S. Parulskis "Trys sekundes dangaus"
T. Guenard "Stipriau uzh neaykanta"
A. Baricco "Shilkas"
L. Voinic "Gylys"
J. Genet "Vagies dienorashtis"
E. Wurtzel "Prozaco karta"
Kadangi neskaichius negaliu girt, bet manau, kad turetu but neblogos
Nepriimu asmenishkai
Ner ji idiotishka bent jau man… Shape man ja pasiule po didelio susizhavejimo “Heroinu” [M. Burgess], sake palix didesni ispudi. Bet man “Heroinas” vis tiek geresne nei ta.
A. Baricco beje labai sunkiai skaitomas neseniai bandziau skaityt jo : Jura ir vandenynas ,bet tesiog truko kantrybe gal tai buvo budinga tik tam kuriniui,bet galima uzmigti beskaitant
Siaip paskutine knyga kuria perskaiciau yra Sinuhe egiptietis,nepamenu autoriaus zinau kad Suomis knyga buvo isliesta 1947metais akimirksiu tapo besceleriu,verta paskaityti,knyga tikrai labai stora bet visas veiksmas tesiog neduoda atsiktraukti nuo jos labai dinamiskas!
tai knyga apie zmogu afganistano karo veterana ir jo gyvenima po to karo,si knyga bando parodyti kaip pakeicia zmogu karas,as tiesa dar mazai jos perskaites bet man jau susidare toks ispudis…tai knyga apie asmenybes jausmu ir viso kito atbukima
Sinuhę parašė Valtari, cia tikrai smagi knyga,kaip ir kitos šito autoriaus, tik aš pirmenybę suteikiu Bredberiui, nes tokio humaniškumo ir lengvo ir fantastiško pasaulio dar niekur neradau…
s.u.p.i.s.t.i snobai, prisiskaito visokiu hemingveju, iskala astronomijos zodyneli, neva intelektualai? inetlektualai. o zemelapy nesigaudo, kaip iki bezdoniu nuvaziuot. tai ir bezdekit i sveikata. as intelektuale nebusiu