Jau nebesiurbliavau Kai atėjo Audriukas su alumi spyriau siurblį į šalį Oi,aš moku nagla pabūt,o iš tiesų tokia nesu…Kas mane pažįsta-ir stebisi,ir tuo pačiu skatina,kad drąsesnė būčiau
Ant Rikutės aš pykstu tik tuo metu,kai Ji nuo manęs neatstoja Šiandien,blyn,blūdija visiškai,o dar ir Ji slenka pasižiūrėt…Man nervai įtempti… Paskui aš labai gailiuosi
Labiausias,mano Mieliausias,Mylimiausias Justeli (Jeigu čia Tavoji perskaitys,ir pradės pretenzijas reikšt-siųsk pas mane -man nėra sunku su išsiaiškint,jei jos protingos…)Labai PASIILGAU TAVĘS …
Ar airiams ne per ilgai trunka savaitgalis??
BUVO penktadienis Kompas jau pas mane rodo,kad šeštadienis
Tu turėtum pažinti mūsų Komendantą-Sergejų -tai Jis man žada padėt Tik aš bijau vieno dalyko…pats supranti-per daug…Aš neturiu teisės nekęst vyrų-jie geri,žmonės,kaip ir visi mes,ir padeda lygnesavanaudiškai,bet…
Pasakyk,kas mane apsaugos?Šiandien išvažiuodama pas Tatanėlį galvojau-“Jei manęs neapsaugos koks -niekada nebegrįšiu”…
Pasitiko prie Geležinkelio stoties mano Tatanėlio kadras O pareit… Tas miega,Tatanėlė irgi jau AUT ,tai iškvietė man taxą,nors čia visai netoli namų(pats žinai,kur “Savana”-juk ten keli kvartalai),užmokėjo,ir aš sėkmingai grįžau namučio O taip dar norėjau “trinktelt” alučio
Matau,Mielasis……,deja
Kad Tu būtum-aš ateičiau lėtai,tyliai,ramiai…tiesiog prisiglaust,kad būtų ramesnis Tavo miegas Pabučiuočiau į Tavo skruostuką -Tu net nepajustum ,ir švelniai pasakyčiau “Labanaktis,Mielasis”