Ji atsijungia šildymą,kai nebūna namie -gerai,kad taip galima-vistiek pasitaupo,ne taip kaip pas mus
Prie atlapotų langų miegi?Tai kas ten per Afrikas pas Jus?
Jau Mama ką tik skambino iš Palangos-“Jėėėėėėėėėėzau ,kaip šalta” Sakė,-susitraukė prisivilkusi į kamputį ir bijo pajudėt Tai va,kas darosi,-gerai,kad nevažiavau dabar O man čia Saulytė kambarius prišildė
Kažkaip aš nekreipiu dėmesio į tuos dainuojančius Juk Tu irgi V aukšte gyveni?
Aha Bet,žinok,Jis ne tai,kad sugriaužtų į skutelius-ne Šniurkus trauko,drasko,o patys kedai gyvi iki šiol Ir žino,kad negalima,kad batai yra TABU,bet Jį savotiškai traukia kerštaujant
Jo,tai Jinai kiekvieną dieną keldavosi dar kai lauke visiškai tamsu,-prabudusi girdėdavau,kaip barška virtuvėje,kol pusryčiauja,ir užuosdavau kavytę Gi Ji įpratusi Palangoje bėgt maudytis anksti rytą O ir reikalų buvo Šiauliuose
O šiandien,Kęstuk…Šiandien Ji išvažiavo
Va,va,tegul sninga ten-aš noriu Mamai įrodyt,kad visoje Lietuvoje gali būt žiema JUolab,kad pas mus šiandien jau pavasaris Katinai guli kieme,ant asfalto,pilvus išvertę
Labas,Paukštuk Jau nebe ankstyva-kaip ir įpratusi Nors temiegojau vėl 5 val
tai pas mus irgi tuoj bus pavasaris, baisiai greitai viskas tirpsta pas mane katinai sianakt visa nakti davesi po langais…miegoti buvo tiesiog neimanoma juos turbut irgi pavasaris veikia
Va,va,tegul sninga ten-aš noriu Mamai įrodyt,kad visoje Lietuvoje gali būt žiema JUolab,kad pas mus šiandien jau pavasaris Katinai guli kieme,ant asfalto,pilvus išvertę
Labas,Paukštuk Jau nebe ankstyva-kaip ir įpratusi Nors temiegojau vėl 5 val