Kaip kokia diena Algiuk, bet taip jūrinių dar nėra, šilumos trūksta, šiaip diena labai užpypina tie plakiai ir kuojikės čiulpia viską dzykus krevetės kaip uodai kraują , , vieną vakarą gerą šlakį ant krevetės buvau pasikabinęs , gavo prožektorių šviesos prie kranto tai visą sistemą nusinešė, uch adrenalino buvo
-Meistras- ra:
Šiandien Bartoj nuo 7 ryto iki 14 val per 4 žvejus 10 žiobrių, 1,5 uncijos laiko, masalas krevetė, foto facebooke.
Tai nekimba jie dar ten… mes po piet dviese aplankem Minijos viena sleni tai per pora valandu ta pati sugaudem kol saslykiuka issilepem
Šiandien Bartoj nuo 7 ryto iki 14 val per 4 žvejus 10 žiobrių, 1,5 uncijos laiko, masalas krevetė, foto facebooke.
tai vadinas Minijoj pakolkas geriau, vakar bent ir latvisko dydzio nemazai pasigavo na o kiekiai tokie kad galejai pasirinkt kokius imt o kokius paleist
algiszip ra:
kas gero su ziobriais? kazko taip tylu?
Lielupej 2 ekipazai ketvirtadieni 5:7:9 dydziai neispudingi itara kad vietiniai. VakarJURINIU dar nera, reik laukt
Bartaoj tai isvis dingo ziobriai. Eseriu tai pasigauna graziu.
-Meistras- ra:
VP ra:
va jūs man paaiškinkit, kaip pas latviukus elgtis pencininkui iš Lietuvos? reik jam tos meskernynko kartes, ar užtenka amžiaus cenza patvirtinančio dokumento? a?Viskas tas pats kas Lietuvoje įstatymai vienodi šio reikalu iki 16 metų, pentsininkams, bet kokios negalią turinčio asmens , žvejo bilieto ar licenzijos nereikia, būtina turėti tam patvirtinama dokumentą.
pensininkam nuo 65 metu
O latvijoj paprasto ju bilieto uztenka ziobriams ?
Ramizzzzzz ra:
Sveiki, gal kas zinot kada prasideda ziobriu draudimas latvijoj ?
Kiek zinau ten jo nera visaiPasigauni 5 stukas ir laisvas
Sveiki, gal kas zinot kada prasideda ziobriu draudimas latvijoj ?
brisiausgalas ra:
kovas ra:
Tai negi Sventojoj taip jau visai ir nekimba? Vilniuje Neryje jau senai po truputi vis kibo, dar pries Velykas kaledines.Pries 10 metu dar ejo ‘maisais’ , poto vis prasciau ir prasciau, o paskutiniai kokie trys metai - visiska O siemet dar kai oras toks…
taigi kad niekur nebekimba , gal nuo šiandien atšilimo pradės vel , aš tai LV teritorijoj pagrinde.
karanksas ra:
Nemuneli rickos28 klausk man is Kauno toli varyt kai,gal kas Bubiuose buvot
Ricka28 sikna suraukes tyli ,lupa ziobriukus ir konservus autoklave plepina
__Kolega ra:
Sveiki, gal kas buvot Nemunėlyje, gal yra koks judesys, nes buvom praėjusi sekmadieni tai nieko.
kalbėjau su tik ką grįžusiu, tai nepyragai…atsibodo tuščiai mojuot , tai su donke dar kelis pagavo…
Nemuneli rickos28 klausk man is Kauno toli varyt kai,gal kas Bubiuose buvot
Sveiki, gal kas buvot Nemunėlyje, gal yra koks judesys, nes buvom praėjusi sekmadieni tai nieko.
Reikia tik parašyt kad vanduo pakankamai aukštas. Kažkaip nepamenu kad kad tokiu laiku taip būtu.
(Jonavos gatvėje)
šindien 18.30-21.00 Kaune (Jonavos gatvėje):
- 7 kibimai;
- 5 įkabinti
- 4 ištraukti (3 standartiniai, 1 "latviškas" 0.62)
- 1 “latviškas” neištrauktas
saltoma ra:
tas kur svere 1,4 kazi ane skersnukis buvo,nes toki ziobri pagauti nezinau nezinau
latviški dyyydeli papuola
pas mus JUROJ Tauragej pagaunam viena kita juju graziu tokiu ,o ziobriai dauguma ****ukai
dubysoj jau po viena kita pagauna