zirzilia zirzilia
Jetus koks nepatenkintas Tik va akys tai nea
akis meginau sviesint,bet viduriuko tarp naturaliai ir nenaturaliai neradau… beje,itariu,kad mano monitorius labai sviesiai nureguliuotas
akys baisios ir labai užjaučiu vaikus, negalinčius, neturinčius teisės pasakyti, kad jų neviešintų tiek…
D-Kate labai uzjauciu del tokios nuomones visi vaikai verkia,kodel buna tik besisypsanciu vaiku nuotraukos,jei jie buna visai nemazi zirziliukai?
ne, manęs nereikia užjausti ne taip supratai, kalbu ne apie šitą nuotrauką, o apskritai apie tavo nuotraukas
che fotomodeliu veidai viesinami kiekviena diena,ir ,o siaube,pampersu reklamoj net vaiku plikus uzpakaliukus rodo,kiekviena diena,kaip minimum 10k,tik per viena is televiziju.Baisu pagalvot-susumavus,turbut ta viena vaikiska uzpakaliuka per diena ivairiuose kanaluose pamato virs milijono zmoniu )) D_Kate,cia zinoma draugiskai Jei erzina mano vaiku foto,visada gali i jas nekreipti demesio.As mokausi fotografuoti,o vienintelis idomesnis objektas mano aplinkoj siuo metu yra vaikai.Kada nors zinoma keisiu tematika,kai bus tam palankios salygos
Vaikam reikia ne tik juoko, kad pilvukus nuo jo skaudetu ir zandukai nuo sypsenu plistu, kartais jiem reikia ir paliudeti, ir pabuti mazais zyzaliukais Viskas gerai, graziai pagauta bloga zmogeliuko nuotaika
ai, kalbu, o niekas nesupranta apie ką aš bet aš pavyzdžiui, jei būčau vaikas, tai nenorėčiau, kad mano nuotraukas internetan dėliotų kiekvieną dieną, kad stebėtų visas mano nuotraukas - nesvarbu, jos gražios, liūdnos, bjaurios ar dar kitokios. aš už pasidžiaugimą, ir daug mamų čia deda nuotraukėles vaikučių. ir gražu. bet ne taip dažnai. bet čia, matyt, kiekvienas turime skirtingas ribas. kodėl savęs nededi? tai jei mokiniesi fotografuoti, tai kodėl nuotraukų nededi į foto klubą? ten bus profesionalų komentarai čia tiesiog mano nuomonę, į kurią galima nekreipti dėmesio o į tavo nuotraukas nekreipti dėmesio negaliu, nes kaip užeinu į klubą, taip tavo nuotraukos įkeltos. akis užkliūva ok, tyliu.
foto klube man dar per anksti reikstis,nes vis gaunu i nosi ) patobulinsiu aki,ranka,o tada ten dazniau reiksiuos.O cia seimos klubas,manes niekas nefotografuoja,be to,as baisiai nefotogeniska,tai negi man reiketu i koki savimylu kluba jas kabint?Fotografuoju vaikus,nes man jie labai patinka.Kai galiu,fotografuoju ir svetimus vaikus.Tiesiog praktikuojuos ir tiek,labai ant manes nepykit o jei pykstat,kaip tik dabar kabu ant gedos stulpo eikit prabalsuot
ačiū už patarimą, bet visokie stulpai manęs nedomina
Kokia graudi israiska
lyjja,bet juk jie verkia per diena ne maziau kaip pusvalandi,o anksciau dar daugiau verkdavo.Naturali vaiko busena siaip pyko ant manes,kad su batais i ledini fiordo vandeni neleidziu bristi
oi, akys tai tikrai kaip is fantastikos filmo
saulle,vis labiau itariu,kad mano monitorius kazkaip kitaip nureguliuotas nes pas mane tai jos plius minus normaliai atrodo
level+curves balance+sharpen
o aciu maloningasis Mindoozai
akys labai labai melynos bent jau pas mane tai rodo o seip labai artima foto
d_kate-as manau kai yra ka rodyt tai negeda ir rodyt manau tavo nuomone per astri siuo atveju.As tokio grozio fotkes daryciau manau taip pat deciau i diena po kelias