Žaidimai
kažin kas sunkiau ar koks call of duty ant pačio sunkiausio lygio ar contra?
Kas sunkiau nežinau, bet COD tikrai geriau Ir šiaip kiek girdėjau(pats nežaidžiau) tai COD priskiriamas prie itin sunkių.
UncleIstvan, o tu contrą bandei dabar sužaisti? Aš ant mega drive Hard Corps užsidėjau. Tai pirmo lygio su visais continue nepereinu. Vat buvo žaidimėliai su NEatsistatinėjančiom givybėm, bet ir BE nesibaigiančių priešų. Šiaip tokių sunkenybių ir dabar rasti galima, tik aišku jie dėl to nėra labai populiarūs.
Jo, jeigu misija nera susprogdinti tanka, tai reikia tik begti per checkpointus ir viskas, nes kitaip priesai nesibaigs
dabar tai nebandžiau. nepereičiau aiškiai bet kito shooterio and super hard irgi nepereičiau
52220 Tai kad kitaip CoD ir neįsivaizduoju kaip ten žaisti įmanoma būtų. Jau kai per Metro 2033 CoD’inis Š prasidėjo (nebūtinai nesibaigiantys priešai), tai net įsijungti jo nenoriu. Ko jau ko, bes scriptintų eventų, ir blogai padarytų QTE žiauriai nemėgstu. Vat dabar žaidžiu Saint Row 3. Tikrai nuostabus Žaidimas (iš didžiosios raidės). Grynai atsipalaidavimui. Nieko rimta jame nėra. Ir tas netgi džiugina. Žaidimas kad pažaistum, o ne plaukus nuo kaktos rautumeisi.
Meshqi man tai scriptinti eventai patinka Ir qte gėris Uncharted juk šedevras, o ten viskas scriptinta Beje vienoj vietoj net jame yra nesibaigiantys priešai, kas biški nuvylė, bet kartu ir naudos davė, nes gera vieta trofėjų pasirinkt Metro 2033 tai nesuprantu ko taip giriamas. Kas juokingiausia, kad metro fanai ant COD stumia, kuris labai panašus Kaip aš džiaugiuosi, kad praėjo tie laikai, kai negalėjo gero žaidmo sukurt, tai kurdavo šūdus visokius nervų tampymui kur kartoji lygi 100 kartų
Kaip japonisku zaidimu megejas, turetum zinoti, kad japonai ir siandiena kuria tokius “sudus” kur reikia viska kartoti 100 ir daugiau kartu. vienas is pvz: touhou.wikia.com/wiki/Danmaku
Nu vargu aš japoniškų žaidimų mėgėjas didelis, nedidesnis už daugelį kitų Taip žinau kad japonai(apskritai azijiečiai tokius mėgsta) ir aš tokių šūdų nežaidžiu.
patinka man tos senu/nauju geimeriu snekos na tai ir db niekas nedraudzia kokio heretic ar quake pirmo losti anksciau viskas buvo del idejos, dabar viskas del grafikos kodel wow arba lineage vis dar nemirsta?ogi todel kad siuo metu nieko tokio gero nera, tai ir losia senus…
Heretic’a siuo metu ir zaidziu Ipusejau trecia epizoda, o kadangi zaidziu su addon’u, tai dar 2 atrodo be sito yra like. Su doomsday engine patobulinimu, kai gali dairytis (jei nori, gali pasidaryti ir kad galetum sokineti, bet to nedarau, nes balansas zaidimo susimala zemelapiai tampa kai kur beprasmiai kai gali pasokti), pagerinta grafika, 3D modeliai, perpiestos teksturos, visokiei sviesos efektai. Geras visai. Hexen/Hexen II man jau per daug susuktas, per daug sudetingas.