AION

AION

Nuo L2 laiko nebuvau tiek uzsikabliaves ant zaidimo Cha cha Priekaistu zaidimui kol kas neturiu. Gal tik, kad ant ps3 jo nera Juokiasi, nes ant pc lost tai Blogai Atpratau nuo sedejimo NE fotely Cha cha

jo man irgi subine nuo allods nusedeta JuokiasiEdit: “Animal Lover Ynos” Juokiasi

Kas per mada žaisti už Moteris “charakterius”. Cha cha

Globale losi? Šypsena

na mane labiausiai uzmuse tas palinkes i prieki charu judejimas atejes grynai is L2, negaliu pernesti sito Cha cha ir interfeisas kaip L2 ko irgi negaliu pernesti, tai matyt ir buvo priezastys kodel nelosiau as jo toliau…visa kita tikrai neblogai padaryta, grafika bent jau man geriausia is mmo kiek teko matyti (laukiam GW2), detalumas ispudingas, chain skilai padaro zaidima lengvesniu negu wow su keybindais ir add onais Šypsena galu gale jei neesi namie, pasodini chara ant kedutes, atidarai parduotuve ir sauki kad pardavineji geriausius daiktus uz pigiausia kaina idejes viena lanka ir viena karda i inventoriu Šypsena odel female charu tai cia daug kas taip daro, man pvz daug maloniau ziureti i kokia grazia moteriske nei i vyruka, ypac jei tai yra mago arba priesto klase Šypsena

yra zmogeliu kurie ta toki moteriskos lyties char’u pasirinkima laika transvestizmu bet man asmeniskas atrodo kaiptik priesingai, kaip kazkoks protingas zmogenas yra pasakes jei jau ruosies zaist mmo ir ziuret i kazkokio veikejo nugara (uzupakali) labai labai labai daug laiko, tai kodel gi nepasidaryt to veikejo patrauklaus akiai? Liežuvis O apie zaidima tai nezinau, meginau kazkada bet man jis pasirode toks uzdaras (siauras, kad ir dziunglese pvz begi bet vistiek “tuneliu”), pripratau prie wow milziniskos erdves jausmo ir dabar nebegaliu atprast Cha cha (aisku as zaidziau labai mazai tai negalima 100% mano zodziais tikek, gal ir atsiveria platesnes erdves veliau)

Nepamirskite, kad tie kurie zaidzia su merginomis, tai gauna “bonusu” is aplinkiniu vaikinu Cha cha Jie galvoja, kad cia mergina zaidzia, tai lengviau prirprasyti pravesti pro koki instance’a ir pan. MirktBet as visada GRIEZTAI zaidziu uz vyriskius (vistik alter ego Cha cha), nebent nera kitos galimybes (mage Sacred2)

i grazu uzpakaliuka visada maloniau zeti Cha cha

Reiktu ir man pabandyti Šypsena

Mello | 04-13 09:07 Globale losi? Skotas ne globale zaistu? gal juokauji…

Globale Šypsena Uz mergickas retai losiu, bet cia isimtis, nes tai priest klase + kaip kazkas minejo lengviau pagalbos susilaukt Juokiasi Naivuoliai blyn. Ir zinoma maloniau kelioniu metu stebet moteriskus sedmenis Cha cha Allure, nebegi tuneliu Mirkt yra pilna vietu kur nusukt gali, dabar dar nedaug, bet kuo toliau tuo daugiau bus.

Allure, kur cia tau tas palinkimas taip kliuna? Šypsenaimg714.imageshack.us/img714/1350/aion0000qz.jpgPagal mane tai jis visai naturalus Šypsena Nebent gal tie asmodejai labai palinke laksto Nekaltas

aki rezia tas palinkimas i prieki ir koju kelimas taip lyg mintu dvirati i pakalne, pats charas palinkes i prieki, nu cia sakau man dar nuo L2 trauma likusi kai pabandziau losti, jei neklystu elfas ar kuris ten palinkes ziauriai i prieki laksto Cha cha del tuneliu tai ten ne as ta sakiau o lordaz Cha cha

Kas man patiko, tai aplinka tokia gyvesne ;] vabaliukai, pauksciukai, drugeliai ir pns Šypsena primena zinoma L2, bet nuo to tik geriau Cha cha

Kokios jo kainos? Pasibandziau private, tai tikrai pripazinsiu, jog seniai taip uzsikableves bebuvau :]

Mokejau 49 uz pati zaidima ir po to kas men po 12 euru Šypsena Nors gal yra ir kitokiu apmokejimo variantu. Youtubej kazka maciau apie perkama laika Nekaltas Ten sake, kad isvis tik po 8 baksus isleidzia per men. Vnz nieko brangaus, tik pats zaidimas sakyciau kiek brangokas. Bet pinigu vertas Šypsena

Gi jei neklystu leidzia kazkiek nemokamai dar ismeginti globale. ten apie 2 savaites ar kiek…

“there is only 2 ways to get a free Aion trial: 1. Go to some kind of fare where NCsoft has a stand and they hand out codes. 2. Get invited by a player who is playing more than 3 months since they can send out trial accounts!” Nenoriai, jie dalina bandomasias versijas, nenoriai…

Gali buti Šypsena Maciau kazka apie trial, bet nepasidomejau iki galo. Pasirinkau Cleric profesija, persikeliau i sanctum - blyn grozis Girtas Pasidarbavo kurejai kaip reikiant.