Kaip suprast-“mechaniniai pažeidimai”? Aš niekada nelindau prie ,bet dabar galvoju-gal sušlapo kada nors netyčia,būdamas ant stalo per ?
Parodyk meistrams, pasakys
Dabar aš niekur išeit negaliu tokia Teks palaukt su nešimu,kol apgysiu ,jei vėl kas nors neatsitiks…
O kur man nešti-į tą patį TELE 2 saloną,kur buvo pirktas?
Geriausia butu ten pat
…Kažkokia nesąmonė Ką tik Raimis parašė sms,kad jam kažkas skambinėja ir grasina Blyn,ar nebus rec pasamdęs ko nors?
Aš irgi taip pat manau Bet kad tam salone tokie nagloki pardavėjai,kaip ir SPliuse Na,kaip nors…
Per TV 3 rodo “Vienas namuose”-man tas filmas toks šventiškas
As juoko namus per 5a kanala ziuriu.
Kaip rec. galejo suzinot apie Raimi?
Taigi pasakojau anksčiau,kad netgi kai ėjau į “pasimatymą” pas rec,jis iškart paklausė,ko Raimis buvo pas mane atvažiavęs ir ar tikrai pas mane miegojo? Kai paklausiau,iš kur žino,atsakė,kad čia kalėjimas,ir visi viską sužino
Kestas rašė:
As juoko namus per 5a kanala ziuriu.
O kuris ten pas Tave Penktas kanalas? Juk kiekviename TV vis kitaip nustatyta
Tai ka tave kazkas seka?
aduvančikas rašė:
O kuris ten pas Tave Penktas kanalas? Juk kiekviename TV vis kitaip nustatyta
Turejau omeny televizija 5.
aduvančikas rašė:
cheguevara rašė:
aduvančikas rašė:
Susiskambinau su Drauge-išeinu baliavoti su JaSveikute na va nesuspejau su tavimi pabendrauti airiai baliavoja tolko tak,salia yra robinson baras,tai jau pilnas kiek maciau nuo pusiaudienio jiems savaitgalis tai yra baras,penktadieni ir sestadieni sekmadieni su seima pabuna,o pirmadieni darbe ciuchinasi
Labiausias,mano Mieliausias,Mylimiausias Justeli (Jeigu čia Tavoji perskaitys,ir pradės pretenzijas reikšt-siųsk pas mane -man nėra sunku su išsiaiškint,jei jos protingos…)Labai PASIILGAU TAVĘS …
Ar airiams ne per ilgai trunka savaitgalis??
Labukas Nepamatys nebijok-apie tave pasakojaunieko nesako…Beje airiai isvis nemoka linksmintis,taip kaip mes,gal del to,kad mes daugiau varge dziaugsmo randam,pas juos vargas yra,kai nera saldytuve
aduvančikas rašė:
cheguevara rašė:
aduvančikas rašė:
Ką,jau vėl užsivėlinau užeit čia,ir vėl nieko nerandu?Gal aš laive kokia “dežuruotoja” pasidariau? Rytą pati pirma visus žadinu,naktį pati viena vaikštinėju,kajutes apžiūrinėju,-ar visi vietoje,mat,ramybės valanda atėjoTik va mano kajute Egliuk tuscia daznai
Matau,Mielasis……,deja
Kad Tu būtum-aš ateičiau lėtai,tyliai,ramiai…tiesiog prisiglaust,kad būtų ramesnis Tavo miegas Pabučiuočiau į Tavo skruostuką -Tu net nepajustum ,ir švelniai pasakyčiau “Labanaktis,Mielasis”
Buciau labai laimingas
aduvančikas rašė:
cheguevara rašė:
Voland-LT rašė:
aduvančikas rašė:
Voland-LT rašė:
sveiki
kadangi yra pietu pertrauka, einu pietaut
o veliau vel i darbus nersiuLabas,Volandai (Žinai,mano Sesytės kadro vardas toks pat kaip Tavo-dabar jau lengva prisimint )
Skanaus Tautai cia ne as
siandien kazkaip tai “ukrainietishkai” pavalgiau: ukrainietishki barshciai ir kijevo kotlietas
o darbine nuotaika dingobeje mes gaminame kijevo kotletus ir labai skanius
Iš kur Airijoje Kijevo kotletai? Mestelk ir man-aš dabar išbadėjusi…-o tokia būnu tik po…,bet,blyn,juk nieko nebuvo-saugiai nuėjau,saugiai ir parvežė
yra tikrai EEgliuk visko yra,taigi ant pusfabrikaciu jie ir gyvi
aduvančikas rašė:
cheguevara rašė:
aduvančikas rašė:
cheguevara rašė:
jamboree rašė:
ir vel pirmas atsikeliau?
