Ėėė, ginčiorai, kelinta valandą TIKSLIAI prasideda? 2.00
3.00 musu laiku visiem gero ziurejimo
Aišku. Zjbs tada, reikia eit numigt.
“NBA - stipriausia, profesionaliausia, interaktyviausia, originaliausia krepsinio lyga pasaulyje.” stipriausia - neturiu kompetencijos. Gal but profesionaliausia - vadybos, pinigu kalimo prasme taip. Biznis>>>krepsinio zaidima. Man svarbiau krepsinis, todel sis argumentas man neduoda jokio pliuso kaip krepsinio megejui is LT. Kitaip tariant man neidomu ar lyga yra profesionali ar ne, man idomu pats zaidimas aiksteleje. interaktyviausia - gali but, bet man nereikia interaktyvumo is sporto, man patinka krepsinio zaidimas ir ji ziureti aiksteleje. originaliausia - nezinau, man jokio skirtumo kuri lyga originaliausia, man svarbu krepsinio zaidimas. Ar lyga originali ar ne as net negalvoju. Ziuriu i aikstele ir man patinka arba ne. Nors kita vertus tikrai originali - trys zingsniai labai originalus leistinas sprendimas Deja man tai tik cirko elementas, skirtas kurti tavo minima originaluma, show ir tuo paciu profesionaluma - pinigu kalima is ispudingu dejimu po trizingsniu. Zodziu dauguma siu argumentu neturi tiesiogines itakos vaizdui ir zaidimui aiksteleje, o yra skirti pinigu kalimui ir show (pasiepiamai - cirko) darymui
Biznis tai biznis (visur jis dabar), užtad bent komandos savo pavadinimų nepardavinėja ir nežaidžia marškinėliais, ant kurių suklijuota 100 remėjų logotipų per kuriuos nesimato klubo spalvų. Ir rimtai, baikit tuos savo ginčus. Europoj vienokia krepšinio filosofija, amerikoj - kitokia.
Centron
NBA man primena amerikietishkas imtynes, kur niekas ishtikro nekovoja, o daro show ir babkes tiek sau tiek paciai shakai (nesiverchia liezuvis sakyti sporto) NBA irgi, krepshinis lyg ir komandine sproto shaka su gynyba, puolimu, perdavimais… NBA matau tik dejimus, individualu zaidima ir 0 gyvybos… apie NBA fanus ishvis patyliu, susirenka i tribunas mesainiu valgyt, kzn… Apie intriga ishvis reikia pamirsht, Europoj sergama rimchiau, klubiniu komandu susitikimas igauna nacionaline reiksme, segama uz lietuvishka, ispaniska kluba ir t.t. O chia… zodziu pinigu darymas ta NBA, holivudinis krepsinis kai ne technika, komandinis zaidimas, o show svarbiausia