Akto nuotrauka
Noriu pasidaryti siurprizą sau ir kitiems , noriu nusifotografuoti akto nuotraukai. Gal kas žinote ar galite parekomenduoti gerą fotografą (pageidautina moterį ), kuris galėtų padėti įgyvendinti mano šią užgaidą?
Juokauji.Argi moteris padarys normalia akto nuotrauka.Cia reikalingas vyriskas zvilgsnis.
Nesutinku, Dinges. Gerai akto nuotraukai reikia profesionalo.
Kai fotagrafas vyras, pats fotografavimosi procesas gali buti visai malonus, net jei nuotrauka neiseis.
Laima Geležiūtė (jei Kaune). Kada nors ir aš tam pasiryšiu…
Galvoju, kad moteris iš to meną irgi išlaužtų .
Kažkada per Nomedos laidą buvo tema apie fotografavimąsi aktams, joje dalyvavo auksaplaukė moteris fotografė, kuria, manau, galėčiau pasitikėti
Ta auksaplaukė moteris ir buvo Laima Geležiūtė
O kokis jos koordinatės?
Gal kas esate dalyvavę panašiame maloniame meniškame procese?
Gal otmorozok turi fotoaparata?..
Bereikalingas tas susivarzymas… Va pats pas vyra fotkintis neiciau
Jei pageidauji nuotraukose bent kiek erotikos prieskonio, reikia ieskot vyro… arba lezbietes
Nu narodas, nu nebeturi kur pinigų kišti. Taigi atsistojai prieš veidrodį nuoga ir žiūrinėkis kiek tik patinka.
Bet aš noriu nuotraukos gražios - kad kitiems nebūtų gėda parodyti, kad mačiai būtų miela pasižiūrėti … po 50 metų
[quote]
nakleike rašė:
Bet aš noriu nuotraukos gražios - kad kitiems nebūtų gėda parodyti, kad mačiai būtų miela pasižiūrėti … po 50 metų
Po 50 metų tikrai nebebus miela žiūrėti. Se lia vi, kaip sako azerbaidžianiečiai.
2 nakleike:
Kaune rotušės aikštėj yra Meninkų galerija ar pan., tai va ten ji dirba. Jei reikės, galėsiu tel.nr. paieškot
Dichavicius graziai moka…
O gal noretum tokiu? Cia vienos graziausiu kokias esu mates:
http://www.insomniagallery.com/
Būk tokia mielutė, paieškok!
Tokiu tikslu ir iš Vilniaus į Kauną palėkčiau Yes !!! Yes!!!..
Nu grazios
Seniai beziurejau- toji "Insomnia" mazai ka berodo be $$
Pries metus buvo keliskart daugiau ir didesnio formato…