Akto nuotrauka

Prdėjau fotografiją nuo Smenos ir didintuvo Leningrad, 1985 metais pradėjau namuose daryti spalvotas fotografijas su filtrų komplektu, atsivežtu iš Maskvos, nes čia gauti negalima. Atėjo laikas - pamiršau savo fotolaboratoriją, įsigijau skaitmeninį, po to geresnį, o galaiusiai įsigijau VDR gamybos 15 metų senumo fotoaparatą su japonišku teleobjektyvu ir plačiakampiu bei rusišku Heliosu ir turiu pasakyti - rezultatas pritrenkiantis - jox ten skaitmeninis neprilyxta kol kas mano rankose nei fotografuojant peizažą ar portretą, o juo labiau - aktą…

hmmm pakvipo reklamaApakęsApakęs, na kagi,…ciur ash pirma pas tave ant aktu sesijosMirktCha cha

Na, nepyk, reklama tai reklama, bet toms merginoms, kurioms esu jau prisižadėjęsPavargęs, tenka laukti, tad jei pabandyčiau dar reklamuotis, tai visiškas pravalasLiūdnas gautūsi, o apsižadėti lievai nenoriu…

wow kokios svajones Cha cha gal jau susiplanavai kokioje pozoje noretum pozuoti?! Cha chaCha chaCha cha

Na, nepyk, reklama tai reklama, bet toms merginoms, kurioms esu jau prisižadėjęsPavargęs, tenka laukti, tad jei pabandyčiau dar reklamuotis, tai visiškas pravalasLiūdnas gautūsi, o apsižadėti lievai nenoriu…

[/quote]

Žliumbia:-pravalas(ŽliumbiaŽliumbianu bet skandintis neisiu… shitoki grozi patikesiu kazkam kitamCha cha

Beje, esu nutapes Mona Liza kompu. Stai, prasom:
http://www.banga.lt/admlt/2club.club_f_reviews/222.10217.247…-=(1971820764

A le kas per zmogus tas Vaikinas… Pikciausias… Merginos prie jo eileje stovi, o jis kaip piktas taip piktas…

Bet grizkime prie aktu, kaip kad kedute gerai pasake.

Tiesiog manau, kad mazo skaitmeninuko ir kompo su kokiu photoshopu pagalba fotografijos menas tapo prieinamas visiems norintiems, o ne tik uz pinigus dirbantiems profesionalams, investavusiems kalna $$$, €€€ ar kitokios valiutos i fotostudija, fototechnika ir kitokius brangius nesuprantamus daiktus (kaip, pvz, sketis su lempa Mirkt). Gal ten didelio ir kokybisko meno neislausi, bet maloniai praleisti laika prie kurybinio uzsiemimo ir is to aptureti pasitenkinima beigi prisiminima menineje formoje manau visai imanoma.

Vaikinas puikiai verciasi su visai nebrangia technika, kuria aprase auksciau. Kainos neminesiu, bet isties uz tiek net zmoniskos skaitmenines muilinukes nenupirksi. Vistik ne technika daro zmogu menininku… Galima ir kitaip- skenuoti negatyvus ir gauti netgi kokybiskesni faila…

fotografija, kaip galutinis paroduktas isgaunama fotografuojamo objekto bei fotografo pagalba, visa kita (technika, chemija, photoshopai) tai tik katalizatoriai/tarpines kuriu galima prikisti daug daug. Nepamirskime kad SYSLEY fotografuoja muiline…

fotografija galima skirstyti i studijine ir "naturalia" - cia ir parasideda skeciai…

o aktai man labiau patinka sauluteje fotografuoti, tai gal net sudetingiau, nes neisviangiamai reikia priimti ar apeidineti aplinkos diktuojamas salygas
o jei dar aplinka "paklusta" tai atsiveria tokios galimybes…

Hmm… tai visgi… ar Vilniuje galite pasiulyti koki fotografa(-e)? kiek mazdaug kainuotu?

Zinau fotografa. Dirba skaitmenine technika (etatinis keliu zinomu zurnalu fotografas (Laima ir pan.). Turi menininko gyslele. Kalbejausi apie kainas nuo 200 lt uz sesija

JP.

sutinku su dingiu

O TU pabandyk su svetimu,adrenalinas nuo monotonijos garantuotas
Labas

Pažįstu žmogų, kuris domisi erotine fotografija. Mielai nufotografuotų ir atiduotų disketę nepasilikdamas kopijų. Jis nuostabiai fotografuoja gamtą ir yra jautrus, subtilus žmogus. Tikiu, kad ir moters kūną galėtų įamžinti taip, kaip ji nori save matyti. Galiu supažindinti, jei norit… Nekaltas

Tačiau aš pati negaliu peržengti to berjero - pozuoti svetimam. Erotiką jaučiu ryšyje, o ne kadre. Neturiu jokio noro matyti kaip atrodau tuomet, kai geidžiu, susijaudinu ar ilgiuosi. O jei nejaučiu jausmo - kam man kūno nuotraukos? Kam man graužatis dėl figūros pokyčių po gimdymo ir maitinimo? Ir kaip NUSIRENGTI prieš svetimą žmogų? Ne

Tas, kam esu miela ir brangi, prisimins mane tokią, kokią pamatė. Tai kita realybė, nei fotografijos. Ir aš renkuosi atminimus žmogaus sieloje. Ne popieriuje. tai pernelyg intymu…

Niekad nesi buvus pliaze… nudistu pliaze?
Jei buvus- juk tebus vienas fotografas, ne nuobodziaujanciu ziopliu miniaCha cha

LūposTuriu pasiulyma apsilankyti nudistu pliaze,ten jus galeciau nufotografuoti bejokios ytapos kartu su vyruTaip

Nesu buvus. Ne
ir netraukia visai…

Matai, kaip sudetingai…
Dabar bandau sugalvoti, kodel pats nemegstu fotografuotis- beveik neturiu savo nuotrauku. Neziurint to, kad foto yra mano hobis…
Galbut man nepatinka ziureti i save is salies- kitko kolkas nesugalvoju…

audriau,
galbut yra zmoniu, kuriems grozejimasis savo atvaizdu kelia malonuma… ir yra zmoniu, kuriems nekyla jokiu ypatingu jausmu ar tik neigiami…
Uztenka suvokti ko nori tu pats ir nedaryti to, kas priestarauja tavo vidui. O nuostatos su laiku kinta - gal ateina noras isbandyti ir tai, kas buvo nepriimtina…Tada ir ieskai KAIP ta padaryti…

Klubui
Vasara i nudistu pliaza tikrai atvaziuosiu.Bet su ta fotografija…ir taip karsta…neezinauMirkt