Alaus kruizas aludžių trikampyje 7

Kaip suprast-“mechaniniai pažeidimai”?Nekaltas Aš niekada nelindau prie Mobilusis,bet dabar galvoju-gal sušlapo kada nors netyčia,būdamas ant stalo per GirtasLinksmybės?NekaltasNekaltas

Parodyk meistrams, pasakys Taip

Dabar aš niekur išeit negaliu tokia NeBaisusTeks palaukt su nešimu,kol apgysiu Taip,jei vėl kas nors neatsitiks…DrovusDrovus
O kur man nešti-į tą patį TELE 2 saloną,kur buvo pirktas?Nekaltas

Geriausia butu ten pat Šypsena

…Kažkokia nesąmonė Vau!!!!!!!Ką tik Raimis parašė sms,kad jam kažkas skambinėja ir grasina BaisusBlyn,ar nebus rec pasamdęs ko nors?PiktasKlasta

Aš irgi taip pat manau Nekaltas Bet kad tam salone tokie nagloki pardavėjai,kaip ir SPliuse Nežinau Na,kaip nors…Nekaltas

Per TV 3 rodo “Vienas namuose”-man tas filmas toks šventiškas TaipGerai

As juoko namus per 5a kanala ziuriu.

Kaip rec. galejo suzinot apie Raimi?

Taigi pasakojau anksčiau,kad netgi kai ėjau į “pasimatymą” pas rec,jis iškart paklausė,ko Raimis buvo pas mane atvažiavęs ir ar tikrai pas mane miegojo?Apakęs Kai paklausiau,iš kur žino,atsakė,kad čia kalėjimas,ir visi viską sužino TaipNekaltas

O kuris ten pas Tave Penktas kanalas?Nekaltas Juk kiekviename TV vis kitaip nustatyta TaipTaip

Tai ka tave kazkas seka?

Turejau omeny televizija 5.

LabukasApkabinimas Nepamatys nebijok-apie tave pasakojauTaipnieko nesako…Beje airiai isvis nemoka linksmintis,taip kaip mes,gal del to,kad mes daugiau varge dziaugsmo randam,pas juos vargas yra,kai nera saldytuveAlus

Buciau labai laimingasApkabinimas

yra tikrai EEgliukApkabinimas visko yra,taigi ant pusfabrikaciu jie ir gyviTaip

Sunku Egliuk tokiu laiku su alumiUžsispyręs cian aktiniu nera,tik va savaitgaliais snapsines iki paryciu dirba,o siaip iki 22valUžsispyręs o pareiti saugu visuomet cia,juk ne Lietuva…o jeigu ir eina girtu airiu kompanija tai tik labos nakties palinkiUfff

Ne,man atrodo,kad čia iš dėdės arba Audriuko žinios ateina Nekaltas Nors…keista-juk jie nerašo Aurimui laiškų NeNeNekaltas

tebesitesia nesamones EGliukApkabinimasUžsispyręs???

Labuuuuuuuuuutis BučkisApkabinimas Nu,kompo lėtumas-niekaip greičiau atsakyt negaliu NeNeLiūdnas
Gerai,kad pasakojai GeraiReiškia,Ji protinga,jei tyli TaipNepavydi?Mirkt

Bet juk mums irgi vargas,kai šaldytuve nėra AlusValioMan tai jau senokai vargas Vau!Cha cha

Aš taip pat būčiau Laiminga kartu…Flirtas