Akto nuotrauka

Akto nuotrauka

Noriu pasidaryti siurprizą sau ir kitiems Cha cha, noriu nusifotografuoti akto nuotraukai. Gal kas žinote ar galite parekomenduoti gerą fotografą (pageidautina moterį Šypsena), kuris galėtų padėti įgyvendinti mano šią užgaidą?

Juokauji.Argi moteris padarys normalia akto nuotrauka.Cia reikalingas vyriskas zvilgsnis.

Nesutinku, Dinges. Gerai akto nuotraukai reikia profesionalo.

Kai fotagrafas vyras, pats fotografavimosi procesas gali buti visai malonus, net jei nuotrauka neiseis. Cha cha

Laima Geležiūtė (jei Kaune). Kada nors ir aš tam pasiryšiu… Nekaltas Taip

Galvoju, kad moteris iš to meną irgi išlaužtų Cha cha.
Kažkada per Nomedos laidą buvo tema apie fotografavimąsi aktams, joje dalyvavo auksaplaukė moteris fotografė, kuria, manau, galėčiau pasitikėti Šypsena

Ta auksaplaukė moteris ir buvo Laima Geležiūtė Taip

O kokis jos koordinatės? Šypsena
Gal kas esate dalyvavę panašiame maloniame meniškame procese? Cha cha

Gal otmorozok turi fotoaparata?..

Cha cha

Bereikalingas tas susivarzymas… Va pats pas vyra fotkintis neiciau Cha cha

Jei pageidauji nuotraukose bent kiek erotikos prieskonio, reikia ieskot vyro… arba lezbietes Mirkt

Nu narodas, nu nebeturi kur pinigų kišti. Taigi atsistojai prieš veidrodį nuoga ir žiūrinėkis kiek tik patinka.

Bet aš noriu nuotraukos gražios - kad kitiems nebūtų gėda parodyti, kad mačiai būtų miela pasižiūrėti … po 50 metų Taip

[quote]
nakleike rašė:
Bet aš noriu nuotraukos gražios - kad kitiems nebūtų gėda parodyti, kad mačiai būtų miela pasižiūrėti … po 50 metų Taip

Po 50 metų tikrai nebebus miela žiūrėti. Se lia vi, kaip sako azerbaidžianiečiai.

2 nakleike:
Kaune rotušės aikštėj yra Meninkų galerija ar pan., tai va ten ji dirba. Jei reikės, galėsiu tel.nr. paieškot Šypsena

Dichavicius graziai moka…
O gal noretum tokiu? Cia vienos graziausiu kokias esu mates:
http://www.insomniagallery.com/

Būk tokia mielutė, paieškok! Laimingas
Tokiu tikslu ir iš Vilniaus į Kauną palėkčiau Šypsena Yes !!! Yes!!!..

Nu grazios Gerai

Seniai beziurejau- toji "Insomnia" mazai ka berodo be $$
Pries metus buvo keliskart daugiau ir didesnio formato…

vuaj blyn ir ash jau uzsimaniau Cha cha