Alaus kruizas aludžių trikampyje 7

Nu,bet juokinga tada ir ta pertraukėlė Cha chaMirktTurbūt,kad dar eisiu pagulėt-a vdrug užmigsiu?DrovusBendrai-ko aš čia kankinuosi?-kalsiu migdomųjų ir ate Labas-juk įpratusi dienomis miegot,kol šviesu TaipKai sutems-tada ir išlįsiu PavargęsValio

5:30h-dar irgi nieko Nekaltas Aš keldavausi 4:30h TaipTaipIr dabar atsikelčiau,-nemiegalė esu MirktBet kaip atidirbt reikėtų?Apakęs Jau pamiršau,ką tai reiškia Nekaltas O man baigsis “katino dienos” mažiau negu už poros mėnesių Nekaltas

einu geriau paverksiuŽliumbia 700KiaulėkiaulyciuApkabinimas uzduso ir numiroŽliumbiaUžsispyręs

labas rytas, įgula. 100 metųDrovus

Megejos naktinet, ingaunyte irgi ziuriu pavyzdy ima Šypsena

Labasot ir ne simtasLiežuvis o 69Laimingas

Kas nutiko toms kiaulytėms?ApakęsŽliumbia Kur,kada?Nekaltas

ggyvenimas verciaPiktas

Labas,Bojau AlusTaigi pats buvai dingęs Liežuvis-Laivas kaip plaukė,taip ir tebeplaukia TaipKietas

tai reikia atsigriebti prarastas pozicijasAlusMirkt
ingaunte, iš kur mintys garbanojasi?Liežuvis

Atsimeni,Kęstuk,-aš dar prieš darbą,begerdama kavytę,čia prisijungdavau pasisveikint MirktTūsasTaip prasidėdavo Laivo diena Taip

Jau išgėriau migdomuosius,bet kažko miegutis visai neima NeGal jau manęs nebeveikia?Vau!Nežinau

Nu,lyg nieko neverčia tas gyvenimas Nekaltas Va,aš jau pusantrų metų nebedirbu NeApakęs

birzuos, kazkokioj kiaulidej uzduso nakty kai sugedo patalpos vedinimo sistemaNežinau ir dar foto ideta, vargses susiglaudusios tarsi graziai miegaApkabinimasDrovusŽliumbia

Nebent turi atsigriebt prarastus bokalus AlusAlusAlusTaipOi,kiek čia pragerta,Tau nesant ApakęsBe be be

Keistai užduso sugulusios,susiglaudusios…Nekaltas Nei draskėsi,nieko?Nekaltas Kažkas čia ne taip Ne

Išgėriau dar vieną tabletę-vėl nieko !!!Tuoj visą pakį išrysiu ApsvaigęsCha chaGirtasGirtas

Jei nori uzmigt eik i kajute, cia neuzmigsi Paplepėkim Ne

Taip ir padarysiu,Kapitone Taip“Slušajus”Mirkt
Nors per TV 3 rodo filmą su Šuniuku-tai ten akis išversiu ApakęsValioValioGerai,Sėkmės visiems LabasBent pagulėsiu Angelas

ramaus skanaus poguliukoLabas aduvancikApkabinimas

Labas rytas Labas