apie maza krutine…
turi but papai pas pana
Man patinka visokie papai…ir mazi,ir dideli,o geriausiai nei tokie ,nei siokie
komplexuoti neverta,bet didele krutine graziau
Paauglysteje labai pavydejau savo draugei krutines.Ji tokia moteriske portambe,o jau krutine! ? ! siaubas.Dabar dziaugiuosi neatsidziaugiu,kad nereikia tu tonu nesioti.Mano nuomone graziau atrodo nedidele,bet standi ir stati krutine (net ir maza),nei riebalinis ispleres tesmuo. draugei nepavydziu,o is vaikinu puses kaip kam patinka.
Paauglysteje labai pavydejau savo draugei krutines.Ji tokia moteriske portambe,o jau krutine! ? ! siaubas.Dabar dziaugiuosi neatsidziaugiu,kad nereikia tu tonu nesioti.Mano nuomone graziau atrodo nedidele,bet standi ir stati krutine (net ir maza),nei riebalinis ispleres tesmuo. draugei nepavydziu,o is vaikinu puses kaip kam patinka.
snaigite, tave jau supratom- kam mums tas tesmuo? Bet ar kada tai supras 99% bernu, kad ne karve ir primelzio rekordu nemusa
heh…
Maža krūtinė gali trukdyti santykiams? Nemanau. Va didelė-gali, ypač jei vyras ne iš kaimo ir su karvėmis atsidirbti nelabai pratęs Jei rimtai man pvz. 90% moters grožio yra aukščiau pečių linijos o jau krūtinės dydis vienodai rodo- visos krūtinės išskyrus didžiulius tešmenis yra gražios.
Pana be papu tai kai kompas be neto - naudotis galima o malonumo jokio cia mano nuomone
Geriau maza nei per didele.
px-bitik pisli merga
visai px, didele ar maza, ka jau dave dievas tas ir yra, o santykiu nepradet ar keist del krutines tai nesamone
Pritariu 100%.Saunuolis!!!
Visos krutines yra grazios. Svarbu kad ji butu aplamai.
man grazu maza krutine sexsovai atrodo o jeigu tu pariniesi del savo papuku tu dar jauna uzaugs tau tie papukai pprastai buna proporcijos dideli papai didele sikna o man patink amazos subinytes taigi ir mazi papai
Tikrai nekompleksuoju ~ Nekaip atrodyciau su dideliais papais ~Juk ir pati mazhute labaj esu… ~ Ir beto vaikinas nemegstantis dideliu krutiniu ~ [jeee uzhtajkew ] Nera chia ko kompleksuoti ~~ Man asmenishkai graziau standi, kad ir mazhyte krutine, negu dvi karancios sasyskos [] ~~~
pripompuok silikona papai bus kaip arbuzai