30likimas

30likimas

galima daryti viską, išskyrus besaikį alkoholio vartojimą. Aš nekaltas

jis gali pragert ta minimuma Cha cha

Jo! Jeigu darbas maiso gerimui,reikia mesti darba!Cha cha

Rydai, man cia buvo panasiau i rimta klausima… Aš nekaltas

Zinai, Kiklope, su vyru visai neseniai diskutavom lygiai ta pacia tema, apie kaima, jo zmones ir uzdirbamus pinigus. Neisivaizduoju ka galima nuveikt su tokiom pajamom, bet kaip jau kazkas minejo, pirmiausia reikia ju nepragert. O pati tai neisivaizduoju kaip isgyvenciau… Aš nekaltas

As supratau, kad minimuma 30-metis gauna pasalpos pavidalu. Yra daug keliu, tam 30-meciui pakeisti savo gyvenimo buda, jei, aisku, jis pats to nori Taip.

Ieskoti turtingos nuotakos belieka, jei pats praturtet nesugeba.

Normaliai gyvenantis žmogus už minimumą gali pragyventi ir pragyvena. Jam nereikia mokėti mokesčių už butą,už šildymą (malkos visai žiemai kainuoja tiek, kiek mes sumokam per 1 mėnesį už buto šildymą), jei augina gyvulius, vištas,daržoves ir t.t. jis prasimaitina. Drabužių prašmatnių jam irgi nereikia, gi vištom nesirodysi su paltu už 2000 Lt. Žinoma nekoks tas gyvenimėlis, bet įmanomas. O kiti dar ir turtingiau gyvena ir daugiau už mus miestiečius pamato. Reikia tik daug dirbti.

Patvarkyk savo kaimo nameli, pastatyk mazha pirteli ir pradek "kaimo turizmo" bizni.Jei grazhi vietele gal ir mums koki meeta organizuosi uz pinigeliusŠypsena
O gal pradek lapes auginti, Nijolei galesi brangiai parduot.Daug ka galima nuveikti turint rankas ir galva.
Sekmes!

Gali auginti bulves (jomis serti ir kiaules), vistas, karves, darzoves, vaisius ir juos pardaves mieste buti shustras pries tuos, kurie gyvena obsciagoj ir neturi ka valgyti, uz ka vaziuoti ir net apsirengti.
Gali isdidziai ta savo minimuma atiduoti skurstanciam miestieciui!!!
Taip

Jei minimumas 430lt tai kaime gali gyventi,ir visai neblogai,bet jei minimumas 125lt tai manau ir kaime ne kas Blogai o ką ten veikti Aš nekaltas vasarą manau tokių klausimų nekyla Mirkt dirba visi,o žiemą ilsisi kartais Taip

Musu zaliajam kaime 30-meciui gyventi galima Taiptik reikia nebijoti sunkesnio darbo (auginant darzoves,galvijus)nesakau kad tai pyragai bet imanonaMirktIr smagu matyti gana neblogai besitvarkancius Geraisavo sodybose.

Ta pacia diena,kai gausi ta minimuma,nusipirk bilieta i Vilniu!Isidek i maiseli biski lasiniu,kelis svogunus,duonos.Vilniun atvykes,nusipirk laikrasti Alio reklama,ir issinuomok kambariuka uz 100 lt.Issimiegok,!Is ryto tame paciame laikrastyje pasiieskok darbelio.Taupydamas,pratempk iki Pirmos algos.O gal gausi ir avanso.Saziningai dirbk ir taupiai gyvenk.Po poros men.jau i Vilniaus panas galesi zvilgtelt!Sekmes!

Užsiimk joga Cha cha
Čigonas atpratino arklį ėsti, būtų atpratinęs gerti,bet tas nustipo Liūdna

Klausimas i klausima , ka dariti miestieciui taipat gaunant tik minimuma?
sumoki uz buta ir…Bet nuo dejoniu ne geriau
Visada reikia save surasti paciam Labas

Stai klausimas : ar vargti ir dejuoti, ar bandyt kazka daryti paciam ?

Ko gero bandyt emigruoti is Lietuvos.

Kaimo zmones per daug verkia -oi,oi sunkiai dirbam1Jei jiems reiketu ,kaip mieste 10 val,paarti su 30 min pertrauka-ismirtu kaip mat.Kaime po darza pasliauziojai,karve pasimelzei-ir sotus.O ka daryt miestieciui,kai pinigai baigiasi>?Jei tas 30 metis vyrukas nepragyvena kaime-nesugebes issilaikyti ir mieste.As supratau,kad jis kaime neturi ka veikt dvasiskai,negali tobuleti, pamatyti didesne civilizacija naturoj,o ne TV ekrane.

BOBE, sumalei visiska shoda. Nemauk ant vieno kurpalio skirtingu zmoniu su skirtingais interesais ir siekiais…

Na, nereikia ant kaimo zmoniu taip varyti. Dirba jie (aisku, ne visi) taip, kad miestieciams toli iki ju. O kiek miestieciu darbo diena susideda is kavos gerimo, pletku, sedejimo internete ?

Jau, kad dirba tie miestieciaiCha cha akiu nuo kompo nepakelia, o kai pakelia eina rukyt 20 minuciu po tam kava geria, eina uzkasti, po to oficialus pietus, popietiniai parukymai ir t.t. Nesakau, kad visur taip. Musu kontoroj valstybinej vaizdas panasus.