Ar begiojat vakarais?

man geriau 3 valandos aerobikos arba treniruoklių salėj, negu pusvalandį bėgiot…tiesiog nepaaiškinama neapykanta bėgiojimui Cha cha

arba ryte arba vakare tada dar pakelnoju hantelius ir padarau atsilenkimu

rytais Laimingas

Begioju kiekviena vakara gal po 5 km, bet cia tik vasara. Ziema einu i baseina. O savijauta nereali, tikrai viska degini Gerai

begiot rytais reik! atsikeli 6-7-8 (kaip sugebi) ir i trasa. pabegioji, padarai mankstele kur pamiskej ir jei yra galimybe i salta dusha, ezera ar bala… liuks, isbandyta!

ne Ne

Pernai begiojau nuo rugpjucio iki spalio berods, beveik kasdien (nu dazniausiai kai oras leisdavo) po 3-4 km pavakarem. Siaip tikrai faina budavo. Taip Ir dabar noreciau, bet neturiu su kuo. LiūdnasMan tai tikrai patinka, tuo labiau del geresnes fizines formos, istvermes. TaipVis pagalvoju, bet viena begiodama kazkaip kvailai jausiuos… NežinauGalvojau gal ryte atsikelus, kai nieks nemato begiot, bet is ryto man sunkiau, kai organizmas dar neatsibudes. Taip iseina, kad nebegioju vis dar. Nekaltas ŽliumbiaO siaip nerealu nubegus kazkiek i koki vandens telkini isokt. TaipFantastika tokia… LaimingasO siuo metu gal net truputi ir per karsta, kai saule taip sviecia. Geriau arba vakare veliau, arba is ryto, kas kaip prisitaiko. Mirkt

Vakarinio begiojimo nebandzew bet rytinis tikraj vejksmingas Laimingas

o man ir begiot nereikia Šypsena man dar kokie 8-9 kg butu ne pro shali. nors ir valgau labai daug ir taip toliau … tai kad vakarais nebegioju ir nesiruoshiu nes tada visai ishdzhiusiu Cha cha

as begioju vakarais, savo malonumui, tiesiog megstu sportuoti ir tiek Taip

nuo rugsejo rytais begiosiu Taip jei nepersigalvosiu Cha cha

…begioju rytais… ir ne del to, kad noreciau suliekneti, tiesiog labai malonu anksti ryta prasibegt… Nekaltas Girtas

…ciuju, kad persigalvosi… Nekaltas

as nea, labai tingiu begiot Kietas