Mano 06 27, berods kartu su Jamboree Itraukit ir mane, plyyyz
Gerai,jau pas mane esi įtrauktas,alaus mėgėjau
Aciu aciu, bedoj nepaliksiu, jei pritruks kada Tamstai pinigu kabli pagavus - pavaisinsiu pilstuku is laikrasciu uzkistos bonkes ar odekolono slakeli paliksiu dabaigt - ir kvapas gaivus, ir sielai nauda
Nu,tikras bomžas,jei Bogū
Bet draugiskas
bomzhas Eglute, nesnarwuok, gi baika cia
Žinau,kad baika Bet vistiek ačiū,kad palaikai
Matau sausio menesi mazai shvencianciu Itraukit ir mane Sausio 11d. Sveikinu visus su praejusiais
Rimtai,sausinukai tik 2 pas mane,įskaitant ir Tave Ačiū už pasveikinimus
Reikia gi palaikyti sausio men. gertas Gerai turbut per savo gim. diena padarej
Mano Gimtadienis liepos mėnesį-įsivaizduok-pati vasara,karštis,Palanga,jūra… Ir alus,alus,alus paplūdimyje Vakare-barai,vėl alus… Tūt pomniū,tūt-niet
Kodel manes gerti nepakvietej ???
Ar mes pažįstami? Tuo metu buvai Palangoj? Tai galėjai rast prie jūros Nei kviest ten nereikia-viešuma gi
Labas rytas Šiandien mūsų Mielos ModeSStukės Gimtadienis Sveikinu ,Mode Tave su Tavo švente
Modestuke su Tavo švente
Prasidėjo spalis O su juo-gausybė AF dalyvių Gimtadienių Turime daug “spaliukų” Pirmieji sveikinimai Agno Gimimo dienos proga
su gimtadieniu agno
KĄ AŠ SUŽINOJAU ŠIANDIEN? šITOKĮ NUOSTABŲ SAVAITGALĮ-NEPATIKĖSIT-SAULUZHĖS GIMTADIENIS VALIO,VALIO,UŽ TAVE,SAULUZHE
Sauluzhe, sveikinu
sauluzha ir as butinai pasveikinsiu. dar meteliu daug musu forumuki linkeciau, o profesine(moderiska) prasme, isugdyt si foruma iki klubo taigi, keliam, sventinius aciu aduvanui uz pazymetinos dienos priminima