Alaus kruizas aludžių trikampyje 7

LabasinerytApkabinimas labux, kur tave biesas nesiojaApsvaigęsvisai retai beuzmatauNekaltas

Tai vat pasiblaškau ir vėl grįžtu Laimingas
Kaip tu laikaisi, Ingaunyt? Apkabinimas

tai gerai kad dar randi kelia atgal pas mumiApkabinimasas tai geraiCha chaGerai

sveiki Labas

LabuxLabasjamboriukApkabinimas

nu ingaunyt, ka tu darai?Šypsena

AČIŪ,Ingaunyt Laimingas
Taip ir neužmigau normaliai,tik snūduriavau ŽvaigždėTaipJutau ir kaip Rikutė ant manęs laipiojo,ir TV viską girdėjau Nekaltas

Kažkaip keistai sutampa-tik aš dingstu,ir Kapitono iškart nebėr Apakęs Kažkas čia ne taip…KlastaCha cha

Kaip pailsejai aduvancik?

Nu,pagulėjau,atsigavau TaipStiprios kavytės ką tik atsigėriau-juk prasideda naktinis gyvenimas TūsasIr vėl-durniams sekasi MirktMirktGirdžiu laiptinėje kaimyno(Seniūno) balsą ŠypsenaNugalėjau drovumą,susikaustymą dėl žaizdų,išlindau,pašaukiau jį,paklausiau ką daryt dėl vonios NekaltasNekaltas Sakė,kad ateis kokią nors dieną,pakels “alkūnę” TaipLabai nusivylė mano išvaizda-niekaip neįtikinau,kad pati susižalojau NeNežinauSako-“Nuuuuuuuuu,kas nori,tas Tave ir muša!!!LiūdnasLiūdnas Ir dar nureketavau su KietasLaimingasLaimingas

Tai ka tas seniunas durnas? Nekaltas

Kodėl taip sakai,Kęstuk?Apakęs Ne,jis ne kvailas,ir netgi labai geras,pasirengęs visiems visada padėti TaipO mane tai išvis “šefuot” žada TūsasCha cha Ta prasme-ypatingai padėt,nors per žiemą TaipNu,bet ir atrodau klaikiai-ką galvot kitiems žmonėms?NekaltasNekaltasNežinauVakar Draugė pamatė,vos verkt nepradėjo !!!!!!,galvojo,kad Aurimo darbai,kol nepasakiau,kad rec sėdi…O Ji-“Ačiū Dievui Angelas,kad pasodino”Vau!

Tai ko sakai kad durniam sekasi, negi save durna laikai? Be be be

Žinoma,kad save turėjau omenyje TaipNereikėjo nei išeit iš namų-o man taip reikėjo Sergejaus!!!-ir taip pasičiupau TaipTaipCha cha

Nu,va,paskambino Raimis,išsiaiškinom viską TaipFlirtasAbiems jau pyktis atlyžęs LaimingasGerai,kai žmonės pykt nemoka TaipGeraiTūsas

Del ko jis turetu pykt? Nekaltas
Isivedinejau i Mobilusis numeri ir tas numiro, nors baterija beveik pilna rode Nekaltas

Ai,aš ten vakar supykusi “pavariau” ant jo truputį NežinauPavargęsPavargęsŽiaurokai,bet ką padarysi?-esu Liepsna,užsiplieskiu,ir gailiuosi Drovus
Kas su tais telefonais mums vyksta?Nekaltas Manajam dar viena problema-tik pilnai pakraunu,keletas sms,ir iškart išsikrauna Vau!Vau!Blogai

Reiskia batareika prasta.

Tai va-to ir norėjau pasiteirauti Nekaltas Mes vakar čia su Audriuku studijavom tą garantiją,bet taip ir likom nesupratę NeNuo telefono pirkimo datos man,tipo,davė 2m.garantiją(tai bus iki kitų metų spalio 14d.)TaipBet man įdomu-ar tai liečia ir bateriją?Drovus

Sunku pasakyt ar batareika liecia, jei yra kokie nors mechaniniai pazeidimai tai bet kokiu atveju garantija negalioja Ne