3 Doors Down Fanclub

turiu ju 2 pilnus albumusMirkt

unreal !!! sielos daina …here without you baby… kazkas stebuklingo Girtas Apkabinimas arba when i’m gone… Nustebęs

o as tik 3 dainas Laimingas

Crazyfits, fanas skaitaisi…Nekaltas tigi per imesh, kazza arba emule parsipuskŠypsena

nu nesu as jau toks didelis 3.d.d. fanas, bet patinka man si grupe, nesu as kompiurastas, is vis moku tik i google ir i banga nueiti Šypsena

i’m here without you baby;]

jetuz, tada pateisinama priezastis ciaCha cha na seip ir nelabai faina visa albuma klasytis nes visos dainos kazkiek panasios tokios niuuuuriosŠypsena bet man tai vistiekGerai

Neskaitau saves fane, jei man patinka tik viena ju daina “Without you”, bet vistiek reiskiu savo nuomone Flirtas

Negaliu, kaip patinka man jie…
Ypac “Be like that”
tik gaila, kad lietuvoje nedaug kur galima ju albuma nusipirkti… Žliumbia

pirk is manes, neorginalas bet vistiek Šypsena

Tai gal ir as nusipirksiuCha cha

turiu tris tiesa vienas live koncertas-another 700 miles

tai dawaj, uz vienas albumas - 29lt (be PVM) dar savo autografa pridesiu Šypsena

o tai ne lengviau butu is interneto parsisiust uz dyka?Cha cha

ot ir ne Laimingas Geriau grupe paremkit Šypsena

vat idomu is kur tu gavai jei ne is netoLiežuvis

as grupes vadybininkas Laimingas

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

3 doors down man pareklamavo vienas virtualybiu pazistamas is australijos mazdaug priesh pora metu. pirmoji isgirsta daina buvo “superman kryptonite”- istrigo ilgam, iki dabar save vadinu 3doors down gerbeja nepriklausomai nuo to, kad “when i’m gone” arba “here without you” isgarsejo ir tapo populiariais hitais ne per seniausiai, o ash jas daugiau kaip metai jas mokejau mintinai Šypsena

kodel cia taip juokinga? rimtaiLaimingas