Žiobriai

Vakar as ir gi supratau kad nery jau prie kauno ziobriu nerasta… tuscia tuscia…

buvau prie Dubysos ir ka paskysit Apakęs, ogi nei vieno zvejo, tik viena simpatiska MoterisKietas gerai valdanti pludine meskere, apejau visas vietas ir … absoliutus 0 !!!,po valandos gristant ir Moteris nesimate. taigi ziobriukai visi nerstavietese, sekmes jiems !!! ir iki kitu metu, eisime starkiaut KM Nekaltas

teks eit iki plento Liežuvis

Vakar ant slieko nei kibimo NeNežinau

hebrite labai pagelbekit ar nuorodas kokias nors duokit noriu siemet ziobriu pagaudyt ar negaletumet papasakot kaip juos gaudyt kokias sistemas naudot?dekingas buciauApkabinimas

apie kelinta varai zvejot?as rytoj planuoju palekt,tik neapsisprendziu laiko.

kaip reikalai mingej, gal kabinejasi ziobriukai?

buvau ir as ten siandien pasizvalgytMirkt.zinoma vietas reikia uzsiimt is anksto.maciau kelis ziobrius pagavo.siaip kuojos kibo.

praeitos savaites vidury, Zeimenoj, uzejom ir stebejom ziobriu nersta, kurie matyt is inirsio dar ir bande kibt ant nimfu, vedamu arciau dugno, ale greit nutrukdavo, nepalyginsi su kirsliu, gerai spardosiGerai zarazikaiGerai nerstas, sventas metas - tad palikom ramybej ir salia gaudem susispietusius kirslius, kurie greiciausiai ikrus ju leseNekaltas

resursu nesiulau, as tik paklausiau Cha chaDDDD

gal spalinukes?

a tai koks masalas? negi vis dar matylius Apakęs?

Tu kaip is filmo “kak zakalialasj stalj”. Šypsena. Kur zvejojai?

geriau buciau pas tave nei i mares vares Piktas

Vilniuje daug kur yra,pvz-Kalvariju turgui,Jeruzales zukles prekese…

Varysiu ir aš šiandien patikrint,jei matyliu atveš…Be ju čia ner kas veikti.
O del inspektoriu…tikrina kartais,kai veikt neturi ka…Juokiasi

gal kas turit licenzija ziobriam gaudyt ir ar sunku ja gauti?noreciau isigyti.kalba eina apie kauna.aciu

pazekit dabar kamera ventas rumba kaip sokineja ziobriai- kosmosas… pagal biologo anksciau rasytus pastebejimus, tai antradieni kur spjausi musoj tai tikrai ziobri apspjausi

Tai, kad jie neblogai sokineja jau dvi savaites… Šypsena Nu siandien, tai ypatingai… ziobriai kaip ir pasieke Musa ir Nemuneli pries dvi savaites, o pries desimt dienu jau visi lupo. As jau antra karta varau i Musa ziobriu… Šypsena

nu ne kiekviena diena svente, buvau treciadieni tai per kelias vietas ir vietiniai ne kazka sukrapste buvo, ir ziobris laabai vangus, bet aisku, nakti arti minuso buvo o diena laaaaabai nemalonus saltas siaures krypciu gusingas vejelis.