Ar nėra snukio,kad pasikandžiot? Ne snukučio,o būtent SNUKIO Kad sugriaužt negyvai jį Wau,aš žinau,kas mane taip siutina—Zapas Aduvanu daugiau manęs niekas nevadina-tik jis Bet jis l.Mielas
ačiū visiems labai labai ir ta proga
Nors ir pavėlavau šiek tiek , bet vistiek sveikinu Tave Sauluzhe su gimtadieniu .
ačiū Dange pasveikinimai niekada nebūna pavėluoti
ujujujuj ash irgi paveluotai dekavoju uzh sveikinimus ir sveikyju visus pasveikytus pasveikyjimu ir sveikintinu progu progomis!!!
Sveikinu VidmAlutį Gimimo Dienos proga Gerai atšvęsk Jei ne šiandien,tai savaitgalį
Mielieji,Jūs vis kažką pamirštat Šiandien noriu pasveikinti Smokingą Gimimo Dienos proga Visko linkiu Būk Laimingas
Jei jau toks pas Tave supratimas apie pavėlavusius, tai ir aš drystu pavėluotai pasveikinti TAVE su gimtadieniu
Didžiuliai sveikinimai Everlo Gimimo dienos proga Gerai atšvęsk
Sveikinu Mylią Gimtadienio proga
Dar vieni sveikinimai- NeprognozuojamaiSveikinu,Mieloji
Jėzau,aš labai atsiprašau,kad neatsipaistau dienose Pavėluoti,bet Širdingi sveikinimai Kundirai Gimtadienio proga
Dar su atsiprašymais sveikinu Arcadia
uz mane galeste isgert liepos 7. cia jum bus gers pachmieliuks po mindauga karunavima sventes (liepos 6) dekokit hamelion
itraukit ir mane , mano balandzio 18 d.
Šiandien CM
YK
Gimimo Diena Sveikinu
Sveikinimai Vakarinei 696 Su Gimtadieniu
Mano Mieloji Tyritityri Sveikinu su Gimtadieniu Linkiu ir toliau to nuoširdumo,Tavo Gerumo ir…išsvajotos tylos Daug ir Bučiuoju
Prisidedu prie Aduvanciko sveikinimu
aciu ir sorry uz neteiseta pasipiktinima…