Žiemai besiruošiant
Labai fainas
Akrylikinis. Turiu toki,tik be ozku.Santimetro storio vilna
iki 100Lt mokeciau uz patinkanti megztini, kiek cia uz abercrombie etikete primest dar?
kokie 100 litu??? Ebay pirkau uz $20.
Nežinau ar aš save gerbiantis vilkčiausi tokį ant savęs…
Latre, as klausiu apie sita abercrombie megztini. Ju uz 20$ ar kazka panasaus nepaimsi (nekalbu apie nesiotus ir padirbtus). 25cm> ant baikos galima karta kita uzsimest (nebent jau labai rimtas zmogus esi ir nemegsti pasmaikstaut)
Labai liuks.
NewErai,na tu duodi. Tu dar nupirkes megztini isversyta nesiok,kad tauta leibla matytu Amerikonai beje tokius triukus nt rimtuju daro: kelias dienas nesioja apreda kainininko nenusieme,tai ziuriu ir tu i ta puse. Man visiskai dzin koks brendas megztinio( teisybes delei pripzainsiu kad tas negalioja batams ir dzinsams,jautrus esu Wrangler,Levis ir Martensams),megztini suklijuoti palyginti paprastas dalykas,ta darba ir kinieciams galima patiketi,by tik verpalai ne fuflo butu. Tai ir nusipirkau ebay megztini isoriskai panasu i peveiksliuky.Issiuvinetaspanasiai,tik be oziu ir raudonas.Plius faktura 2k geresne nei sito…Verpalai vilna ir siulai kokiu 0.5cm storio . Brendo nezinau.Neziurejau.Parasyta made in CHina ,100% wool.O kas liko man dzin. O tu pasiruoses 100 tautisku tugriku ploti uz akrylikini kazkoki kombe . Yra aisku norvegisku megztinuku,kad ojojoi ir kainos ju plaukioja nuo 1.5 simto (akcija) iki 300 USD is gamintojo ir ne ka pigiau ebay. Visas ju pliusas tik tame ,kad tokia vilna “neduria” ir svelniau atrodo.O siaip…ziurek,dar kad tas kombe tau akrylikinio megztuko akcijoje neibruktu. PS.Beje,isiziurejau pasididines peveiksluka i faktura sito “gaminio”.Sears uz $20 tokiu tikrai yra.Na gal be ozku,bet panasus.Medvilniai.O kokiam H&M uz 7-8 akrylikiniu gausi. Jankiai siaip pesciom mazai slankioja,tai jiems reikalavimai daugiau rubo isorei,kaip jis sedi ant zmogo.Gi lauke jiems tik is masinos iki pardes ar iki namu dabegti,tad vilna vilktis tam nera ypatingo reikalo. Tain ,kad as naturaliu medziagu rubus nesioju daugiau auklejimo pasekme,praktikoje JAV to nelabai reikedavo.
Klausyk, tu cia truputi prisvaigai ne i tema - as aiskiai parasiau “idomu kiek UZ SITA KONKRETU ABERCROMBIE MEGZTINI REIKTU PRIMOKET VIEN UZ ETIKETE”. Lyg ir aisku, bet tau atrodo nelabai Is kur tu istraukei, kad man svarbu etikete, as kaip tik aiskiai parasiau, kad uz megztini mokeciau MAX 100Lt. Taigi protingam zmogui ir persasi isvada, kad nesivaikau brangiu etikeciu. Vietoj to, kad paprasciausiai butum atsakes “na taip uz abercrombie etikete tikrai permoketum” atrasei kazkokia litanija, kuri visiskai ne i tema
0 - baronkos skyle uz etikete damokeciau.O uz tai kad megztinis vilnonis butu - 100 tugrku damesciau.
Brando vergai.
gražutis, px tos etiketė, svarbu vilna ir nesikandžioja. reiks humankėj paieškot
Lattras> vis tiek ne iki galo supratai… As klausiu ne kiek tu moketum, o kiek brendo vergai uz sita etikete moketu. Jei dar nesupratai tai dar aiskiau bandau isverst klausima - domejausi kiek butent sis abercrombie megztinis kainuoja.
NewErai,tu nesikarsciuok Supratau as viska,tik kiek snobas uz brenda moketu cia klausimas retorinis ir labai individualus.Netgi diskutuoti ner apie ka. As irgi kazkiek brendu vergas,uz Wrangler Rodeo (medziaga 14 unciju kvadratine peda(ar metras),labai storas dzynsas) buvau pasiryzes uzmates Niujorke uz 65 dol.Bet nebuvo reikiamo dydzio.Ir gerai kad nebuvo.Ebay nusipirkau uz 28.Bet lengva rnka tiek permoketi galeja,kai stabilu ir gerai apmokama darba turejau.Jei ne - tai pirkciau H&M uz 8 ir dzin brendas))