4simtinis

4simtinis

Girtas

nepatinka sitie Nekaltas

mano direktorius toki parduoda, 1999m, viskas sudeta nuo 2004m, kadaise vazinejo kubilius Cha cha uz 25k paleistu Šypsenava sitas Šypsena auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/mercedes_be nz-s3 20/id-1261562

kubilius Apsvaigęs Apsvaigęs Vau! Vau!

2007 kauno registracija

jei tik nerudytu jie…

o pas mane pradejo hidraulikos siurblys uzt Špyga

zjbs mersas, vaziuoja smagiai, traukia gerai, sanaudos geros. super. iskyrus kelias bedas del elektros… Laimingas

kokios konkreciai problemos ?

pvz kai uzvedu kartais isijungia abs lempute, uzgesinu, vel uzvedu - uzgesta. isikrove akumas pyst ant skydelio uzsidege EPS, elektronik power control. suseda 5 rylos i masina ant karto, siurblys nespeja pripumpuot turbut, iskart raudona lentele, stop car too low, airmatick fault ir pan, praeina puse minutes ir viskas susitvarko. nu tokiu nuansai…

rafinuotas pradzia tokia ir pas mus buvo poto byret viskas is eiles pradejo Gerai Gerai

Kad kubilius vazinejo cia pliusas ar minusas Nekaltas

rafinuotas, hidraulikoj skyscio per mazai, uzpili ir ledas

robke, o pilasi belekoks ar spec? o del tu akumu ishsedimu ir epc klaidu negirdejai nieko?

del issedimu tai kaltas, kazkur sroves rijimas, galimas variantas, kad iskraudineja durelese esantis alektros blokas, kuris atsakingas uz el, sedynes, veidrodeius ir t.t

Rafi geras mersas Gerai

trevetas, bent tiek gerai kad nebijai Cha cha

fatun, man neihseda akumas, tik kai jis ishedo,isizhiebe EPC klaida, ir tebedega… tai ir sakau, ar cia budinga beda ar gal kazkas kito rimto atsitiko, nors auto vaziuoja taip pat gerai… dabar nesinori vezt tikrint, biski atsils tada pradesiu elektronikos remontus.

nu jo,sits nebaisus man Blogai