man geriau 3 valandos aerobikos arba treniruoklių salėj, negu pusvalandį bėgiot…tiesiog nepaaiškinama neapykanta bėgiojimui
arba ryte arba vakare tada dar pakelnoju hantelius ir padarau atsilenkimu
rytais
Begioju kiekviena vakara gal po 5 km, bet cia tik vasara. Ziema einu i baseina. O savijauta nereali, tikrai viska degini
begiot rytais reik! atsikeli 6-7-8 (kaip sugebi) ir i trasa. pabegioji, padarai mankstele kur pamiskej ir jei yra galimybe i salta dusha, ezera ar bala… liuks, isbandyta!
ne
Pernai begiojau nuo rugpjucio iki spalio berods, beveik kasdien (nu dazniausiai kai oras leisdavo) po 3-4 km pavakarem. Siaip tikrai faina budavo. Ir dabar noreciau, bet neturiu su kuo. Man tai tikrai patinka, tuo labiau del geresnes fizines formos, istvermes. Vis pagalvoju, bet viena begiodama kazkaip kvailai jausiuos… Galvojau gal ryte atsikelus, kai nieks nemato begiot, bet is ryto man sunkiau, kai organizmas dar neatsibudes. Taip iseina, kad nebegioju vis dar. O siaip nerealu nubegus kazkiek i koki vandens telkini isokt. Fantastika tokia… O siuo metu gal net truputi ir per karsta, kai saule taip sviecia. Geriau arba vakare veliau, arba is ryto, kas kaip prisitaiko.
Vakarinio begiojimo nebandzew bet rytinis tikraj vejksmingas
o man ir begiot nereikia man dar kokie 8-9 kg butu ne pro shali. nors ir valgau labai daug ir taip toliau … tai kad vakarais nebegioju ir nesiruoshiu nes tada visai ishdzhiusiu
as begioju vakarais, savo malonumui, tiesiog megstu sportuoti ir tiek
nuo rugsejo rytais begiosiu jei nepersigalvosiu
…begioju rytais… ir ne del to, kad noreciau suliekneti, tiesiog labai malonu anksti ryta prasibegt…
…ciuju, kad persigalvosi…
as nea, labai tingiu begiot