ash tai manau, kad visos meno sritis, nepriklausomai nuo populiarumo, nera perspektyvios, tachiau sutinku, kad visos reikalauja tavo ishvardintu dalyku
ooo… mano drauge tas pats stilius ir mano. tik ash dainuoju, negroju. irgi ziauriai norechiau stot i akademija, bet neturiu jokio muzikinio ishsilavinimo, tad beda bet sekmes tau1
na ir puiku. mano manymu viskas priklauso nuo poziurio ir nusistatymo. jeigu taip manai, tai ir bus perspektyvu. kuo didziausios sekmes neprarandant tokio nusiteikimo!
ech, chia norechiau save ishbandyt, nes man visai idomu. tik neturiu tam gebejimu… o kaip su fotografija lietuvoj? ash tuo nelabai domejaus, tad nezinau… ar lietuvoj perspektyvu bent truputi? ar labai sudetinga tarkim surengt savo paroda?
Na va, dar ir bendraminčių yra.
Šiaip aš įvairių stilių klausau, plečiu akiratį, bet pati noriu užsiimti būtent tais trimis.
Dėkoju. Tau taip pat įgyvendinant ateities planus.
Nors ateitį ir žadu sieti su fotografija, bet visgi tai darysiu tikrai ne Lietuvoje, kiek žinau perspektyvų šioje srityje Lietuvoje praktiškai nerasta, tad paprastai žmonės, kurie baigia studijas čia mauna užsienin, kad bent ką susirastų ir tai daugelis atkrenta, tad ir rizikos šioje srity nemaža. Šnekant apie parodas nemanau, kad taip jau sudėtinga yra jas surengti, daug sudėtingiau sudominti ir pritraukti žmones į jas, na aišku kuo esi žinomesnis tuo labiau tikėtina, kad pritrauksi daugiau žmonių dėmesio, bet kai nesiruošiu aš čia reikštis tas ir nėra man labai aktualu, visgi svajonėse noriu nuosavo fotografijos salono, kur nors Anglijoje, o svajonės sako pildosi . Žiūrėsim, kaip čia dar bus.
VDA grafinis dizainas, tikiuos bus taip. Jei ne - grafika. Arba tapyba. O kiek dizainas yra menas, kiekvienam skirtingai rodo, žinau, komercija, bet mano atveju tai esmės nekeičia.
ne ne, tai nera blogai, tiesiog manau daugelis ish chia pasisakiusiuju sies ateity su menu, bet be mokslu. o ash vat ir klausiu apie mokslus. kalta: neaishkiai klausima suformulavau…