20 knygų, kurias privalo perskaityti kiekvienas! Pateikit savo sąrašiuką

Juokiasi jau is manes snobas tai jomajo Juokiasi o heminguvejo as neskaciau tik siaip sarase turejau Laimingas o zemelapy as gaudausi kuo puikiausiai Taip kitaip negaleciau mano darbas susijes su tuo -turizmo agentura Laimingas taigi apsisikai ant visos Lietuvos Gerai Tai kada tau privacia paskaita pravest ar sugebetum surasti Hondura ar Omana ar pvz Kambodza zemelapyje? atsirado man isprusele Juokiasi

Tau isvis tik apie rafinuota alieju kalbet LaimingasAngelas

Bangoje jau kuri laika stebiu toki reiskini kai kiekvienam klube atsiranda koks nors issisokelis amzinai viskuo nepatenkintas,priestaraujantis bet kokiai kitai nuomonej ir manantis kad yra pats tobuliausias padaras sioje asaru pakalneje JuokiasiManau Bite galetu susirupinti ir ikurti NIURZGU FORUMA Juokiasi va cia mano miela pasnnekove galetu pasireiksti visu grazumu su visomis savo niurzgos ziniomisGerai butum snobiu snobe LiežuvisLaimingas

"Visada skaityk tokias knygas, kurios leistų tau gerai atrodyti, jei įpusėjęs netikėtai nusibaigtum."

• P.J O’Rourke

ps. jeigu atidziau pasizvalgytum, rastum galybes temu, kur esu patenkinta ir pasitenkinusi Juokiasi o rafinuoti aliejai gerai, bet man labiau patinka eteriniai. tik nuo kvailumo negydo. tai duok durnei kelia Juokiasi

O argi as statau tau uztvaras? Juokiasi Kodel manai turinti teise mane izeist nors pries tai nieko blogo apie tave nesakiau?Laimingas Tu vaikeli projektuoji i mane savo ydas? ar kaip cia? jei pati nesupranti tokiu knygu,kodel manai kad kiti negali ju suprasti?Buvo pas mane toks klasiokas kazkada jis visa laika gyresi kad nuo 8 metu jau skaite KantaJuokiasi ir per ivarias pamokas zemindavo savo klasiokius po betkokio pasisakymo,nors jis tik skaite!!!!!!!!! tai nereiskia,kad jis buvo protingesnis ar dar kuom pranasesnis tesiog jis buvo zmogus apsestas didybes manijosŠypsenaGalu gale as buvau labai patenkintas kai jis krito nuo debesu po abituros egzaminuJuokiasi taigi viskam savas laikas…as neabejoju,kad sis tavo poelgis(nemanyk,kad dramatizuoju cia ) atsigrez pries tave pacia-TOKS KARMOS DESNIS…Geraiprasyciau daugiau neterst mano temos savo postais ir jei jau taip knieti kanors paniekint rasyk i blevyzgu foruma PavargęsNežinau

pacituok man, kurioje vietoje as tave aptershiau? kazkaip nepastebejau Nekaltas , vienintelis konkretus komentaras, kur minimas tavo vardas buvo apie Parulski. bet kas sake, kad neigiama prasme? sakiau, neduokdie parulskiui daugiau tokiu skaitytoju. sia minti interpretuoti galima visaip, bet vargu ar tau dabar jau idomu, ka turejau omenyje (neduokdie parulskiui skaitytoju, kurie vos ne geriau zino, ka Parulskis norejo pasakyti uz ji pati).

viska, ka norejau pasakyti, puikiai isreiskia mano ankstesne citata, ir apie jokias cia didybes manijas ar kritima nuo debesu nera ko kalbeti. nereikia taip sureikshminti savo amsenybes, pupuliuk - ne viskas, kas sakoma tavo temoje (vaje, koks savininkishkumo jausmas), sakoma asmeniskai tau. relax. take it easy.

mh sviestas sviestuotas mazyte BučkisGėlė

B.Sruogos "dievu miskas" mylimiausia mano kng

Drovus Taip jau 3kartus skaiciau Gerai

is lietuvisku siulyciau paskaityti Skemos “Balta drobule”; tik tai nera ta knyga, kuria skaitai pries miega, kad grazesniu sapnus sapnuotum, ja reikia “prisijaukinti” Šypsena
aisku, Putino “Altoriu sesely” reiktu kiekvienam lietuviui paskaityti Taip
sielos atsigavimui - P. Coehlo “Alchemikas”, R.Bach “Iliuzijos” ir “Dzonatanas…”
Grozine - Dostojevskio “Nusikaltimas ir bausme”, Getes “Faustas”, Shekspyro “Hamletas”

cia kazkas pasakas minejot…drysciau pastebeti, kad niekas i savo sarasiuka Tolkieno neitrauket ir atrodo Heses nemaciau…Nustebęsnepraleiskit siu autoriu, gal cia bus tokiu kurie reks, kad Tolkieno knygos slamstas ir ttt, bet patikekit as is ju daug gero gavau.Ir nesiulyciau, jei jums to paties nelinkeciau Taip

