WoW: Waterwalking
Bene vienintelis dalykas, kuris man labai patiko WoW’e.
Čia to populiaraus šūdo HUD?
Cia default HUD jei gerai pamenu dar…man asmeniskai ziauriai nepatogus ir griozdiskas…
Yep, cia default HUD. Nepatogus ir griozdiskas. Jeigu reidinciau, reiketu butinai keist bent jau buffu/debuffu vieta - nixriena nesimato. P.S. WoW ne sh. Lb kokybiskai padarytas produktas. Kazualams. As zinau tik viena MMO, kuris savo laiku buvo objektyviai geresnis, bet lb abejoju ar Ogrish yra ji zaides tuo metu. So nieko neparemtas elitizmo priepuolis
Aš MMO išvis nežaidęs. Bet niekada nesakyk niekada. Visad sakiau, kad CS yra šūdas, bet nuo naujų kartais įsijungiu pafragint.
Tuo labiau. MMO’uose HUD nera problema (in most cases), kadangi mod’inasi. Na as CS visad laikiau sukazualintu Quake, bet kaip komandinis shooteris, tai jis not bad.
As man rodos Bartender naudojau kaip HUD, labai minimalus, lengvai bidinasi ir pan…ir dar ten kelis hunterio specifinius ir bendrus add onus, uztekdavo kad visa info matyti, kazkaip esu mates, kad susikelia ten vos ne kaip spidometra toki HUD, kur per viduri charas laksto, o aplink vien langai su info
Uukrul, apie koki MMO turi omeny?
EQ2:TSO. Butent sio addono metu EQ2 buvo zymiai geresnis nei WoW. Paskui viskas pradejo vaziuot zemyn, nes pradejo WoW kopijuot (na jie pastoviai vienas kita kopijavo, tik kad SOE buvo idiotai, skirtingai nuo Blizzard).