Alaus klubo narių gimtadieniai

Ar nėra snukio,kad pasikandžiot? BaisuNe snukučio,o būtent SNUKIO ???Kad sugriaužt negyvai jį Kanda Kanda Kanda Wau,aš žinau,kas mane taip siutina—Zapas Aduvanu daugiau manęs niekas nevadina-tik jis Apkabinimas Bet jis l.Mielas Bučkis

ačiū visiems labai labai Apkabinimas Bučkisir ta proga Alus Alus Alus Mirkt

Nors ir pavėlavau šiek tiek Blogai, bet vistiek sveikinu Tave Sauluzhe su gimtadieniu Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Apkabinimas.

ačiū Dange Apkabinimas Laimingaspasveikinimai niekada nebūna pavėluoti Mirkt

ujujujuj ash irgi paveluotai dekavoju uzh sveikinimus ir sveikyju visus pasveikytus pasveikyjimu ir sveikintinu progu progomis!!! Girtas

Sveikinu VidmAlutį Gimimo Dienos proga Bučkis Gerai atšvęsk Taip Alus Alus AlusJei ne šiandien,tai savaitgalį Girtas Mirkt Dovana Tūsas

Mielieji,Jūs vis kažką pamirštat Cha cha NekaltasŠiandien noriu pasveikinti Smokingą Gimimo Dienos proga BučkisVisko Alus Alus Alus Gėlė Lūpos Lūpos Lūpos Dovana linkiu Bučkis Būk Laimingas

Jei jau toks pas Tave supratimas apie pavėlavusius, tai ir aš drystu pavėluotai pasveikinti TAVE su gimtadieniu Gėlė Šypsena

Didžiuliai sveikinimai Everlo Gimimo dienos proga ApkabinimasGerai atšvęsk Alus Alus Alus Taurė Dovana Bučkis

Sveikinu Mylią Gimtadienio proga Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Alus Alus Alus Dovana Bučkis

Dar vieni sveikinimai- NeprognozuojamaiBučkisSveikinu,Mieloji Lūpos Gėlė Alus Dovana

Jėzau,aš labai atsiprašau,kad neatsipaistau dienose ApakęsPavėluoti,bet Širdingi sveikinimai Kundirai Gimtadienio proga Alus Bučkis Dovana Gėlė Gėlė Gėlė

Dar su atsiprašymais sveikinu Arcadia Bučkis Alus Taurė Dovana Gėlė

uz mane galeste isgert liepos 7. cia jum bus gers pachmieliuks po mindauga karunavima sventes (liepos 6) dekokit hamelion Girtas Alus Alus

itraukit ir mane Flirtas, mano balandzio 18 d. Cha cha Girtas

Šiandien CMYK Gimimo Diena Taip Sveikinu Bučkis Alus Alus Alus Gerai

Sveikinimai Vakarinei 696Dovana Su Gimtadieniu Gėlė Gėlė Gėlė Alus Tūsas

Mano Mieloji TyritityriApkabinimas Apkabinimas Apkabinimas Sveikinu su Gimtadieniu Bučkis Linkiu ir toliau to nuoširdumo,Tavo Gerumo ir…išsvajotos tylos AngelasDaug Gėlėir Alus LaimingasBučiuoju Lūpos

Prisidedu prie Aduvanciko sveikinimu Apkabinimas Cha cha Dovana Gėlė Bučkis

aciu ir sorry uz neteiseta pasipiktinima… Apkabinimas