Zalgirio fanu kultura

Zalgirio fanu kultura

Dar antras nuo priekio is tu kur su kepurem juodom irgi parodo kad pirstus turi :> Man tik keista, kad patys zalgirio fanai taip piktinasi Zavatsko, Trifunoviciaus gestais, bet tuo paciu patys nei kiek neatsiliekia. Juokiasi puodas kad katilas juodas :>lrytas.lt/videonews/?id=12416363971239579740&sk=3

o kas cia blogai? tai kad rytvaikiai patys soko ant bankes… patys gavo

Cia gi Ryto fanai. Zalgirio fanai yra patys kulturingiausi fanai ir niekad to nedaro. Taip Cha cha

vedaras, jūs pradžiai savo žaidėjų kultūrą susitvarkykit, tuomet bus galima ir apie žemesnę grandį, t.y. fanus pakalbėt. Mirkt Beje, aš čia nelabai įmatau ar tikrai vidurinį pirštą rodo? Šypsena

bl vemt verčia skaitant šio individo atseit protingas mintis Veee

Loozeris - skirtingai nei tu as tokiu veiksmu neginu, ir nemanau kad sporta tai puosia. Man sportas su kitokiais dalykais, nei mustynes, purvo pilstymas, nepagarba, sukciavimas ir t.t. asocijuojasi. Bet tau matau tai kliudo tik kartais :>

prabilo zmogus, kuris nezino kas tai yra kultura Nežinau

dar kart klausiu kur jus cia mustynes matot

gal jau uztenka… seniai aisku kad ir ten ir ten durniuku yra. kam cia dar flamint

vedarai, nuotrauka, nu dar pirmas komentaras ir viskas. Daugiau nebekomentuok. Apie kokia kultura tu sneki?

vedaras, pirmiausia, tai kyla retorinis klausimas, kaip gali toks žmogus kaip tu, kuriam “sportas su kitokiais dalykais, nei mustynes, purvo pilstymas, nepagarba, sukciavimas ir t.t. asocijuojasi” sirgti už komandą, kurią valdo ir kurios savininkai yra vieni didžiausių purvo pilstytojų, sukčių, šantažuotojų, nepagarbos demonstruotojų. Primenu, klausimas retorinis. Labas

juokas ima skaitant sio personazo postus. pries akimirka jis dergesi bs, o cia visus kulturos moko. kokias reik turet kiaules akis, kad sitaip apsimetinet. rytjegis cia nors neapsimetineja atejas. ten dergias ir cia dergias, o sitas tai…

isvis nesuvokiu kaip galima su tokiu kazka bent “diskutuot”. jus nueikit paziurekit i bs kluba, pamatysit su kokia persona bendraujat. apgailetina krc

Ko jus čia dar kalbat su tuo vėdaru? Kvankt?ignor jam i vsio !!!

trys asilai minioje. tai reikia būti už juos asilesniems būtinai…

pritariu chad. P.S. einant gatve jus matot kad jums pries akis ant asfalto prisikta… Jus zengsit i ta suda kad issisudint? Manau kad ne Ne

Loozeri, nezinau kaip vedarui, bet man visiskai nusispjaut ka daro Vainauskas. Man idomus pats krepsinis, varzybos. Negi dabar patiktu, kad Ryto fanai(tiesa, ta jau pradejo) nagrines naujojo akcininko darbus, o dar tik pirmos dienos. Ir tai tikrai nera pats svariausias variantas. Tiesa, dabartineje situacijoje, geriau, turbut, nesurasi…

Gaila, “be stabdžių” klubo neskaitau, tai nežinojau kas čia per paukštis. Dabar užmečiau akį, tai tik užuojauta tokio vaiko tėvams, jeigu jo dar neatsisakė. Wiz, aš prieš komandą nieko neturiu, tik prieš vadovus. Jeigu ir Žalgirio vadovai bandys sužlugdyt laikraštį ar komandą, tuomet atitinkamai atsiliepsiu ir apie juos.

Gal uzdesit pagaliau jam amzina bana SK ar ir toliau bus leidziama jam issipisineti su “protingom” mintim, kol nebus i moderatorius isrinktas sportas?