žydėsiu


žydėsiu

gal kokybė biski šlubuja …sorry… bet tai pirmas darbas su fotoshopu Šypsena

nieko nieko … niekada nepadaugink … Mirkt

kam det, zinant kad paciam nepatinka ir atsiprasinet kazkieno. gal geriau pirma pasiek rezultato kuris butu paciam malonus, o tada ir kitus malonink, bet ne su.dais taskykis ir atsiprasinek, kad aptaskei. norim, kad nuotraukos cia butu su bent kazkokia ideja ir bent kazkokiom pastangom darytos, o ne nusipirkus fotoaparata fiksuojama aplinka. bene po kekviena nuotrauka tamstai yra patariama pasidometi apie kompozicija, as dar patarciau pasidometi kas yra ekspozicija. superpozicija, opozicija, frakcija ir koalicija… Šypsenasekmes!

Aciu RCX axy tau gerai kad gimei viska mokedamas ir zinodamas o as tik po truputeli mokausi Mirkt na o jei jau kaip rasai kat mano foto s…das as niekada nepriestarauju kad jos kaip neatitinkancios siai galerijai keliamu reikalavimu butu istrintos, tik noretusi kad zinociau kodel,ir galeciau pasitaisyt,pasidomet ir pan… Šypsena gal ir ne pacia geriausia is bet vakar dirbau prie ju kaip niekada daug … [biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1167143-=(1479993716](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1167143-=(1479993716)

Sawwlius> niekas negime mokedamas, bet del vieno axy teisus: dek toki darba, del kurio nereiketu atsiprasineti. Aisku, kone kiekviena darba paskui sukritikuos, ir gal but pagalvosi jog kai kuri kritika teisinga, taciau dabar kalba apie “darbu atranka parodai”. Tai irgi labai svarbu.

Badas > žinau kad niekas negimė mokedamas ,tiesiog dirbi stengiesi issirenki kaip rodos geriausia is visu o… po to pamatai kad nera ji tokia ŠypsenaNepriimu nei vienos kritikos ar pastabos su pykciu Šypsena

sawwlius, tai tu galvoji man ypac pikta del to viska ir parasiau? nebuk juokingas, juk jei nerasau milijono Apkabinimas Apkabinimas ir Mirkt Mirkt nereiskia kad esu piktas ir noriu tave zemint ar tt, visos kitos matytos tavo nuotraukos pasizymi ta pacia kompozicijos ir ekspozicijos ziniu stoka, tai ir siulau pasidomet tuom. pasidarem labai jau izeidus europieciai, kad tik nereiktu to kartaus kirminelio viena diena nuryti… sekmes!

axy , manau kad pykcio liauka man ispjove dar vaikystej su apendicitu Šypsena kadangi pats nepykstu ir negalvoju taip apie kitus Šypsena,nors isivaizduoju kaip atsibosta ziurinet ir kritikuot megejiskas fotkes Šypsenabeje del kompozicijos ir ekspozicijos ,nelabai kol kas randu literaturos ,nors kazkokia knygele siandien isigijau bandysiu pasiskaitinet

paimi slr, nufotkini ir nereikes jokio PS. kaip suprantu, cia fotkinta su muiline, o po to, su PS dedamas bokeh ir pagrindinis vaizdas stumiamas i prieki?

Niadejau jokio bokeh ir ne nenumanau kas tai… stengiausi del [biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1167143-=(1479993716](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1167143-=(1479993716) antros nuo virsaus fotkes …bet gavosi … ehhhh