Fatun tu iš Alytaus? Osvaldą pažysti?
joa, joa
visas alytus zino osvaldo feisliftinta pacio kubiliaus rankom mersa
fatun>kaip uz 25?..kad startuoja 22
kubiliu tik veziojo ans mersas joa, susimaisiau siaip indomiai, skambino is maskvos, siule 10k e uz ji
fatun kokius dar 25 jei skelbime 22700. Skambini ir diktuoja didesne kaina ?
trevetas kažkodėl nejuokinga gal ne čia tas juokelis turėjo būti
tu myli osvalda?tada atsiprasau
tokio bairio kaip vonioj nusedus akumui turbut neturi neivienas modelis
pamenu kai dirbau statoile, toks mersas i plovykla atvaziavo. nusiplove ir isvaziuot nebegali. deze uzsikirto sunkiai, bet traliuko libiotke istrauke
Trevetai, kiek tau metų? “neįžiebęs” tai kažkaip su bajeriais man nekažką tavo. Neįsižeisk
siandien pats save prigavau. su saabu praktiskai kasdien prasuku po 20-50km. o niekur nevaziuoju uztat benzas po 4.28
o siaip galimas visai variantas, buvo kazkam kad nuplove auto irgi nukrito visa masina, sugedo hidraulika, bet aisku ten nesugedo, o buvo kazkoks nesandarumas ir pasprogo, bet ten remontas pora simtu ir viskas ok. seniau tai brangu budavo, amortikas nusprogsta iskart rast stuka jevru ant jo padejai… o dabar xujne 500lt ir garantija duoda, vos ne tas pats kas simiorui ir astunkei keist, nors a8 d3 irgi tokia pat vaziuokle… beje ir man buvo kazkoks serviso rezimas isijunges kad tik trys pavaros tebuvo, buvo labai salta ta nakti, gal susije nzn, bet uzgesinus paskui vel uzvedus tai viskas ok… tai biski grybauja…bet tokie mersai buna pramyne nekukliai…
nu su tokiom benzo kainom prasukt po 50km per diena ir dar ant benzo stipru as su savo karkalu salerka lieju is kaniu ir to skaudziai jei reik sukt po 200km…
as tau ne ovidijus!todel neklausinek apie mane kazko daugiau
grybauja elektrine dalis pas juos. galimas daiktas, kad del dregmes.
Rafinuotas, nu o ka daryt? lipt i koki 3 guoli 1.9tdi ir kratytis gatvem? siuo metu mano saabas ryja nuo 10.5ltr simtui. kol nepasiles ir daugiau pasiima. jei jau isvaziuoju, tai vaziuoju, kad normaliai pasiltu variklis, siek tiek duodu prasikost paciam varikliui, duslintuva prapuciu nuo suodziu
kazkoks sutrikimas su omniteliu ir eziu ? neina niekam paskambint.
nu kur jau kur jau toks ponas kaip tu i golfa kojos nezengtu,taigi barska,visi ziuri,geda belekaip,ypac dar kai tu toks prie grietineles atstovu esi tai vapse…