Ar reikės atlikti karinę prievolę jei aš...

ad, žiū, o internete radau kažkokį socialinės paramos skyrių ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Socialinės paramos centras, tai čia yra tai ko reikia ar ne? O kaip tas buities tyrimas atrodo? nelabai aš įsivaizduoju Nekaltas Sorry jei užknisau Apakęs

Kad ir kaip smarkiai savo žmogutį myliu bet kažkodėl tokių atostogų jam tikrai nelinkėčiau Cha cha

Kad niekas neleidzia tu kortu delioti Ne pokol db med punkte guliu tai dar dzin. Bet 5dieni grystu i kuopa tai vel Veee prasides Piktas

Fujin, Dragunuose tik is pradziu taip. Pamatysi, paskui viskas bus normaliai. Kartais, kai pasiziurim, kaip ten shauktinukai i tarnybos pabaiga atsipute vaiksto, tai net baisu darosi Taip

Nu, tas juokas toks… ziaurokas Mirkt Man paciai siais metais toli grazu ne trumpas nesimatymas su savo Vyras svieciasi. Ir, patikek manim, visai nuotaika nepakyla apie tai pagalvojus. Nekaltas Nekaltas Nekaltas Nu, bet pati pasirinkau ir dabar jau nebelabai yra kur trauktis… Šypsena

Savivaldybės socialinės paramos skyrius.Centras visai kas kita.Tai praktiškai kiekvienam mikrorajone yra savo, bet geriausiai pas skyriaus vedėjo pavaduotoją tam reikalui kreiptis, taip patikimiau.O tas tyrimas jų pačių nustatytos formos aktas, kurį surašo į namus atėjusi komisija.

o aš tai pati to nesirenku ir kategoriškai nesutinku metus gyventi viena Cha cha

Na, tikiu. Jau gyvenau panasiai kazkada ir zinau, kad malonumas menkas.

O tavo bernuzeliui reikejo eiti tiesiu taikymu i savanorius. Jei jis vilnietis, 3 metai po 14 dienu ir tarnyba uzskaityta.

Žiūrėsim, gal mes su a la vestuvėm ir paskolom išsisuksim. tikiuosi Nekaltas

ad, žiū, parašiau aš tam skyriui, tai atrašė, kad jie tokių paslaugų neteikia. Kaip čia suprasti ? Pavargęs

Tegul nesantykiauja proto.Kvankt?Karo prievolininkų atrankos komisijose paprastai yra ir soc rūpybos skyriaus atstovas, kuris ir turi užsakyti šitą reikalą, tik matyt reikės irgi netylėti tavo brangiajam komisijoje.Tada turės atrankos komisija prašyti soc. rūpybos skyriaus.
Nu bet pritrenkė mane zuoko chebra.Nu blyn ir išsidirbinėja.Taigi čia ir yra savivaldybės pareiga, tai kaip tada nustato socialinės paramos reikalingumą-gal pagal atnešto vokelio storį?Eikit tiesiai pas merą į priėmimą skųstis -patys ateis neprašomi.

Na va gydimas mano dar pusantro men uztruks. Tarnyba nusimato paprasta,nes dar poto 2men su apribojimu busiu ir negalesiu kruvio jokio tureti. Dar gera naujiena gavau vakar kad mano seimos lb gero pazystamo pazystamas yra cia daliny stabo virsininkas, o tas draugas seimos pats yra kpt. Dirbao isminuotoju,db jau atsargoje yra kaip instruktorius.

Na tai jam ir vežk tą bačkutę Švyturio, gal realiai padėsCha cha

Zholia, pasirodo dabar turėtų vadintis savivaldybės socialinės paramos skyrius, kas pusę metų keičia tuos pavadinimus - nusišaut gali kol susigaudaiKvankt?Šiandian savo miesto tokio skyriaus vedėją sutikau ir paklausiau.Būtent šitas skyrius žmogaus prašymu ir turi atlikti buities tyrimą ir apie tai surašyti buities tyrimo aktą.Bet matyt Vilniuje tingi minkštas vietas pajudinti.

ad, rytoj išlaikau (tikiuosi) savo baisųjį egzą ir tada bandysiu normaliai viską išsiaiškinti, pažiūrėjau, kad jie įsikūrę netoli nuo mano namų, tai gal reiks ne meilą parašyti, o nueiti ir tiesiai šviesiai viską išsiaiškinti.

O kad surašytų tą aktą tai nežinai ar būtina, kad mes gyvenamąją vietą būtume vienoj vietoj deklaravę? nes teoriškai mes skirtinguose miestuose gyvename kiekvienas pas savo tėvus dar gyvename pagal deklaruotą gyvenimo vietą. va dėl šito man biški dar neramu, ar nereikės dar vieną kartą prašytis iš darbo ir važiuot maniškiui išsiregistruoti iš Panevėžio. Nors šiaip teoriškai gal nebūtina vienoj vietoj būt prisiregistravus? Reiks gal rytoj irgi kur nors pasiskambinti.

Surinkom visus popierėlius ir nešim kitą savaitę pareiškimus į zaksą. Vakar taip susibalamutinom, kad net kilo mintis kad gal rimtai ženytis reikia Cha cha

Vo blyn, ar tik neteks piršliu pabūtiCha cha Jei ką kvieskit, esu rimtai keletą` kartų buvęsCha chaCha cha
Kas dėl gyvenamos vietos tai tikrai nebūtina deklaruoti.Tam ir reikalinga ta komisija, kad nustatytų bendro gyvenimo faktą, bedrame gyvenamame plote(o, kaip protingai išsireiškiauLiežuvis Juk kai būna atvejų dėl socialinės paramos gavimo, kaip tik dauguma ir gyvena nuomojamuose butuose.Aišku jei tokiu atveju buto savininkas, ar daugiabučio bendrijos pirmininkas raštu patvirtina(gali ir žodžiu)tai komisijai tokį faktą-dar geriau.
Bet kad jau planuojat sisižanyt, tai problemos sprendimas tik palengvės.
Ir kad būsimos atžalos varde būtų raidės a ir d, mano garbei, kaip prisidėjusio prie šeimos kūrimoCha chaCha chaLabas

ad, gerbiamasis, ziuriu, kad visai isnaglejote Cha cha

Nepasisiūlysi- nepasiūlys, nepaprašysi-neduos, nepareikalausi-nevykdysCha cha
Tokios jau gyvenimo tiesos(iš to paties gyvenimo patirties)Labas

100% sutinku. Bet tai paskui nepriekaistaukite, kad kas nors atsiduria po mano sunku kareivisku batu… Drovus Flirtas Cha cha

Paprašyčiau 803 kuopos papročių nenešti į šią temą eiline PneumaLabas

ad, tai kad įtariu tikrosios vestuvės atotedamos dar metams, tai piršlių kaip ir nereikia Cha cha O su tais vaikais, tai dar vėliau turbūt gausis. ir be to tu pasakyk normalų mergaitės vardą, kad būtų raidės a ir d Šypsena

O šiaip galima paklausti kur tu dirbi, kad tai gerai viską žinai ? Laimingas