Suprantu, kad juokas dalykas rimtas, bet jei jau as paklausiau LINKSMYBIU KLUBE,ar pasirodo ir ar uzeina buvusi moderatore, per kuria as esu labai nukentejas, jos didingas vardas buvo " aurora". tai ar gali sitas didingas supermenas ( SEPTIMA) rakinti visas mano temas ir dar kazkoki tai bana deti, apie kuri nieko nesuprantu.???
ha,ha, va ir ji, gavau atsakyma, px tas banas, vistiek ten tam klube nieko gero. bet matai kaip buna, pati pasisako, kad tr. kaip truko taip ir truksta
as manau tos dvi doeratores yra siauru smegenu tad tode linksmybese ir yra jos nes kitur neima tokiu kad is ju pasijuokt gakima butu aplamai nesuprantu kaip jas dar isrinko mano valia butu tai panaikinciau visus moderus
Prašom, į sveikatą!
O ar skanūs ba(na)nai(neragavau - nežinau)?
Tai apie ką, sakyk, buvo tema(aš, matai, nemąstau kaip normalus žmogus, tai gausi man paaškint - ką daugiau tau daryt - niekam daugiau šita tema nebrūpi)
ABBA> banaani IKI pardeje po 4,99lt, o kad tema nerupi, tai aciu Dievui, reiktu ja uzrakinti, nesamone kazkokia, net tas loxelis septima neatsiliepia, na bet jis podlas trusas, tai aisku cia kiekvienam, snarglys 30+klube dar vis bando pasireiksti, net juokas ima
Ne ne, tų iš parduotuvės tai esu ne kartą valgiusi…
Bet šiaip, žmogeli, mes visi žinom, kad truputį susimovei, taip sakant, sukūręs šią temą, nes norėjai skandalo, norėjai su septima “pasipjaut”, bet kad mano “kolega”, kaip matom, net neužeina čia - ir protingai elgiasi… Tad ši apgailėtina situacija primena " mužikas pyko pyko ant caro, o caras net nesužinojo".
Dabar “varai ant” septimos. Kodėl!? Žinok, jei ne mano “kolega”, tai aš tau bananų būčiau davusi - pasiruošk plytų apmėtyti už tai mane(aš nei jų, nei skausmo nebijau, taip kad gali mėtyt kiek tinkamas, tik saugokis, kad nuo manęs jos neatšoktų tiesiai į tave)!
Tau geriau pasidaro “apvarius” “skriaudiką”?
Bet dabar įvyko taip: metei pyktį į tokį taikinį, kuris to nepriėmė, tad visa neigiama energija niekur nedingo, bet grįžo tau atgal… Negerai čia tau išėjo, a ne?
O gal laikas pabaigti žaidimus, neatnešančius jokios naudos, - “OI, MANE ĮŽEIDĖ! DABAR TAI KERŠYSIU, KAD MAŽA NEPASIRODYS!”
Neįsižeisk ir nepyk, jei nenori, kad blogiau būtų pačiam.