Alaus klubo narių gimtadieniai

Apsiverkiau,kad taip gavosi…kaip vaikas-nepyk… Angelas

Niekuo nebesistebiu Kiaulė

Kaip Tavęs atsiprašyt? Apakęs Tu pats mano ašaras turėtum braukt… Atleisk-pakito mano Pasaulis… Gėlė

Jėzus Maryja gi benstą pamiršau pasveikint Apakęs Žliumbiaatsiprašau Drovus Apkabinimas Bučkisnors pavėluotai -sveikinu Apkabinimas Apkabinimas Bučkis Alus Alus Alus

vai vai… ir vel veluoju NekaltasSveikinu benstai Alus Alus Alus Gėlė Gėlė Gėlė

Vėl nauji sveikinimai… Donatai ,sveikinam TAVE su Gimtadieniu TaipBučiuojam Bučkis Bučkis Bučkis ir daug Alus Gerai Mirkt

Donatai - su Gimtadieniu Tave Dovana Alus Tūsas

SU GIMTADIENIU Dovana Alus Laimingas

Helmen ,atleisk,kad pavėluotai Gėlė,bet nors dabar noriu pasveikinti TAVE Gimtadienio proga Bučkis Na,alaus TU jau daug išgėrei Cha cha Bet linkiu dar visą šį savaitgalį toliau švęsti su Alus Alus Alus Girtas ApkabinimasSauluzhe,įtrauk Helmen-jo Gimtadienis rugsėjo 1d. Taip Tūsas

Niu as ir apsviesiu … Mirkt Tij va as UNri tik kad kolkas kitu niku Mirkt

Dabar busim pazystami Gėlė Tūsas Alus TaipTik kodel Tapkie Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Nuostabus savaitgalis svesti gimtadieni GeraiSveikinu inera su gimtadieniu Gėlė Dovana Alus

Ech,Benstas mane aplenkė… Cha cha MirktReikėjo naktį nemiegoti… Juokiasi Inera -didžiausi sveikinimai Gimtadienio proga !!!Jei Tu čia užeisi,rasi daug Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas ir žinoma,daug Alus Šypsena

inera su tortadieniu Gėlė Gėlė Gėlė Alus

Nauji ir labai nuoširdūs sveikinimai JuluiApkabinimas Mūsų didžiojo laivo statytojui Bučkis Flirtas GėlėGimtadienio proga Alus Alus Alus Tūsas

Prisidedu prie sveikinimu Apkabinimas Gėlė Cha cha

Sveikinimai Miguel Gimtadienio proga Taip Apkabinimas Mariuk linkiu gerai šiandien atūžti-juk žadėjai TaipSu daug Alus Alus Alus ir Taurė Girtas Geros draugų kompanijos Apkabinimas Daug Dovana TaipIr nepamiršk mūsų bešvęsdamas FlirtasJei aš šiandien atsigersiu alučio,būtinai ir už Tave pakelsiu Alus Cha cha Mirkt Bučkis

Kad jau uzsukau, tai sveikinu visus jubiliatus Cha cha Tūsas Alus Dovana

Aciu Eglute Apkabinimas Bučkis Mirktziauru yra pasenti tokioj jaunystej Nekaltas bet geru draugu kompanijoj Girtas to net nepastebi Nekaltas Cha cha Liežuvisasiu uz sveikinimus vaisinu vituAlumi Cha cha Alus Alus Alus

Nėra už ką ApkabinimasTau ačiū už aliuką Alus Taip Laimingas