užduotis adovončionokou:
a) sutinki
b) nesutinki
rinkis, ir greit
užduotis adovončionokou:
a) sutinki
b) nesutinki
rinkis, ir greit
Šita Tavo mintis teisinga,701 Bet visgi nesuprantu,kaip susijusi su humoru?Ir kaip man jaustis,kai Tu mane įžeidinėji?
nu kap reik tėp stumti unt žmonių
aduvančikas rašė:
701Dovinai rašė:
kap adovončionoks nesupront jumoraus visai
tai kap to gali šunį auginti , jei jumoraus niera
nežinau nežinau adovončionoks, kap tėp reik varyti unt likimaus nuskriautų žmoniųPrie ko čia Ariuko auginimas ir humoras?Jis ir be juokų auga,tik reikia daug priežiūros ir Meilės
skau žmogai katrėi augėn šunoka tor būti liuks, geruos širdelis
aduvančikas rašė:
Greitai ir išlipau,palyginus,buvau l.susirūpinusi ta klaviatūra Net neskaičiau nieko ,tik su reikalus visus bandžiau spręst
Eilini karta kaimynai pagelbejo
701Dovinai rašė:
nežinau nežinau adovončionoks, kap tėp reik varyti unt likimaus nuskriautų žmonių
Prie ko čia Ariuko auginimas ir humoras?Jis ir be juokų auga,tik reikia daug priežiūros ir Meilės
kap reik tėp elgtėis ir dar per kompą ir dar per nikus
Kestas rašė:
As irgi siandien maudziausi
Greitai ir išlipau,palyginus,buvau l.susirūpinusi ta klaviatūra Net neskaičiau nieko ,tik su reikalus visus bandžiau spręst
nežinau nežinau adovončionoks, kap tėp reik varyti unt likimaus nuskriautų žmonių
aduvančikas rašė:
701Dovinai rašė:
nesutinkuTamstos aš neklausiau nei žodžio
bet juk ne tamstai aš če rašiau
As irgi siandien maudziausi
aduvančikas rašė:
701Dovinai rašė:
būk, leidu“Gerasis”… Prisikalbėjai,Dovinai
kou tas reišk "prisikalbieje" ?
a če gosdinėms kažkuoks?
701Dovinai rašė:
nesutinku
Tamstos aš neklausiau nei žodžio
701Dovinai rašė:
būk, leidu
“Gerasis”… Prisikalbėjai,Dovinai
nesutinku
Nepersigersi aduvancik?
Niekur nedingau,pamačiusi prisijungusį Kapitoną Kaip tik dar kaimynas atėjo,atnešė dar du Pats neužėjo,skubėjo žmonai vakarienę paruošt Tai sėdžiu ir gurkšnoju…
…Dingstu vėl…Nuovargis tai nesveikas
devi_zhydra rašė:
turiu didžiulį prašymą - atsakykit į anketą http://www.publika.lt/lt/apklausa-15-d0f77af496d3f3ab5f54344b3151a10f.
htmlbandymas likviduoti skolą ir parašyti darbą
Nu,atsakiau…Bet jau akys apraibo
laisva_paukste rašė:
as tai pamenu kai kazkada katina laikiau namie, tai anas savo ozius rodydavo i batus darydamas
Jie taip kerštauja Oi, kokie kerštingi O dabar pažiūrėjom abu su kaimynu savo suleidę kartu padūkt-ant kiek skiriasi charakteriai Ana pikčiurna,pavydi,kerštinga,o tas-nieko nepavydi ,žiopso atsistojęs,gali iš jo bet ką atimt Ne koks flegma,bet tiesiog Jam negaila Aš klausiau kaimyno,kodėl jo ta miniatiūrinė japonkė tokia nagla kaip tankas Na,ir šeimininkai ne tyleniai