimo chemiją ;D
Gal dar į aktorinį. Bet tik šiaip. :]

jei literatūrą čia priskiri, tuomet taip. būtinai.

VDA grafinis dizainas, tikiuos bus taip. Jei ne - grafika. Arba tapyba. O kiek dizainas yra menas, kiekvienam skirtingai rodo, žinau, komercija, bet mano atveju tai esmės nekeičia.

TAIP. Aišku, jeigu pasiseks įstot.

Pagyvensim pamatysim.
Geriausias atsakymas.
Angelas

keista kad be mokslų nesigautų ateities sieti su menu… gal jis išsireikštų kitokiom formom… gal be trafaretų… bet ar tai blogai?

ne ne, tai nera blogai, tiesiog manau daugelis ish chia pasisakiusiuju sies ateity su menu, bet be mokslu. o ash vat ir klausiu apie mokslus. kalta: neaishkiai klausima suformulavau… Mirkt