4simtinis

trulikas, reikia rinktis arba komfortas arba taupumas. as pvz dabar su mersu ± pasirinkau optimalu varianta, bet jei taupyt o ka blogai guolis 1.9tdi?o siaip yra ir pasatuku 1.9tdi, kurie kazko manyciau minksciau rieda nei sabas…

trulikai> Daugiau taves su savo 1.9 TDI nebeveziosiu Liežuvis

Pas juos dauguma bedos del elektros, po 2003 daug kas sutvarkyta

siaip tai nei tas golfas masina,nei tuo labiau toks tavo saabas nera masina,abi yra gavnnos,tai kam moketi daugiau? Nekaltas

trevetai, paaiskink trulikui, ka reiskia po mevropa vazinetis su tdi universalu Cha cha

ka jam aiskint…jis nesupras. Laimingas

Šiais laikais px man tas komfortas. Svarbu kad 100km nuvažiuot kaštuoja 20-25lt.

he’s special

Interceptor> Pritariu…

o man jau pabodo Užsispyręs buvo px,db kai atsitrenke i gala,vapse skyle atsivere,salta visada,girdisi labai viskas,atsibodo,noriu komforto Taip

trevetai> Jamk kaip mano - su autopilotu, kandishynu, mediniu vairu ir recaro tipo salionu Cha cha

Atsibodo tie vokiečiai. Imsiu kokią cariną saliarką Gerai

vudis,tai pas tave jau cia ne tik pigus vaziavimas bet ir laaabai jau komfortiskas gaunasi Cha cha as tai vis dar taupau ant multivan Drovus

ineter> Turejau Carina. Viskas ok, tik buvo maza beda - kaip bevaziuotum 6 litrai simtui - ar melztum ar ekonomiskai vaziuotum… 6 ir nors tu ka. O su TDI gali ir i 4.5 sutilpt, o 6 kad surytu reikia gerai pasistengt…

Vudis, tdinai aišku biški taupesni, ot ne px 6 tai 6 Cha cha Vw pabodo su standartinėm ligom krapštytis, pakelėjai, atraminiai guoliai ir rankenėlės. Nesugeba sutvarkyt per 20 metų Gerai

inter> Viskas pataisoma. Toyota irgi ne ideali… Vienok abu variantai yra neblogi, tiek carina tiek tdi’nas.

pas japonus kažkaip neteko girdėt kad rankenėlės lūžtų ir langai kristų. Čia tai etatinės volkswageno ligos.

interceptor> Kol kas laiko… Nors tfu tfu tfu… Gal viskas bus gerai Cha cha

man patinka odines sedynes, man reikia elektriniu langu, man BUTINAI reikia kondicionieriaus. ir patinka, kad paspaudus gaza - vaziuoji. o tas taupumas, tai ka as zinau. galima jau tada dujine masina imt ir susitaupys kazkiek. su mano vazinejimu, man pagrinde masina reikalinga savaitgaliams ir vasarai

fatun | 02-17 19:52 mano direktorius toki parduoda, 1999m, viskas sudeta nuo 2004m, kadaise vazinejo kubilius uz 25k paleistu va sitas auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/mercedes_be nz-s3 20/id-1261562 tu siūlai už 25k. Lt, kai skelbime truputį virš 22k.Lt? Nekaltas