Ypatingas kill’as
Ne kasdien su Bobcat’u kazka nuzudai Taip letai letai uzvaziavau ant sedincio dar tai kokia 10m stumiau, bet poto uzskaite kaip road kill’a, gal kiek issibegejau kol stumiau o siaip viena beprasmiskiausiu (ir tuo paciu durnai smagiausiu) transporto priemoniu BF3
Dar turbut achievementa gavai
geras
gaila neskaiciuoja kai uzmusi su griuvanciu namu
haha, kaip tik vakar viena pervaziavau trophy (Ps3; Like A Boss) gauti issisiepes buvau iki ausu. dar padla mane pries pervaziuojant jis bande su USAS fraginiu nukalt 14% bebuvo like man. bet pervaziavau Siaip dar galetu ideti Repair Torch killus, su tuoj irgi jegele pasidraskyti, headshotus daryti O siaip jo, Skidloaderis - juokingas daiktas tokiame zaidime. cia karta vazineju, ieskau ka pervaziuoti, ziuriu vienas atbega, as i ji, bet nepataikiau tai pakol apsisukau, jis ant manes c4 uzdejo kelis gabaliukus ir istaske i ora Like A Boss
Nu sakyciau neblogai, kaip per nepilnas 2min sugebejai rasti toki apgailetina padarra kuris leidos pervaziuojamas. Well done
kartais nereik nei ieskoti, issoka pries akis. tada jau tik Dice dievu reikia prasyti, kad uzskaitytu damage ir killa
na ten tai ieskojau, per nama pervaziavau, net telpa tas bobcatas visur o uz namo kampe tychino vienas
as tai nesuprantu tokiu, kurie tycharina ir nieko negirdi kas pas juos vyksta aplinkui. as kai kada jei tycharinu kur tai klausausi ausis atlapataves, jei koki dzipo garsa isgirstu, iskart ziuriu minimap ir jei ten nieko nesimato zvalgausi kas kaip. zuprantu jei negirdi atbegancio ko nors, nes bugynas, o ne zaidimas yra, ne visada girdis, bet *bliamba* auto priemones privalo girdeti moliai.
Camperiams aktualus tik tas garsas, kad kas iš nugaros neapeitų.
jiem tik peilis baimes ivaro