ineryt labux, kur tave biesas nesiojavisai retai beuzmatau
Tai vat pasiblaškau ir vėl grįžtu
Kaip tu laikaisi, Ingaunyt?
tai gerai kad dar randi kelia atgal pas mumias tai gerai
sveiki
Labuxjamboriuk
nu ingaunyt, ka tu darai?
AČIŪ,Ingaunyt
Taip ir neužmigau normaliai,tik snūduriavau Jutau ir kaip Rikutė ant manęs laipiojo,ir TV viską girdėjau
Kažkaip keistai sutampa-tik aš dingstu,ir Kapitono iškart nebėr Kažkas čia ne taip…
Kaip pailsejai aduvancik?
Nu,pagulėjau,atsigavau Stiprios kavytės ką tik atsigėriau-juk prasideda naktinis gyvenimas Ir vėl-durniams sekasi Girdžiu laiptinėje kaimyno(Seniūno) balsą Nugalėjau drovumą,susikaustymą dėl žaizdų,išlindau,pašaukiau jį,paklausiau ką daryt dėl vonios Sakė,kad ateis kokią nors dieną,pakels “alkūnę” Labai nusivylė mano išvaizda-niekaip neįtikinau,kad pati susižalojau Sako-“Nuuuuuuuuu,kas nori,tas Tave ir muša” Ir dar nureketavau su
Tai ka tas seniunas durnas?
Kodėl taip sakai,Kęstuk? Ne,jis ne kvailas,ir netgi labai geras,pasirengęs visiems visada padėti O mane tai išvis “šefuot” žada Ta prasme-ypatingai padėt,nors per žiemą Nu,bet ir atrodau klaikiai-ką galvot kitiems žmonėms?Vakar Draugė pamatė,vos verkt nepradėjo ,galvojo,kad Aurimo darbai,kol nepasakiau,kad rec sėdi…O Ji-“Ačiū Dievui ,kad pasodino”
Tai ko sakai kad durniam sekasi, negi save durna laikai?
Žinoma,kad save turėjau omenyje Nereikėjo nei išeit iš namų-o man taip reikėjo Sergejaus-ir taip pasičiupau
Nu,va,paskambino Raimis,išsiaiškinom viską Abiems jau pyktis atlyžęs Gerai,kai žmonės pykt nemoka
Del ko jis turetu pykt?
Isivedinejau i numeri ir tas numiro, nors baterija beveik pilna rode
Ai,aš ten vakar supykusi “pavariau” ant jo truputį Žiaurokai,bet ką padarysi?-esu Liepsna,užsiplieskiu,ir gailiuosi
Kas su tais telefonais mums vyksta? Manajam dar viena problema-tik pilnai pakraunu,keletas sms,ir iškart išsikrauna
Reiskia batareika prasta.
Tai va-to ir norėjau pasiteirauti Mes vakar čia su Audriuku studijavom tą garantiją,bet taip ir likom nesupratę Nuo telefono pirkimo datos man,tipo,davė 2m.garantiją(tai bus iki kitų metų spalio 14d.)Bet man įdomu-ar tai liečia ir bateriją?
Sunku pasakyt ar batareika liecia, jei yra kokie nors mechaniniai pazeidimai tai bet kokiu atveju garantija negalioja