Zydu izulumui nera ribu

Zydu izulumui nera ribu

http://www.youtube.com/watch?v=CUBLdGh-2Yg&NR=1

jis jau parase kuom didziuojasi 136 zinutej Mirkt

Kaip tau patogiau gali vadinti. Kazkaip 0 emociju nuo to.
Va tik idomu kokiais POELGIAIS TU didziuojiesi? KA ESI TU PADARES, kad galetum pasakyti - as tuo didziuojuosi?

… benkartas,- liaudiskai tariant.

As jau atsakes i tavo klausima savo poste.
Nei as tuo didziuojuosi, nei as nesididziuoju. As tiesiog ESU lietuvis. Kaip, kad ir ESU tamsiaplaukis, melsvai pilkomis akimis - tai tas pats. As ESU lietuvis.
O didziuotis tu gali tik savo gerais darbais ar poelgiais (padedi mociutei pereiti per gatve), o ne faktu, kad esi tam tikru budvardziu rinkinys (lietuvis/rusas/anglas, aukstas/zemas, stambus/lieknas).

… taigi, pasikartosiu dar karta:
ar dydziuojies, kad esi lietuvis ? …
Man tavo isvedziojimai neidomus. Reikalingas tvirtas ir vienareiksmis atsakimas: TAIP arba NE.

Paskaityk dar minimum viena karta ka as parasiau, tai gal suprasi ka as norejau pasakyti.
Ir cituoti ismok balvone - "O tavo didziavimasis, kad pase parasyta ties tavo tevo tautybe - zydas, tai tik rodo kokia tuscia esi." Arba speju su suvokimu pas tave problemos.

O tu dydziuojies, kad esi lietuvis ? Šypsena

Kad galetum didziuotis savimi, turi tai uzsitarnauti. Savo veiksmais, ar darbais. O tavo didziavimasis, kad pase parasyta ties tavo tevo tautybe - zydas, tai tik rodo kokia tuscia esi. Kad tavo tevas zydas, tai tik aplinkybes. Tu visiskai neitakojai to ir TAU nera kuo cia didziuotis. Cia tas pats, kas as didziuociausi tuo, kad gimiau turtingu tevu seimoje. Arba lygiai taip - kad gymiau biednu tevu seimoje.
Nera kuo didziuotis kad esi zydas, lietuvis, amerikietis ar koks puertorikietis. Tai ne tavo nuopelnas, kad toks esi, tad pustis cia nereikia.

O kas del zydu klausimo - tai cia aisku viskas kaip diena. Mes patys esame savo likimo kalviai.
Jei zydu valstybe (juk tai tautos sirdis) elgiasi taip, kad kencia visi zydai, tai tik save Izraelis ir gali kaltinti del antisemitizmo. Nesvarbu, kad yra visokiu zydu. Geru ir blogu (geru turbut ir daugiau). Bet tik per blogus, kvailus darbus yra sukuriamas ivaizdis apie VISA zydu tauta. Nieko neprimena? Apie lietuvius irgi pasaulyje sklando daugiau neigiamos legendos ir tai tik del to, kad keli idiotai prisisiko ir paliko nesutvarke. Taip ir su zydais - del savo zmoniu kvailumo kazkur izraelyje, kenciate. Del JU idiotisko mastymo ir elgesio, JUS atsakote. Kaip ir MES, atsakome del savo salies debilisku VADOVU. Skirtumas tik tas, kad JUS (kalbant apie zydus), atsakote pasauliniu mastu, o kitos salys del savo salies vadovu idiotiskumo, atrodo juokingai savo salies ribose.

Uztektu tik gerbti kitus, SUPRASTI kitus, SUVOKTI PAGALIAU, kad AS/TU/JIE, NESAME ATSAKINGI uz SAVO PROTEVIU padarytas klaidas. UZTEKTU tik SUSIVOKTI, kad gyventi reikia ateitimi, kurti ATEITI, o ne praeitimi bei kapstymusi po praeities mesla, ir viskas susistatytu savaime i savo vietas. Deja… tai turbut tik utopija. Juk svarbiausia yra PINIGAI ir TURTAS (krauju aplaistyti musu proteviu). Ir kuo daugiau, tuo geriau… .

Ir isvis, Lietuvoj gyveni, tai ir rasyk lietuviskai.

Kodel nieko blogo nematai savo tikrosios tautybes viduje? As galiu atsakyti, NES laikote save auksciau uz kitus, anot jusu MES esame GOJAI (gyvuliai). Dimka, taves cia niekas nelaiko ir neprievartauja, todel laisvai gali isvykti. Ar jus isvis suprantat tokia savoka kaip SAZININGUMAS? GERIS? Po galais, ZMOGISKUMA zinot?
p.s. Turiu as daug minciu, BET su tokia LAISVO zodzio politika ju issakyti negaliu.