Ar begiojat vakarais?

as skraidau Kietas

aš sakau, kas taip vis pro mano langus praužia kaip kukrūznikas, pasirodo permatoma Cha cha

as as ten Kietas kitasyk gali man pamojuoti Flirtas

akrobate tu akrobate Cha cha

gal ir man kada reiks pro tavo langus praskrist Šypsena

nu norėčiau pamatyt toki vaizdeli Cha cha

as tai nea Ne Liežuvis Mirkt

Nebėgioju Ne

nej reetiniu nej vakariniu nej jokiu jokiu krosu nebegioju Nekaltasbo man nereik del svorio. nebent mastaw shejp del svejkatos, kraujo apytakos ir ishtvermes pradet… bet bajsej jau tingis rytais Drovus, o vakare mieliau renkuosi pasivaiksciojimus Nekaltas

da ko… Cha cha

Mes vakarais nebegiojam- mes vakarais masturbuojames Taip Kurkas efektyviau mazina apimtis LiežuvisIr isvis- begioti sanariams nesveika Ne

užtat subine gera užsiauginai Juokiasi

ir ryte, ir vakare begiojam Cha cha kojytes tvirteja Taip

Kažkada seniai seniai, kai buvau jauna ir netingėjau anksti keltis, bėgiodavau rytais. Pabėgiodavau pusvalanduką, ir į upę nuoga maudytis. Smagu buvo, bet po to pabodo, t.y. pasibaigė atostogos ir prasidėjo eilinės treniruotės (jauną kūną per daug apkraut negalima tipo). Po to bėgiojau vakarais. Dabar norėčiau, bet viena nenoriu. Gyvenu tokiam rajone, kad vienai kur nors vakare eit nėra patartina.

o kad as viena diena pasiryzciau… nors pilva plonint tai patarciau atsilenkimais,lanko sukimu

As nebegioju… Ne Liežuvis

Begiojimas aisku tik i sveikata Nekaltas GeraiPati nebegioju Ne Ne man shitas sportas .Per daug monotonishkas …Man svarbu ,kad sportuoti butu smagu ,gal todel geriau renkuosi shokius ,aerobika ,vaziavima dviraciu su draugais …Kaip kam labiau patinka Šypsena Gėlė

as irgi ne Cha cha

ryte bėgioju Laimingas

Seip tai visikai nesvarbu kuriuo paros metu begioji, bet mano treneris sako, kad norinnti degint riebalus reikia begioti 16-18 val. tai pats tinkamiausias laikas. Seip seniau begiodavau, dabar tingyniukas apeme Drovus