Yakuza 3

Yakuza 3

Žiauriai užkabino žaidimas. Tiek daug visko jame prigrūsta, įdomu tiesiog lakstyt po miestą Šypsena

Butinai reiks imt Taip

Side missions įdomios ir įvairios. Pvz. pažaist su vaikais slėpynių. Dar įdomu kaip gaunami nauji judesiai. Pvz. gatvėj iškrypėlis kabinėjasi prie mergos, graibo ir jinai jam iš alkūnės užvažiuoja, tu išsitrauki savo išmanūjį telefoną, nufotkini viską ir uploadini į savo blogą ir tada išmoksti tą patį veiksmą kurį ji atliko Cha chaGalima žaist boulingą, dartus, golfą, žvejoti, tokiam kaip striptizo bare apsilankyt, SEGA arcade salone apsilankyt ir dar ne viską išbandžiau. Šiandien palakstysiu po visokias vietas, lyg dar azartiniai žaidimai turi būt. Yakuza 3 išimti kažkodėl hostess clubs, bet yakuza 4 jau jie bus: youtube.com/watch?v=0ouQrJTSW8Q uoj laukiu aš dabar jo, bus dar įdomiau Cha cha

O pats siuzetas kaip?

shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3YA00-YAKUZA%203%20Premium%2 0Edition.htmlO kaip su igarsinimu? Angliskas?

nu is treileriu sprendziant, turetu buti vienas is tu zaidimu, del kurrio (kartu su keliais kitais exlusyvais) verta laisvesnem dienom issinuomoti ps3 Cha chaP.S. ar cia man vienam taip ar ir dar kam yra, kad buna kai rasai zinute arba postini ir paspaudi issaugoti, tave ismeta i pagrindini bites puslapi ir zinute buna dingus ir neissaugota, pastebejau jau senokai, bet kai parasai ilgesni posta ir taip atsitinka, tai erzina…

Buna. Tuomet reikia back paspausti ir visas tavo komentaras bus islikes, ir bandyti issaugoti dar karta

Jop būna labai dažnai. Užknisa. Bet back paspaudi, tada refresh ir viskas gerai, nieks nedingsta ŠypsenaSkotas > įgarsinimas tik japoniškas Cha cha Angliški titrai. O siužetas bent jau man labai įdomus. Gana painus, nes daug tų visokių japoniškų vietovardžių, vardų ar dar kokio bieso kur mum panašiai skamba, tai susipainiot lengva Cha cha

Va tas mane biski ir stabdo…

Pasikartosiu, bet neveltui tai yra brangiausio žaidimo pasaulyje (dabar jau ne, nes visokie GTA4 tą titulčą paėmė) palikuonis. 1999metų žaidimas su 60milijonų dolerių biudžetu. Nesveikai daug. Shenmue. Ir viskas yra ką kušlius išvardino, ir dar net daugiau. Bet šitam reikalui reikia daug laiko skirti. O tie side missions man tikrai patinka. Ir ne tokie ten: šaudai- gaudai. O sprendi šeimos problemas ir pan.