Na nezinau fantastika manes ne kiek nezavi,esu realistas todel ir skaityt megstu tai kas realu Taip

Knygos nelygu amziaus, pwz pradinukai (pirmokai, antrokai…) PRIVALO butinai perskaityti pasakas, kaip pwz:

Raudonkepuraie;
Pelene;
Sneguole ir septyni nykstukai;
ir t.t.

nes nebuti skaicius tokiu pasaku, arba nezinoti ju ,yra didziausia geda Cha cha

Na o siaip geriausios knygos kurias esu skaiciu tai yra:

1.R.L Stinas - “Tobulas pasimatymas”
2.Diana Svem - “Sokiu vakaras”
3.Bram Stoker - “Drakula”
4.Ira Levin - “Rozmari kudikis”
5. - - “Daugioau nei draugas”
6.V.C.Endrius - “Heven”
7. II dalis - “Nuodemingas angelas” (Vat dabar ja skaitau, yra ir daugiau daliu, tikrai nereali knyga Taip"

Mirkt

Oi linksmai pasijoukiau JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Beje i paskutine pastripa atsakyciau taip: Todel, kad yra idomu, man begalo patinka skaityti romanus Myliu skaitydama as isijauciu i heroju gyvenimus, skaitydama kitas knygas, suzinau to ko galbut nezinojau… ir t.t. tikrai yra daug pliusu Taip

Atsipeikek !!kazkokias nesamones , is fantazijos skyrelio, matosi, kad per daug fantastikos prisiskaitei JuokiasiJuokiasiJuokiasi O gal filmu prisiziurejai…Juokiasi ???

F.Dostojevskis-Mintys
K.Abe-Svetimas veidas

sakyčiau įdomi tema ir čia sąrašai visi turėtų būti skirtingi. Aš galiu pateikti savo, bet tik tai ką esu skaičius ir kas mano manymu yra verta pašvęsto laiko:

1. Selendžeris "Rugiuose prie bedugnės"
  2. S. Kingas “Tylos zona” (na reikia gi mistikos irgi Nekaltas)
  3. Nabokov "Lolita"
  4. A. Konanas Doilis "Užrašai apie Šerlokas Holmsą"
  5. A. de Egziuperi "Mažasis princas"
  6. Vienuolis "Paskenduolė"
  7. V. Mykolaitis - Putinas "Altorių šešėly"
  8. P. Coelho “Alchemikas” (iš tikrųjų skaityti gal nuobodoką, bet ten tikrai yra ko pasisemti ar prisiminti Taip
  9. A. Lindgren "Broliai liūtaširdžiai"
  10. V. Šekspyras "Romeo ir Džiuljeta"
  11. Škėma "Balta drobulė"
  12. Kafka "Metamorfozė"
  13. B. Sruoga "Dievų miškas"
  14. V. Haufas "Šaltoji širdis"

Išseko mano atmintis, vėliau rpirašysiu daugiau Mirkt

Beje norėčiau pasakyti vieną knygą, kurios nerekomenduočau skaityti:
Amičis "Širdis" (į depresiją varo!)

Reiks paieskot to Amicio Taip as ne is tu kurie linke i depresuxa Laimingas

ash tai niekada nepamirshiu R. Schneider “Miego brolis” Taip patariu ir jums!Cha cha

svarbiausia perskaityt:
janosch “panama labai grazi”ApkabinimasTaip
nu o cia tik as rekomenduociau:
visos r.bach’o knygos…
visos paulo coelo knygos
emijos brontes “vetru kalnas”
egziuperi “zeme zmoniu planeta”
ir kitos knygos…Laimingas

kazkas minejo erskeciu paukscius, siaip man ta knyga labai patiko, bet as manau kad ji skirta skaityti merginoms Šypsena
manau verta perskaityti Orvelo " Gyvuliu ukis" - ziauriai gera knyga, I. Simonaitytes " Aukstuju Simoniu likimas" ( na manau kas baige mokykla tikrai perskaite) . gera knyga E. Maluko " siukslyno zmones"