Žiobriai
Šiandien dviese per 5val normas pagavom
Jeigu i Minija ziobriai neskuba, idomu kada jie pasirodys kituose LT upese. Gal balandzio gale?
Katik pazystamas gryzta iš Lielupes dviese per 4val tik po 1 žiobrį, dar nėra čia jų, balandžio mėn ateis
vakar buvom Lielupėje , žemiau Jelgavos - tai nematėm , kad nors vieną žiobrį kas būtų pagavęs
pajuokavau , manau gali gaudyt su tuom, kuom geriau moki
Tai nesupratau -ten rybokai ar tinginiai ?
gramelis ra:
gerai paziobriavom.latvijoj kimba tikrai
Tiek daug naudingos ir tikslios informacijos parasei kad nors apsiverkt is dziaugsmo
Cia tas pats kaip parasyciau Arizonos valstijoj radau tris krepsius su pinigais, viena tik pakelt galejau tai du liko kitiems kam nors
brisiausgalas ra:
PROFAS ra:
…smaginasi dabarpludine ar donkem ?
nu tu pavarai brisiau , pats zinai, kad su donkem tinginiai gaudo, o su plude - tikri rybokai
PROFAS ra:
…smaginasi dabar
pludine ar donkem ?
Žvejai gyrėsi kad ir Ventoj licenziniam ruože visad pasivauna dideliu, ten lygtais 7st, gali pasiimt.
brisiausgalas ra:
greiciausiai PROFO reklamuotoj Bartoj
Na taip mums tai tas pats kaip iki Minijos pašokt. Draugai po 2 val ięškojimo rado kur burys stovi, tai smaginasi dabar
greiciausiai PROFO reklamuotoj Bartoj
gramelis ra:
cia kurioje vietoje Latvijoj?
Jei tokia sausra tesis mėnesi bele kur žiobriu gausi, na nebent Nemune.
PROFAS ra:
brisiausgalas ra:
Artas88 ra:
…sau tokia brangia kelione del 5 vimbuTai kad ten ar ne kilogramines vimbos
papuola ir virš kg, bet ir ten ne visur patys i sieteli sulenda
Tokie man netinka. Balykai is tokiu gaunasi nekokie (nebent man). Man kai Minijoj papuola ziobriai virs 0,45-0,5 kg, paleidziu juos atgal. Nors virs 0,5 kg papuola ypac retai
brisiausgalas ra:
Artas88 ra:
…sau tokia brangia kelione del 5 vimbuTai kad ten ar ne kilogramines vimbos
papuola ir virš kg, bet ir ten ne visur patys i sieteli sulenda
Artas88 ra:
…sau tokia brangia kelione del 5 vimbu
Tai kad ten ar ne kilogramines vimbos
Artas88 ra:
PROFAS ra:
Žiobriu bele kiek Bartoj Latvijos pusėj. Kovidiniu pasu ir nereik nuo Kovo1Geriau palauksiu Minijos ziobriuku ) Nesu turtingas, kad leisti sau tokia brangia kelione del 5 vimbu
abejoju ar tokiu laiku jie jau atejo