ar daznai naudojate CITRAMONA?

ar daznai naudojate CITRAMONA?

ar daznai skauda galva?ir ka tuomet geriate,kokius vaistus?man tai padeda tik citramonas.girdejau,kad jo vartoti nebegalima.bet kuo gi ji pakeisti???lygiu jam nera.citramono vergai,atsiliepkite!!!Girtas

jeigu skauda galva, vadinasi kazkas joje yra … Nekaltas

pvz.?

niekada nevartoju, nes beveik galvos neskauda. Be to, yra ir geresnių vaistų už citramoną. Kad ir saridonas.

Kai skauda galva einu miegoti.Kazkaip nekenciu gerit vaistu isskyrus vitaminusŠypsena
Nors ir citramono tenka paragauti karta du i puse metu.Dar gyvaLabas

o saridonas man nuo galvos skausmo visai nepadeda…matyt,esu istikima vieninteliam - citramonuiŠypsena

Nenaudoju citramono. Ne Skausma malsinu "Ketanov".

As apskritai vaistu stengiuosi negert, bet jei jau atsitinka taip, kad galva tiesiog plysta Piktas - geriausias draugas Saridonas Apkabinimas ! Kaip gerai kaip gerai kad yra Saridon! Šypsena

Deja,mergaites,nei vienas cia paminetasis nera panaceja,nes tokios ish viso nera.Taigi va-geriau vis tik sudetiniai vaistai,taigi saridonas visai neblogai,bet jame yra vienas ingredientas,kertantis per inkstu glomerula ir viskas.tas pat budinga citramonui,nors,tasai jau gaminamas naujovishkai ir kaipo ir neypatingai kenksmingas.
Bet yra bet.Jei daznai naudojates analgetikais-rinkites tirpstanti.Jis veikia greiciau.Dar-geriau ir sveikiau butu veikti kepenis,o ne inkstus,nes kepenys turi regeneraciniu savybiu,kuo visai nepasizymi inkstai.Taigi paracetamolis,arba chemishkai acetaminophenas vistik yra mazesne blogybe uz kitus analgetikus.Cia-vartojantiems DAZNAI!
Yra tokiu vaisti firminiu-kaipo eferalgan ir kt,jei vaistineje paprasysite su paracetamoliu.Gal 15 rusiu.Neblogas sudetinis analgetikas "SOLPADEINE".Arba,jei nebijot prakiurdyt skrandzio-visai puikiai veikia "KETANOVA"-veiklioji medziaga ketoprofenas.Jei jau BUTINAS analgetikas-geriau juos pamaisyti-ryte eferalgan,per pietus solpadeine,vakare ketanova.
Beje,jei vartojote analgetika-alkoholis grieztai draudziamas.Nes jis,kaip jau zinoma,veikia kepenis,todel gali buti nenumatomu reakciju ishgerus,kad ir maziuka alaus,jei per diena gerete daugiau nei 3 gramus paracetamolio arba nesteroidiniu prieshuzdegiminiu preparatu,kurie daznai geriami kaip nuskausminantys(ketanova).
Gal dar kas kam neaisku?

aisq,aisqLaimingas

erode o tu gal su medicina kazka turi bendro …nu taip sakant megstu medikes ypac Drovus

hmm…ar kazka praleidau ar kaip cia? nebegalima vartoti citramono? negirdejau… kodel?.. vartojam su vyru po pjankiu… labai padeda ir galvos nebeskauda Cha cha siaip tai nelabai ta galva skauda tiek, kad reiketu kazka gerti…

Man citramonas nepadeda Ne Galiu ir tris tabletes vienu kartu išgerti. Ketanovas dar dar Nustebęs
Po paskutino priepolio vyras naktį parvežė neblogų vaistų. Pusė tabletikės padėdavo Taip O vėliau jis man pasakė, kad tai vaistai nuo migrenos, iš visų migreninių vaistų patys silpniausi…
Jei domins ką pavadinimas, galėsiu namie pažiūrėti ir ryt parašyti…

saridonas man nuo skausmo nepadeda, citramona geriu po dvi tab. is karto, ketanovas—vienintelis padeda nuo visu skausmu, bet man sake, kad kazkokia medziaga jame yra labai kenksminga, net nuodinga…blogai nes be ketanov kartais galiu numirti…
erode, kaip ten yra istikro???
Flirtas

tai negi migrena tamstele isitaisiusi?Nežinau

Vyras pamatęs mano priepuolis tai taip ir nustatė Taip
O daktarai nieko nenustato Ne bet ant to kažkokio kompo tirtis nesiunčia Nustebęs

O Ketanovas širdį gadina, ir ypatingai pavojinga su Taurė maišyti - čia man taip pasakojo Taip

o ar ne geriau shiaip priezhaschiu paieshkot ir naturaliais budais pamegint ta skausma nuimt? Kazhkaip labai nepatraukliai atrodo chemijos kishimas savin…kai tuo tarpu skausmas gi tai tik signalas, kad kazhkas issiderino… ???

na man i savaite galva skauda 3 dienas tai tikrai.1 tabletes citramono jau neuztenka.2-3…liudna,kai paskaiciuoju,kiek susidaro per menesi…Nežinau

galvos skausmo priezastys: nevirskina skrandis—>skausmas; susinervinu—skrandisVeee—>skausmas; zemas slegis—>skausmas
Flirtas