as skraidau
aš sakau, kas taip vis pro mano langus praužia kaip kukrūznikas, pasirodo permatoma
as as ten kitasyk gali man pamojuoti
akrobate tu akrobate
gal ir man kada reiks pro tavo langus praskrist
nu norėčiau pamatyt toki vaizdeli
as tai nea
Nebėgioju
nej reetiniu nej vakariniu nej jokiu jokiu krosu nebegioju bo man nereik del svorio. nebent mastaw shejp del svejkatos, kraujo apytakos ir ishtvermes pradet… bet bajsej jau tingis rytais , o vakare mieliau renkuosi pasivaiksciojimus
da ko…
Mes vakarais nebegiojam- mes vakarais masturbuojames Kurkas efektyviau mazina apimtis Ir isvis- begioti sanariams nesveika
užtat subine gera užsiauginai
ir ryte, ir vakare begiojam kojytes tvirteja
Kažkada seniai seniai, kai buvau jauna ir netingėjau anksti keltis, bėgiodavau rytais. Pabėgiodavau pusvalanduką, ir į upę nuoga maudytis. Smagu buvo, bet po to pabodo, t.y. pasibaigė atostogos ir prasidėjo eilinės treniruotės (jauną kūną per daug apkraut negalima tipo). Po to bėgiojau vakarais. Dabar norėčiau, bet viena nenoriu. Gyvenu tokiam rajone, kad vienai kur nors vakare eit nėra patartina.
o kad as viena diena pasiryzciau… nors pilva plonint tai patarciau atsilenkimais,lanko sukimu
As nebegioju…
Begiojimas aisku tik i sveikata Pati nebegioju Ne man shitas sportas .Per daug monotonishkas …Man svarbu ,kad sportuoti butu smagu ,gal todel geriau renkuosi shokius ,aerobika ,vaziavima dviraciu su draugais …Kaip kam labiau patinka
as irgi ne
ryte bėgioju
Seip tai visikai nesvarbu kuriuo paros metu begioji, bet mano treneris sako, kad norinnti degint riebalus reikia begioti 16-18 val. tai pats tinkamiausias laikas. Seip seniau begiodavau, dabar tingyniukas apeme