Alaus kruizas aludžių trikampyje 7

gero tau miegucio, susapnuok kanors grazaus ir seksualaus MirktLabas

Jau nebesiurbliavau NeKai atėjo Audriukas su alumi spyriau siurblį į šalį ValioOi,aš moku nagla pabūt,o iš tiesų tokia nesu…DrovusKas mane pažįsta-ir stebisi,ir tuo pačiu skatina,kad drąsesnė būčiau TaipŠypsenaŠypsena
Ant Rikutės aš pykstu tik tuo metu,kai Ji nuo manęs neatstoja !!!Apakęs Šiandien,blyn,Mobilusisblūdija visiškai,o dar ir Ji slenka pasižiūrėt…!!!KlastaMan nervai įtempti…Piktas Paskui aš labai gailiuosi Apkabinimas

Labiausias,mano Mieliausias,Mylimiausias Justeli MyliuFlirtasBučkisBučkisApkabinimas(Jeigu čia Tavoji perskaitys,ir pradės pretenzijas reikšt-siųsk pas mane Taip-man nėra sunku su Moteris išsiaiškint,jei jos protingos…)LaimingasLabai PASIILGAU TAVĘS ApkabinimasMyliu
Ar airiams ne per ilgai trunka savaitgalis??JuokiasiJuokiasiTūsasGirtas

BUVO penktadienis !!!Kompas jau pas mane rodo,kad šeštadienis Mirkt
Tu turėtum pažinti mūsų Komendantą-Sergejų NekaltasNekaltas-tai Jis man žada padėt DrovusTik aš bijau vieno dalyko…pats supranti-per daug…!!!PavargęsAš neturiu teisės nekęst vyrų-jie geri,žmonės,kaip ir visi mes,ir padeda lygnesavanaudiškai,bet…NežinauNežinau
Pasakyk,kas mane apsaugos?NežinauNežinauŠiandien išvažiuodama pas Tatanėlį galvojau-“Jei manęs neapsaugos koks Vyras-niekada nebegrįšiu”Angelas

Pasitiko prie Geležinkelio stoties mano Tatanėlio kadras TaipLaimingasO pareit…Nekaltas Tas miega,Tatanėlė irgi jau AUT Žvaigždė,tai iškvietė man taxą,nors čia visai netoli namų(pats žinai,kur “Savana”-juk ten keli kvartalai),užmokėjo,ir aš sėkmingai grįžau namučio TaipO taip dar norėjau “trinktelt” alučio GirtasCha cha

Supykau ant Raimio…labai Blogai

Matau,Mielasis…Apkabinimas…,deja Žliumbia
Kad Tu būtum-aš ateičiau lėtai,tyliai,ramiai…tiesiog prisiglaust,kad būtų ramesnis Tavo miegas AngelasPabučiuočiau į Tavo skruostuką Lūpos-Tu net nepajustum NeDrovusDrovus,ir švelniai pasakyčiau “Labanaktis,Mielasis”Apkabinimas
Angelas

Iš kur Airijoje Kijevo kotletai?Apakęs Mestelk ir man-aš dabar išbadėjusi…Kanda-o tokia būnu tik po…,bet,blyn,juk nieko nebuvo-saugiai nuėjau,saugiai ir parvežė TaipTaipLaimingasTūsas

Svarbiausia,kad gyvas ir sveikas pareini ApkabinimasApkabinimasApkabinimas Justuk,o nuo kelintos valandos prasideda darbai?Nekaltas Įtariu,kad persidirbi KandaKlastaBent alučio nakčiai pasiimi?MirktMirktAlusLinksmybės

NežinauNors ir kaip bebūtų gaila…Nežinauatsisveikint su Justeliu Apkabinimas,su Jumis visais…Liūdnas-labanaktis,Brangieji Drovus-o miegučio visai nenoriu !!!!!!Ne

Iki rytojaus Bučkis
Saldžių sapnų Žvaigždė
Jūsų Šturmanė Flirtas

Labas

Labas rytasLabasjau,o ne labanaktisLiežuvis na bet saldziu tau aduvancikApkabinimas

Iš kur jie saldūs bus?Nekaltas Aš jau čia TaipTaipBet AČIŪ už saldžius palinkėjimus Flirtas
Tuoj gersiu arbatą Šypsena

ner uz kaMirkt skanios arbatelesTaip as jau valgyt visai lab noreciau, bet duos tik uz 2valNustebęs

Sveiki gyvi Šypsena
aduvancikas pasako “iki rytojaus” ir po keliu valandu vel cia Valio

Jau seniai išgerta TaipČiut čiut patroškino rytą Valio
O kas Jums ten valgyt dalina?Apakęs

Ko Tu tyčiojiesi iš žmogaus negalios?UžsispyręsKlastaO rimčiau,blyn,-kuo toliau,tuo labiau nebesimiega NežinauO kaip norėčiau!!!Žiovauju be sustojimo Žvaigždė

niu darbe pietus tik pus 12 prasidedaUžsispyręs

LabasLabux KestukCha cha

Juokingas tas tavo rytojus. Geriau sakyk padarysiu pertraukele Mirkt

Pas mus 11h būdavo-beveik tas pats TaipBet kai pagalvoji-juk dar pats rytas !!!Normalūs žmonės tokiu laiku dar miega MiegantisMirkt

tai gaunas as nenormaliKvankt?Žliumbia kox cia pats rytas kai nuo pus 6 ant koju tai jau visa dienaApsvaigęs