Alaus kruizas aludžių trikampyje 7

nepavydi EgliukTaip Na siaip asv irgi tampuPiktas kai nera pakankamai Alus saldytuve

Ar Tu dabar kartais “nepaėmęs”,kad po dvi raides rašai?Mirkt
Gerai ir pusfabrikačiai TaipTūsasTūsas

Pas mane irgi nebeliko Alus saldytuve.

Tikrai ne-bet ruosiuosiNekaltasGirtas

Aš dabar taip torto užsimaniau,nors nusišauk !!!Ar tik nebus “nieštinas Aduvančikas”?Cha chaCha chaValio

Nėra naktinių parduotuvių?ApakęsBlogaiNustebęsKaip taip gali būt-net neįsivaizduoju MirktJuokiasi
Vo,kokie draugiški tie airiai,net būdami girti TaipO ką,agresijos apraiškų nepasitaiko?Nekaltas

Na,ne,dabar daug ramiau…AngelasJau per daug ramu vienai-norisi būti tarp žmonių,bendrauti TaipGerai,kad nors paskambina kas nors Apkabinimas Va,ką tik Draugas skambino,dabar Kaune,švenčia brolio Gimtadienį,pirtis,alkoholis,didžiausias balius TūsasLinksmybėsEch,seilė ištįso Vau!Niam niam

Aš dabar turėčiau būt pikta…Kanda,bet nėra ant ko pykt Cha chaKlastaNiekas nekaltas,kad nieko šaldytuve nėra NežinauNebent Raimis,kad negalėjo atvažiuot JuokiasiJuokiasi(vis yra ant ko nors truputį kaltės suverst MirktCha cha)Taip
Džiaugiuosi,kad nepavydi Ji LaimingasManieji visi kažkokie PER DAUG pavydūs buvo NekaltasNekaltas

Užjaučiu,Kęstuk Drovus,bet niekuo padėti negaliu Ne
Aš taip apsidžiaugiau,kai tas Draugas paskambino-nu,galvoju,jau atvažiuos su Alus,o Jis,pasirodo,net ne Šiauliuose Užsispyręs

cheguevara rašė:

Skanaus,Justeli Apkabinimas Išgerk ir už Laivo Įgulą AlusTaipGirtas

Oi,per daug pratryniau čia…Nekaltas

Jau greit miegot eisiu, gal sianakt pagaliau gerai issimiegosiu Miegantis

Tau gerai,Kęstuk,kad užmiegi…TaipO aš,kaip durnelė,dar stiprios kavytės puoduką išgėriau ant nakties !!!Kvankt?Kažkodėl labai norėjau DrovusDabar vėl jaučiuosi nekaip NeNeNežinau
Sako,kad vis dėl to pilnatis lauke,bet man per langą nesimato NeNekaltas

As tai jei geriu kava, tai tik diena, vakare nebegeriu Ne
Jau geriau alucio reikejo isgert.

O iš kur aš gausiu tą alutį?Apakęs Žinoma,kad jį pasirinkčiau,o ne kavytę TaipTaipGirtas

Išgeri du buteliukus skanaus alučio ir normaliai išsimiegi Mirkt

Dėl gero miego verta nubėgti iki parduotuvės ir nusipirkti alaus ;]

Kas cia toks elektroday?

Du alučiai nelabai mane ir užmigdytų,Electroday MirktTik suerzintų bereikalingai Cha chaTaip

Šiaip ėjau pro šalį ir užsukau ;>

Cha cha