Alaus klubo narių gimtadieniai

Mano 06 27, berods kartu su Jamboree LabasItraukit ir mane, plyyyz Šypsena

Gerai,jau pas mane esi įtrauktas,alaus mėgėjau Alus Taip Mirkt

Aciu aciu, bedoj nepaliksiu, jei pritruks kada Tamstai pinigu kabli pagavus - pavaisinsiu pilstuku is laikrasciu uzkistos bonkes ar odekolono slakeli paliksiu dabaigt - ir kvapas gaivus, ir sielai nauda Tūsas

Nu,tikras bomžas,jei Bogū Kanda Kanda Kanda Pavargęs

Bet draugiskas Juokiasi

bomzhas Gerai JuokiasiEglute, nesnarwuok, gi baika cia Apkabinimas

Žinau,kad baika Taip MirktBet vistiek ačiū,kad palaikai Apkabinimas Alus Drovus

Matau sausio menesi mazai shvencianciu Cha cha Itraukit ir mane MirktSausio 11d. Sveikinu visus su praejusiais Dovana Gėlė Alus Alus

Rimtai,sausinukai tik 2 pas mane,įskaitant ir Tave Taip MirktAčiū už pasveikinimus Apkabinimas Girtas

Reikia gi palaikyti sausio men. gertas Cha cha Cha cha Gerai Alus turbut per savo gim. diena padarej Mirkt

Mano Gimtadienis liepos mėnesį-įsivaizduok-pati vasara,karštis,Palanga,jūra… Girtas Ir alus,alus,alus paplūdimyje Kietas TūsasVakare-barai,vėl alus… Cha cha Tūt pomniū,tūt-niet Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Kodel manes Alus gerti nepakvietej ???

Ar mes pažįstami? Apakęs Liežuvis Tuo metu buvai Palangoj? Nekaltas Tai galėjai rast prie jūros Juokiasi JuokiasiNei kviest ten nereikia-viešuma gi Cha cha Girtas

Labas rytas ŠypsenaŠiandien mūsų Mielos ModeSStukės Gimtadienis !!! LaimingasSveikinu ,Mode Tave su Tavo švente Bučkis Dovana Gėlė Gėlė Gėlė Alus

Modestuke su Tavo švente Apkabinimas Gėlė Gėlė Gėlė Alus Alus Alus

Prasidėjo spalis TaipO su juo-gausybė AF dalyvių Gimtadienių Tūsas LaimingasTurime daug “spaliukų” Cha chaPirmieji sveikinimai Agno Gimimo dienos proga Alus Alus Alus Dovana Gėlė Bučkis

su gimtadieniu agno Gėlė Gėlė Gėlė Alus Alus Alus

KĄ AŠ SUŽINOJAU ŠIANDIEN? Apakęs Cha cha šITOKĮ NUOSTABŲ SAVAITGALĮ-NEPATIKĖSIT-SAULUZHĖS GIMTADIENIS !!! LaimingasVALIO,VALIO,UŽ TAVE,SAULUZHE Bučkis Alus Gėlė Gėlė Gėlė Apkabinimas

Sauluzhe, sveikinu Lūpos Gėlė

sauluzha ir as butinai pasveikinsiu. dar meteliu daug musu forumuki linkeciau, o profesine(moderiska) prasme, isugdyt si foruma iki klubo Šypsenataigi, keliam, sventinius Alus Alus Alusaciu aduvanui uz pazymetinos dienos priminima Mirkt Gėlė