3 Doors Down Fanclub

Grok per prievarta ir draugem prades patikt… Pripratinau savo broli forsa klausytis rimtesnes muzikos, tai dabar klauso nu-metal, rock, pagan metal ir pan. stiliaus muzikos. Mirkt

tai kad neleidžia per prievartą…
arba užsiparina,o kadangi mane parkės nerealiai nervina tai ir perjungiu dainą…
o šiaip lb nekenčiu kai jos ima prašyt kad kokias nors dainas paleisčiau.tada susinervinu ir pasakau kad trynsiu lauk tą dainą… Cha cha
visad būna taip…man daina patinka,joms ne.kai joms ta daina ima patikti man ji jau atsibodusNežinau
ir kai reikia kęsti tą dainą,kol jos klausosi pastarosios…Kanda

Jau padarytaŽvaigždėCha chaŽvaigždė

Prisimenu senus laikus, sena kiemo chebra, senas kaip pasaulis pop dainas, kai jie klausydavos kokiam plote, visiskai leva leva popsuxa, net neisivaizduoju kaip as isskentedavau. Dabar visi mano draugai ir pazystami zino kokia muzika as klausau, o kai uzsileidziu, paslapcia susizvalgo, bet net zodzio neistaria. Kai buna pas mane plotas, istrinu is pc popsuxa, istraukiu cd-rom’a, neva paskolinau bicui ar nunesiau i taisykla. Nu va, per baliu groja mano megstama muzika Šypsena

zjbs aš antru numeriu Cha cha
thnx Laimingas

kai susidėjom su “kitokiais” žmonėm,tai popsą iškeitėm į kitokią muziką…
teisingą muzikąTaip
aišku klausaus ir popso,bet man db kur kas labiau patinka rockas,punkrockas…Girtas

Vienas mano draugas yra pasakes auksinius zodzius: "Busi kvailys, jei draugus rinksies pagal muzika…". Bet as vieno dalyko savyje nesuprantu, kodel nekenciu forsu ir reperiu…

as nariu sarasa nuo galo dariau taip ir gavos bet Crazyfists irasyt ne pirma butu nusikaltimasCha cha

Na man isvis yra kvaila kazka tais skirstyti pagal skoni muzikaiNekaltas

Tikrai butum nusikaltima padares, jei manes nebutum pirmu nr. irases, turbut tavo gyvybe kabotu ant plaukoJuokiasiCha chaGerai Thanx!

išvis nesąmonė yra rinktis draugus pagal muziką,stailą ir panašius dalykus…o ir šiaip…draugai nesirenkami.
jie ateina patysŽvaigždė

Aha teisingai pasakytaŽvaigždė

čia pernelyg ramu…Nekaltas

tai ne nxNekaltas

nesikeik!negražuLiežuvis
o šiaip tai reiktų mums visiems pasistengti,kad čia nebūtų ramuTūsas

ŠypsenaMirktJuokiasiCha chaLaimingasKietasTūsasApakęsLiežuvisNekaltasGirtasFlirtasBaisuDrovusŠirdisSudužusi širdisLūposGėlėMoterisVyrasMyliu

LaiškasTelefonasDovanaBučkisTaurėAlusKavaTaipNeGeraiBlogai???!!!ŽvaigždėLiūdnasŽliumbiaPiktasKandaPavargęsNežinauVeeeApkabinimasLabasNustebęsKiaulė(i
)AngelasNiam niam

Crazyfists

Is proto issikrausteiNekaltas

jis turbūt bando užvest kalbąNekaltasCha cha

Nu nieko sau budasCha cha

gal kiek ir neįprastas… Cha cha