AION

Barrel91, gal del to, kad per dvi savaites gali nemazai ka nuveikt. Man tik antra diena, o as jau 10 lvl Cha cha

As tai lengvai buvau gaves ta Trial… nzn kaip dabar, seniau tiesiog uzsiregint tereikejo Šypsena

ten seniau ne trialas o open beta buvo, tada visi kas norejo galejo regintis Šypsena

Tiketina, tiketina… Cha cha bet manau, jog pradzioj taip lengvai keliasi, iki kokio 25lvl~ Šypsena Isties kas siame MMOrpg mane labiausiai dziugina, zinant, kad jis yra korejietiskas mmorpg, tai questu gausa ir ivairumas Gerai

aiontrial.com/ - radau si linka, kam aktualu ir norit paragaut - bandykit Šypsena

Barrel, o tu zaidi ji?

hmmm, o kartais koriejietiski mmo nepasizymi butent tuo, kad ten valdo grindinimas?

Skotai, as private bandes esu Mirkt mastau gal i globala prisijungt reiketu. Allure, butent, bet siame zaidime grindima buvo stengtasi sumazinti Šypsena

na private buvau pakeles iki 30 lvl berods, tai grindinti teko tik biski, bet cia gal del to kad kai kurie q neveikw, tai gal ir sumazinta bus to nuobodaus kilinimo Šypsena

Grindinsi ir kaip turi but nuo ~35lvl. + profesijos tai ten isvis durnysciu durnyste, gal pakeite kazka nzn Nekaltas

Jo. Pamenu dar tam paciam infinity aione - jau 33 lvl buvo pakankamai grindo… O ten gi, berods, 7x reitai buvo? Šypsena