ar daznai naudojate CITRAMONA?

Man galava skauda beveik kiekviena diena ir taip kiek atsimenu jau nuo vaikystes… tai as turiu savo recepta… 2 citramono tabletes ir stiprios kavos puodas Juokiasi… Taip gydausi jau koky 10 metu

gyvenu su galvos skausmu. Visada. Citramonas - man ranka tiesiantis angelas.

Turbut citramona esu gerus karta gyvenime Nekaltas.
Kazhkaip anxchiau nezhinojau kas tai yra galwos skausmas Apakęs.
O dabar tenka tai pajusti Nustebęs, tai geriu "Ketanov’a".

Man nuo galvos skausmo tik Ketanov padeda. Ir tik 3 tabletes, maziau - per maza doze Liūdnas Nuo Saridon’o - pykina, Citramon’as isvis neveikia.
Kazkada su pastoviu, kasdieniu galvos skausmu gyvenau gal 10 metu (nuo paauglystes). Jokie gydytojai nieko nerado, buvo galybe tyrimu, geriau tai vienus, tai kitus vaistus (galiausiai neblogai padejo - bet ir tai - laikinai - kazkokie augalines kilmes is ramuneliu vaistai, geriau keleta menesiu, jie kaip ir nuo migreninio skausmo, nors migrenos man gydytojai niekad nerado), galiausiai viskas atsibodo ir pripratau prie to skausmo. O pastaraisiais metais pastebejau, kad galva skauda reciau, tik keliskart per savaite, ir beveik visada - nuo streso. Kuo didesnis stresas, o ypac jei dar prieinu iki asaru, tada galva tiesiog plysta. O silpnesnio galvos skausmo kaip ir nebepastebiu, nes jis buna labai daznai. Kazkaip isigyvenau ir gerai sutariu su tuo skausmu, gyvenam kartu Juokiasi

Kaip matau moterims aktualesnis sis klausimas. Vyrai jei snabes nepadaugina nelabai skundziasi Baisuskausmais.
Mano ponios galvos skausmo mazinimui naudojome toki miltuka MigPriv, jei neapgauna pometis. Tik deja atrodo jo neliko, nepraejo registracijos Lietuvoje…

Viska jis praejo.Bet brangus ir firma gal nesidomi jo pardavimu.

Zinau , kad brangus, pats pajutau smugi per pinigine. Bet geriau plonesne pinigine, o ne zmona su skaudancia galva…kokias dvi dienas.
Vadinasi mano ziniu saltinis del registracijos nekompetetingasBlogai

Nekompetetingas.
Siaip ta firma,kuri ji gamina-viena pasauliniu lyderiu neurologijoj ir psixiatrijoj.Nemanau,kad neregistruotu jos preparato.O kandagi pati joje dirbau kazkada,tai maciau tuos registracijos popierius.Va.Drovus

Galvos skausmas ir man labai opi tema, turbut nebuna savaites, kad nors viena diena galvos neskaudetu. Mano teciui visa gyvenima ja skauda, ir jauciu man bus tas pats. Tetis visa laika gelbejasi tik tokiu receptu: analginas + kakta istepama ta vadinama "zvaigzdute" (tas saldantis tepalas, neblogas tik kvapas Veee) + miegas. Ir taip visa laika. Na o as renkuosi arba neocitramona , ketanova, arba saridona.

Prie to pacio. Anksciau budavo tabletes nuo skausmo "Spasmalgon" - jis gerai padedavo. Bet dabar jo nera, nes nepraejo kazkokiu sertifikavimu ar ko ten. Vietoj jo siulo "Saridona" - o man jis nepadeda ir dar nuo jo pykina. Tai kas gi atsitiko "Spasmalgonui"?

Taip butent man irgi labai jos tikdavo ir ne tik galvos skausmui. O vaistinese aiskino, kad jis neregistruojamas ir viskas.

oho, nuo kokiu stipriu pradejaiŽliumbia

Saridonas be kokiu 3 tableciu nepadedavo ir dar pykindavo - Blogai. O ka daryti? Nekaltas Geriau viena nei tris. Apakęs

kol dar vaistineleje yra citramono, tol ji naudoju Nustebęs bet siaip irgi prisiklausiau kad labai jau nesveikas jis. taigi kai baigsis citramono resursai, ieskosim alternatyvu Šypsena

jau greit ir turetu baigtis, nes galvos skausmai pas mane kaip const. Šypsena

Vakar teko garbe pavartoti Citramona nes po alaus gerimo biski sveikata slubavo… ir ka jus manote aisku kad padejo… o kaip paziurejau i sudeti Citramonas kazkuo panasus i APAP… Nekaltas

citramonas cia tarybiniu laiku vaistas,savo jau atgyveno