2011m:))

Jo, algirdekas gydytojas kaip reikalas Cha cha ok, vezi tu tas tvarkingas masinas, tai vezk, bet neburk, kad nera kitur normaliu masinu tik FR…

as nieko negydau, pirkit jus is kur norit, ka norit, man totaliai px, darbo ir pirkimo man uztenka Šypsena bandau tiesiog biski atvert akis egzpertam… Šypsena

Man aplamai keista, skaitant tavo rasliavas, kad tu masinom prekiauji.

idomu butu isgisrt del ko Šypsena rimtai idomu Šypsena

Gerai čia apie usa šovė Gerai pats su 5-a auto jau iš usa važinėju, reikia žiūrėti ką perki ir ko nori

Neveltui Algirdekai stebiesi kad nuo auto iš usa ir 5 keur uždirbama

man neidomu kiek kiti uzdirba Šypsena nenoriu gincytis, turi nuomone, esu mates n tu masinu ir vsio… Šypsena

tai kas nori man b klase surast ? Cha cha

yra pas kaliegas kiek zinau, ko mazdaug reik?

auto.plius.lt/skelbimai/mercedes-benz-b170-1-7-l-hecbekas-2006- benzinas-3980225.html va, pas pazistamus yra, viska galiu tiksliai issiaiskint ir pasakyt Šypsena savi zmones cia Šypsena

naujasnio ieskau, kokiu 08/09 bet tas is skelbimo Gerai, tik metai nelabai

jei nori, galiu duot FR skelbimu puslapi, paaiskinsiu kaip susirast issirenki kurio reik + parvezimas, kitos islaidos ir 10% mum - masina parvezta tau Šypsena

imesk i PM Gerai

imeciau, jei ka parvezimas 350-400e plius keliones islaidos nuo lyon iki masinos vietos( pirmyn viena masina, jei tinka atgal dvi masinos, keliai mokami 100km kainuoja ~20e plius kuras)

p.s. FR atsuktu kilometrazu nebuna, 99.5% tikri, kiti is arabu arba rumunu Šypsena)

p.s.s.s.s.s. vycia, kiek biudzetas? Šypsena

Keista, kad tik 0.5% arabu ir rumunu kai pvz vokietijoj vos ne visi kebabu ir panasiu, nors tu kebabu vokietijoj turbut maziau nei arabu francuzijoj ŠypsenaNesiginciju, tik sakau, kad keistai kardinaliai skiriasi Šypsena

Blecha perekupas gerai smaigsto cia visus Juokiasi

Neturejau amerikaso ir tikiuos neturesiu Ufff

vaikystej baubais gasdino, dabar amerikonais… Cha cha