Alaus kruizas aludžių trikampyje 15

Tai kiek aš galiu laukt tam bendrabuty?UžsispyręsKlastaLiežuvis
Ko į Akmenę?Nekaltas

Juokiasi

Jooooooo,tas tai geras juokdarys JuokiasiKaip jo ten pavardė?Nekaltas Nebeatsimenu Blogai

Alio valioLabas

Sulaukei,Kęstuk TaipNes kaip tik užsukau dar palinkėt saldžių sapnų…LaimingasDabar tik prisižadinsiu Ariuką Apkabinimas
Labanaktis Angelas

Jooooooooooooo,su tokiu greičiu tai jau šįvakar sulauksi visų 100.000 !!!Pavargęs
Neįeinu į dnr Ne,eisiu su Ariuku ApkabinimasTaipAr Tu dar pabūsi,Kęstuk?Šypsena

Arteja 50 000 jubiliejus aduvancikai, ruosk Butelis Cha cha

Bet aš dabar visai kitaip pradėjau į juos žiūrėt-vat,dabar Nelly Paltinienė dainavo TaipSeniau būčiau užsijuokusi,o dabar jau labai gražiai atrodo FlirtasVisi LIUKS sudainavo,tik tas Antanavičius kažkoks įdomus Nekaltas

Žinau,Kęstuk,aš ją seniai mintinai moku LaimingasGeraiGraži,liūdna daina DrovusO man šiandien tikrai liūdna Nežinau
Kur senas klipas-koks Žvagulis vaikeliukas dar Šypsena

Cha cha

Ne,Ji ‘lūžta’ apie 21h TaipBet dar palauk-turėsiu išsikariaut,kad čia miegot galėčiau,kur distancinis yra Mirkt

Zvagulis apie liuta dainuoja Šypsena

Neliudek, liute, neliudek Ne

Tai negi nepasidalinsit tv? Negi ir ji naktinius filmus ziuri?

Eina sau tokie vartymaisi ir viskas-tik galutinai baigia nuotaiką suėst PavargęsKanda Nebėra nervų Ne
Užsispyręs
Jau įeinu kur nors ir…lūžta viskas !!!Tik prisikapstau iš naujo-ir vėl Baisus

Neatjungs JuokiasiMama užgrobs TV TaipNekaltas Reikėtų Ją iškomandiruot į kitą kambarį žiūrėt Mirkt

Tai ka kitas programas atjungs? Pavargęs
Duetus ten rodo.

O ką ten rodo?Nekaltas Jei man ją atjungtų-aš net nepasigesčiau,nes niekada nejungiama pas mane NeVot,nuo rytojaus tai bus pagrindinė programa !!!Pavargęs

As kol kas LTV ziuriu.

Man ta patinka,kur dabar dainuoja-Ablėnaitė ar kaip ten?-per “Švieski man vėl” Šypsena

Rikutė vėl lenda į kompo dėžę dėt kiaušinių,griaužia ten,bet jei išgriaužtų,tai neto neliktų Nekaltas Bet netas tai yra,tik nejuda PavargęsBet tai tas pats ir su el.paštu Blogai

Beje,vėl gavau nuotrauką JuokiasiSu Šiaulių viešbučiu dabar Cha cha