3 Doors Down Fanclub

Taip ir manai patikesiuJuokiasi

rimtai, o kodel tureciau meluot Mirkt

tada as isvis grupes ikurejaCha cha

o ash bosistas;P

Ne jus nesat nei ikurejai, nei bosistai! Ishvis as nepazystu jusu Laimingas

Crazyfits, tai mes taves nepazystamCha cha o beto mes dviese tu vienas, tigi mes laimimGirtas

Ot jus kokieLaimingas Kai atsivesiu grupe i Lietuva, neileisiu jusu i koncerta Liežuvis

Crazyfits, idomu kokia grupe atsivesi, mes tai su grupe pasitarem ir nusprende kad ne lygis i lietuva vaziuotJuokiasiCha cha

Kaip cia, kaip jus taip galejot. Viskas nebebusiu 3.D.D vadybininku, busiu Cicio Ritino vadybininku! Laimingas

Crazyfits, na va neblogai sumastei dar ir Ventukus priglauskCha cha

[quote]man patinka ju dajnelia here without u..kitu nelabaj dajnu zhinau..LaimingasTaurė

Ventukai jega, jie patys vadybininkai, sako kad dar vieno nereikia Žliumbia

Paklausyk Kryptonite Gerai

arba when i’m goneCha cha man ta tai niekada neatsibosta

Kryptonite’o klipas Gerai Tas senukas tai mano senelis :stuck_out_tongue:

tai buk ventuku apsauginisCha cha nors niekas i juos siuksliu nebemetysDrovus

šita temiūkštė man buvo tarsi palaima…Žvaigždė

3 Doors Down pirmąkart išgirdau per vieną tūsą…
berods “Kryptonite” grojo,o po to “Be Like That”…
galvojau eilinė grupė…
bet vat kažkokiu būdu išgirdau “Here Without You”.
nepatiko man iš pradžių ši daina,bet porąkart paklausiau ir…įsimylėjau priedainįMyliu
po to išgirdau “Be Like That”.tokia nereali daina…sukelianti begales prisiminimų ir pakilią nuotaikąLaimingas
ki išgirdau šias dvi dainas,vat tada ir prasidėjo siuntimaisi ir pan. Laimingas
ir dabar galiu pasakyti,kad tai mano mėgiamiausia grupė,o iš jų dainų labiausiai patinka “Here Without You”,“Be Like That”,“When I’m Gone”,“Going Down In Flames”…vnž man patinka visos jų dainos Cha chaGirtasŽvaigždė
ir už tai kad padėjo atrasti šią grupę aš labai dėkinga keliems “kitokiems” žmogeliukamsDrovus

noriu priklausyt šitam FanClub’ui Mirkt
tik va viena pastabėlė…
nepanašu čia kolkas į FanClub’ą…
bent jau narių sąrašą pirmoje žinutėje surašykite,nes lb jau nerimtai šitas FC atrodoPavargęs

Taip Fan/Fun Club’o narius tai reiketu surasyt. Nepamirskit ir vadybininko!Laimingas

aLmOsT_DeaD, kazkada labai labai seniai pries du metus American pie soundtracke uzklidau 3.d.d-Be like what… ir nuo tada mirstuGirtas iki dabar visiems verkslendavau kad niekas sitos grupes nezino, kol radau bendraminciuCha cha tad sveikiju pamilus sita grupe, ir kad radai musGirtasMirktApkabinimas

uj dėkui už sveikinimusApkabinimasDrovus

vat aš dar parinuosi,kad mano draugai jos nepamėgoNustebęs
o taip norisi ją įsijungt,bet draugės užprotestuoja…
tad 3.D.D. galiu klausytis tik kai būnu viena…Žliumbia
na nebent “here without you” įsijungiu…šita ir joms patinkaLaimingas