Wow už goldą

Wow už goldą

World of Warcraft jau galima apsimokėti mėnesinė subscirbtion ir už in-game gold!

Geeras! ŠypsenaTiesa kol golda rinksi, reikes pamoketi bent kazkiek laiko uz zaidima Cha chaKazi kaip su goldo rinkimu? Nes 39 000 surinkti speju nera taip paprasta? Cha cha

easy jei žinai ką daryt Šypsena

Na tiek goldo is tikro nera SUPER sudetinga surinkti Šypsena Kinieciai rankas trina dabar Cha cha

aišku jei tik pradedi žaidimą ir neturi max lvl charų su profesijom, tai be šansų Šypsena

Pradžioje aišku be šansų, bet gerą pusmetį pažaidus vėliau gali vien iš goldo išsilaikyti imho

tai be abejo. Drąsiai

Farm farm farm, pamenu su vienu matsu, per diena kazkur iki 5k goldo uzkaldavau po valandos farmo, tai cia realiai paskiri per diena po valanda ir zek po 8 dienu jau turi prepaida Cha cha tik kiek zinau skirtinguose servuose skirtingos kainos, reik pazet kiek Kazaak kainuoja, nors as vistiek paskutinio exp neturiu, tai nelabai bus ten veikti Cha chao seip turetu kristi goldo pardavimo kainos dabar manau, nes pagal siandienos rinka, kad surinkti 40k goldo uz $, reikia moketi apie 20$, o prepaidas kainuoja 13 euru, tai gaunasi pigiau pirkti prepaid, tad po kolkas gold farmeriams biznio tikrai nebus, jei kainu nemazins…

Allura, tiesos yra del goldo pirkimo uz realius pinigus. Tikrai turetu pakristi. Manau ir konkurencijos daugiau atsiras. Galesim gariunuose pardavineti golda lietuvaiciams, wow zaidejams Cha chaLow populations arba recommended turetu isvis zemos kainos buti zaidimo.

Tai jo, skaiciau kad jie ten idomiai skaiciuos ta kainu pokyti…na bet kam eiti losti I low pop serva, jeigu eiti tai tik I High Cha cha bent jau su ah makles gali sukti, pamenu kiek add onu vien tam buvau prisirases, kad supirkciau visus gerus itemus uz lieva kaina ir parduociau 2-4x Cha cha

Man kainuoja losti 41,472 goldo, bet tai cia kaip suprantu ne nuo servo priklauso net, nes kad ir I kuri ieinu, tiek pat raso…idomu kaip jie nuskaiciuoja, jei pas mane goldas ismetytas po visus charus…

tai neturėtų būt problemų čia. Juk net addonas yra kur gali rodyt bendrą visų charų goldą. (obščiakas) Šypsena

na tai ir galvoju, kad turbut ims golda is ten kur ras ir tiek Šypsena meh, reikia laukti kol WOD nupigs iki kokiu 10euru Cha cha

Blemba sudomino dabar mane tas WOW Cha cha Tiesa senai jau zaidziau. Neturiu visu addon’u. Cha cha Tektu dar dar tuos susipirkti. Nes paskutini pirkau burning crusade ar kaip jis ten vadinasi Cha chaP.S. Pasijungiau i battle.net ir raso, kad mano wow acc uzbanintas Girtas wtf?

Tu bent sumergines viska ten, kad viename kliente viskas butu? gali aisku buti kad kazkas nufyzdino tavo acc seniai, pardavinejo golda ir t.t., uztai gavai bana…rasyk I supporta, sakyk kad acc nebuvo aktyvus nuo tbc, tegu atbanina, jei padarys taip, bet is esmes, dabar visa paka pigiai kainuoja nusipirkti, nes realiai tau reikia WOTLK, Catos, Pandos, ir WoD, tai viname boxe man atrodo dabar jau gali gauti viska iki WoD, daug pigiau negu pirkti atskirai, ir dar gausi menesi nemokamo losimo…arba jei pirksi atskirai, susipirk visus exp, ir pries aktyvuojant, pasinaudok 10 trial, tada aktyvuok WOTLK, tada pasinaudok 10 Catos trial, tada aktyvuok cata, td pasinaudok 10 Pandos trial, td aktyvuok Panda Cha cha turetum teoriskai gauti antra menesi nemokamai, nes man atrodo sumuojasi tos trial dienos…bet WOD vis dar kainuoja nemazai, o be jo net ner ko pradeti, nes lvl pasikelsi per koki menesi max, kaip neloses, ir po to nebebus ka veikti, nematysi endgame…ir cia ne addonai yra, o expansionai, addonai cia kita dalis wow, jie nemokami ir visai pakeicia gameplay (palengvina) Šypsenajei pirksi,imk is cia offgamers.com/buynow/wow-standard-edition-cd-key-30-da ys-pl ay-time-eu.html as is cia ne karta emiau, viskas ok, kaip matai su pandom viskas kainuoja tik 12$ ir gauni 30 dienu free game time, ir aisku reikia dar imti offgamers.com/buynow/world-of-warcraft-eu-warlords-of- draen or-cd-key.html

Kiek matau, pas mane jau su pandariumo acc. bent jau taip raso prie zodzio LOCKED Cha chaJo, kazkada bandziau merginti ir atrodo pavyko. Nepamenu. Bet wow pati losiau paskutini syki LABAI senai. Turbut 5 metai atgal. GirtasParasiau i support, laukiu ats.

Ir su WoD gausi boosta iskarto I 90lvl vienam charui, bet nauodos is to bent jau man nebutu, nes gavus 90lvl chara, tu totaliai su juo grybausi, as bent jau nemoku su tokiais fremiumais losti, man reikia chara nuo nulio kelti, kad po viena skila prisidetu jam tik td normaliai galesiu su juo losti Šypsena o tai kaip pas tave gali buti su pandos acc, jei panda isejusi tik 2014 metais? cia gal tau sekantis upgrade butu I Pandas, todel taip ir raso, td vadinasi turi WOTLK ir Cata jau…Locked cia px, uzrakinta del ilgo activity nebuvimo, parasysi ir atrakins…

Raso locked, bet paspaudziu ant jo ir jau atsidaro kitas puslapis su banned Cha cha Nu bet laukiu atsakymo. Panda galvoju galejo mano draugeliai sumesti man arba kaip sakai - upgrade i pandas turbutu rodo.

O! Atblokavo. Šypsena Istikro sake del itarimu, kad nulauztas uzblokavo. Tai kaip suprantu, dabar mano acc wow jau bus naudojamas butent battle.net accountas? Ten dabar passwordas pas mane mazdaug toks: asljaksjd8o7_-e=4555() tai tikrai niekas nebenulaus Cha cha