labas rytas, pabudome ir siauciame
sveikas.oas Airijoje tik is darbo parejau ir eisiu
Justeli,o kodėl taip vėlai? Gaila,kad “nesusimatėm”
Egliuk,as kai pareinu is darbo,lietuvoje buna 3val ryto,o cia 1val nakties,baigiu 12val kol autobusas parveza,kol parpedinu per naktini Portadowna tai ir pirma ateina
Svarbiausia,kad gyvas ir sveikas pareini Justuk,o nuo kelintos valandos prasideda darbai? Įtariu,kad persidirbi Bent alučio nakčiai pasiimi?
Sunku Egliuk tokiu laiku su alumi cian aktiniu nera,tik va savaitgaliais snapsines iki paryciu dirba,o siaip iki 22val o pareiti saugu visuomet cia,juk ne Lietuva…o jeigu ir eina girtu airiu kompanija tai tik labos nakties palinki
Kestas rašė:
Tai ka tave kazkas seka?
Ne,man atrodo,kad čia iš dėdės arba Audriuko žinios ateina Nors…keista-juk jie nerašo Aurimui laiškų
aduvančikas rašė:
Kestas rašė:
Tai ka tave kazkas seka?Ne,man atrodo,kad čia iš dėdės arba Audriuko žinios ateina Nors…keista-juk jie nerašo Aurimui laiškų
tebesitesia nesamones EGliuk
cheguevara rašė:
aduvančikas rašė:
cheguevara rašė:
aduvančikas rašė:
Susiskambinau su Drauge-išeinu baliavoti su JaSveikute na va nesuspejau su tavimi pabendrauti airiai baliavoja tolko tak,salia yra robinson baras,tai jau pilnas kiek maciau nuo pusiaudienio jiems savaitgalis tai yra baras,penktadieni ir sestadieni sekmadieni su seima pabuna,o pirmadieni darbe ciuchinasi
Labiausias,mano Mieliausias,Mylimiausias Justeli (Jeigu čia Tavoji perskaitys,ir pradės pretenzijas reikšt-siųsk pas mane -man nėra sunku su išsiaiškint,jei jos protingos…)Labai PASIILGAU TAVĘS …
Ar airiams ne per ilgai trunka savaitgalis??Labukas Nepamatys nebijok-apie tave pasakojaunieko nesako…Beje airiai isvis nemoka linksmintis,taip kaip mes,gal del to,kad mes daugiau varge dziaugsmo randam,pas juos vargas yra,kai nera saldytuve
Labuuuuuuuuuutis Nu,kompo lėtumas-niekaip greičiau atsakyt negaliu
Gerai,kad pasakojai Reiškia,Ji protinga,jei tyli Nepavydi?
Bet juk mums irgi vargas,kai šaldytuve nėra Man tai jau senokai vargas
cheguevara rašė:
aduvančikas rašė:
cheguevara rašė:
aduvančikas rašė:
Ką,jau vėl užsivėlinau užeit čia,ir vėl nieko nerandu?Gal aš laive kokia “dežuruotoja” pasidariau? Rytą pati pirma visus žadinu,naktį pati viena vaikštinėju,kajutes apžiūrinėju,-ar visi vietoje,mat,ramybės valanda atėjoTik va mano kajute Egliuk tuscia daznai
Matau,Mielasis……,deja
Kad Tu būtum-aš ateičiau lėtai,tyliai,ramiai…tiesiog prisiglaust,kad būtų ramesnis Tavo miegas Pabučiuočiau į Tavo skruostuką -Tu net nepajustum ,ir švelniai pasakyčiau “Labanaktis,Mielasis”
Buciau labai laimingas
Aš taip pat būčiau Laiminga kartu…